Κυριακή 29 Μαΐου 2016

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ


Για τον δεύτερο τελικό της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει αύριο Δευτέρα 30 Μαΐου στις 16.30 στο Φιλίππειο της Βέροιας τον Κυπελλούχο Φίλιππο. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Πατιός και Τσιάνας, με παρατηρητές αγώνα τους κύριους Μεϊμαρίδη και Παρτεμιάν. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ-2.

Με νίκη οι Λύκοι στέφονται Πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς στον πρώτο αγώνα επικράτησαν στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας, κάνοντας το 1-0, ενώ με νίκη του Φιλίππου και ισοφάριση στους μεταξύ τους αγώνες σε 1-1, ο τίτλος θα κριθεί την Δευτέρα 6 Ιουνίου (16.30) στον τελευταίο αγώνα στην Αγία Τριάδα.



Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε για τον αυριανό δεύτερο τελικό στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Περιμένω ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό της προηγούμενης Δευτέρας στην Αγία Τριάδα και από τις δύο ομάδες. Έχουμε δουλέψει όλη αυτή την εβδομάδα για να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία, αλλά και για να προετοιμαστούμε για τις όποιες τακτικές προσαρμογές του αντιπάλου.

Ξέρουμε ότι είμαστε το αουτσάιντερ σε αυτό το ματς, όπως επίσης και το ότι ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουμε είναι η υπομονή και το απόλυτα ομαδικό πνεύμα. Είμαστε μια γροθιά και θα αδειάσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο γήπεδο.

Θέλω να ξαναπώ πως είμαι έκπληκτος και πολύ περήφανος για αυτά τα παιδιά, ό,τι και αν γίνει!  Δουλεύουν σαν έμπειροι επαγγελματίες και δεν υποχωρούν σε σωματική ή ψυχική κόπωση.

Είμαστε ευτυχείς που συμμετέχουμε σε αυτούς τους ιστορικούς τελικούς. Ο Διομήδης και ο Φίλιππος είναι δυο επαρχιακά σωματεία που αποδεικνύουν σταθερά την αγάπη τους προς το άθλημα. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο ματς και πέρα από τον καλύτερο, να κερδίσει το άθλημά μας».
http://www.diomidis-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: