Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ο κ.ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ


Ο ηθικός ξεπεσμός και το ξέφτισμα των αξιών σήμερα απεικονίζεται σε διάφορες μορφές. Μία από αυτές είναι αναντίρρητα ο ναρκισσισμός που διακατέχει τους αυτοαποκαλούμενους πνευματικούς ανθρώπους. Κοινώς, μιλάμε για το «καβάλημα» αυτή την επάρατη και άκρως μεταδοτική επίκαιρη νόσο.
Ιδού λοιπόν μερικά από τα χαρακτηριστικά των Νάρκισσων προς αποφυγήν τους:
1. Εξωτερικά μπορεί να είναι γλυκύτατα ή όμορφα πλάσματα με λαμπερό χαμόγελο, όμως μη γελιέστε , κρύβουν αρκετή μισανθρωπία. Για παράδειγμα, θεωρούν πως η δική τους "επιτυχία"- που συχνά οφείλεται σε μερικές χιλιάδες ευρώ που διέθεσαν ως κεφάλαιο ή στις γνωριμίες τους - είναι σημάδι της ακράδαντης θέλησής τους και του απαράμιλλου ταλέντου τους. Ως εκ τούτου, όλοι οι δεινοπαθούντες θεωρούνται ανθρωπάρια άξια της μοίρας τους.
2. Το έργο τους συνήθως είναι μέτριο έως απαράδεκτο, διότι ο ταλαντούχος πνευματικός ταγός διαρκώς αμφισβητεί τις ικανότητές του και φροντίζει να τις καλλιεργεί επαγρυπνώντας και δεν επαναπαύεται στις δάφνες του.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΝ ΛΟΦΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Πέρα από τις συγκινητικές προσπάθειες ακτιβιστών,και κάποιες προσπάθειες φορέων,όπως προσκοπακια που μάζεψαν σκουπίδια,το πρόβλημα με τους λόφους στο Άργος παραμένει μεγάλο
Οι ασυνείδητοι συνεχίζουν να πετάνε όπου βρουν σκουπίδια,και να αναποδογυρίζουν παγκάκια και κάδους στο γκρεμό
Τα χορτάρια στο ΛΟΦΟ ΑΣΠΙΔΟΣ έχουν σκεπάσει τα πάντα ,ακόμα και τα αρχαία,και η εικόνα είναι θλιβερή
Το κυριότερο