Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων παίζει στο Ναύπλιο με Παλαίμαχους ΔιεθνείςΗ Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων θα δώσει αγώνα με την ομάδα των Παλαιμάχων Διεθνών & Παλαιμάχων Α΄ Εθνικής, μαζί με την ομάδα των Celebrities Ναυπλίου, την Κυριακή  10/9/2017  στο ΔΑΚ Ναυπλίου, και  ώρα 17:00, με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή της.
Η δύναμη της ψυχής , η αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, οδήγησε μια ομάδα ανθρώπων να πάρει την πρωτοβουλία και να φέρει στην χώρα μας το ποδόσφαιρο ακρωτηριασμένων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τον Φεβρουάριο του 2016 η Εθνική μας ομάδα, που δρα υπό την αιγίδα του σωματείου ΑμεΑ «Καστελλάνοι».


O αγώνας θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση το βράδυ  Κυριακής   στην ΕΡΤ
Η θέληση για άθληση και φυσικά για ζωή είναι πιο δυνατή από τα εμπόδια που έρχονται και τους τοίχους που υψώνονται, στον δρόμο μας καθημερινά και οι 16 ποδοσφαιριστές από σχεδόν όλη τη χώρα, όπου είναι η βάση του αθλήματος στην Ελλάδα, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους κου Αποστόλη Μπαλτούμα το κάνουν πράξη καθημερινά.

1. ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ
2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣ
3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
4. ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ
5. ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ
6. ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΦΡΟΣ
7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΜΗΣ
8. ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ
9. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣ
10. ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ
11. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΝΟΒΑΣ
12. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
13. ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
14. ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΡΜΥΛΑΓΟΣ
15. ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ
16. ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
17. ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ
18. ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
19. ΤΡΑΙΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ
20. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ
21. ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΦΣΟΥΤ
22. ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΟΥΛΓΕΡΟΓΛΟΥ
23. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σημασια εχει η ηθικη κ μετα η οινομικη στηριξη για αυτα τα παιδια! Ας εχουν καλη τυχη κ ολους εμας διπλα τους εκει για να τους χειροκροτησουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: