Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Δήμαρχος Ερμιονίδας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ:να μην προχωρήσουν οι διώξεις των 19 κατοίκων της Αργολίδας



 Πάντως ο δήμαρχος Άργους που τα γεγονότα εκτυλίχτηκαν στην πόλη του δεν άκουσε δεν είδε τίποτα.

και αντίπεριφερειάρχη




  Πλειστηριασμοί Στοπ Αργολίδας
Απαιτούμε την άρση κάθε δίωξης εναντίον των αγωνιστών στο Άργος
Η ειρηνική διαμαρτυρία των μελών του Κινήματος, στο Ειρηνοδικείο του Άργους το μεσημέρι της 20ης Σεπτεμβρίου, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τον τρόπο και την μέθοδο της προσαγωγής και της δίωξης τους.
Μηνύματα συμπαράστασης Δήμαρχος Ερμιονίδας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ: Σύλλογος Εργαζομένων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ, Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Μέτωπο, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Σύλλογος Δασκάλων Αργολίδας, η ΟΕΒΕ Αργολίδας και η ΕΛΜΕ Αργολίδας, H Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. ΛΑ.Ε. Παν. Λαφαζάνης:
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, Η ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ, Η Περιφερειακή Παράταξη Πελοπόννησος Οικολογική, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΔΕΥΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ,ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓOYΣ , και πολλά κινήματα από όλη την Ελλάδα

 Δήμαρχος Ερμιονίδας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ:να μην προχωρήσουν οι διώξεις των 19 κατοίκων της Αργολίδας
Το λαϊκό αίτημα να μην ισχύσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και να προστατευτεί η λαϊκή κατοικία και περιουσία, όπως και οι κινητοποιήσεις και οι συμπαραστάτες σε αυτούς που χάνουν την περιουσία τους και την κατοικία τους, οδήγησαν στη σύλληψη 19 αγωνιστών που διαμαρτύρονταν ειρηνικά. 



Οι 19 διωκόμενοι συντάχθηκαν με την οργανωμένη κοινωνία στην περιοχή, η οποία έχει πάρει σαφή αρνητική θέση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Η πλειοψηφία των εμπορικών, επιστημονικών, εκπαιδευτικών και άλλων φορέων έχουν αποφασίσει την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή πλειστηριασμών που αφορούν λαϊκές περιουσίες.
Αίτημα όλων είναι να μην προχωρήσουν οι διώξεις των 19 κατοίκων της Αργολίδας και να σταματήσει η δικαστική διαδικασία.
Σε μια περίοδο που οι συμπολίτες μας έχουν φτάσει σε σημείο εξαθλίωσης.
Πολλά χρόνια ο λαός αγωνίζονταν για την προστασία της λαϊκής περιουσίας που χωρίς αυτή δεν μπορεί να ανακάμψει.''

 Δήμαρχος Ερμιονίδας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: