Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ


Όλοι αποποιούνται τις ευθύνες τους !!μια χαρά δουλεύει το σύστημα ακομα και σε αίμα αθώων
Ο δήμος παράδειγμα( ενώ εντάξει έχει αρμοδιότητα η νομαρχία )δεν μπορούσε ναι ελέγξει τα επικίνδυνα δένδρα..αντίστοιχα χαρακτήρισε επικίνδυνα τα δένδρα του πάρκου και τα ..ξύρισε εν μέσω μια νυκτός . ισοπεδώνονταςς το κέντρο σε πλήρη τσιμεντοποίηση ..
Το κυριότερο αντέδρασαν μόλις δέκα πολίτες που χαρακτηρίστηκαν εχθροί της πόλης..θλίψη ..όλοι οι άλλοι θαυμάζουν το μικροκλίμα
Οταν είναι
 να κόψουν κορδέλες στριμώχνονται..,όταν είναι να πάρουν δάφνες τσακώνονται,όταν είναι να πάρουν ευθύνες,τις αποποιούνται
ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΕ 
Ο Τασος στην φώτο δε είχε ψαλίδι!::ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ!
Με ανακοίνωση, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών ενημερώνει πως δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, καθώς η συντήρηση στο σημείο του δυστυχήματος δεν ανήκει στην αρμοδιότητα του.
Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος αναφέρει ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου λειτούργησαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο:
Για την ακρίβεια των γεγονότων σας γνωρίζω ότι το δένδρο που έπεσε βρίσκεται εντός συγκεκριμένης ιδιοκτησίας (ΟΣΕ),


ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

Ατύχημα συνέβη το Σάββατο 9/7 το μεσημέρι στη παλαιά Εθνική οδό Άργους-Κορίνθου από πτώση κλάρας ευκαλύπτου που είχε σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό οδηγού διερχόμενης μηχανής.
Ο άτυχος 56χρονος από το χωριό Μπόρσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Αθήνα, αλλά δυστυχώς την Κυριακή υπέκυψε στα τραύματα του.
Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στη παλαιά Εθνική οδό Άργους-Κορίνθου μέχρι το Κουτσοπόδι υπάρχουν πολλά δέντρα που χρειάζονται κλάδεμα ώστε να μην είναι επικίνδυνα για τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: