Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

ρεσιτάλ κιθάρας του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη στο Άργος,


Μυσταγωγία» ονομάζεται το ρεσιτάλ κιθάρας του κορυφαίου Έλληνα κιθαρίστα Παναγιώτη Μάργαρη που θα δοθεί στο Άργος, στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», το Σάββατο 28 Μαΐου (ώρα έναρξης 9 μμ).
Μαζί του η εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Ειρήνη Τζαμτζή και η Χορωδία Νέας Κίου Δήμου Άργους-Μυκηνών.
 Ιδιαίτερη στιγμή για τη βραδιά η συμμετοχή της ποιήτριας Μαρίας Παναγιωτίδου.
Δίπλα στον Παναγιώτη Μάργαρη θα βρίσκεται η εξαιρετική νέα ερμηνεύτρια Ειρήνη Τζαμτζή και η Χορωδία Νέας Κίου Δήμου Άργους-Μυκηνών που τιμάει το ρεσιτάλ με τη συμμετοχή της. Ιδιαίτερη στιγμή για τη βραδιά αποτελεί η συμμετοχή της ποιήτριας Μαρίας Παναγιωτίδου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ:Ο κορυφαίος Έλληνας κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης έχοντας στο ενεργητικό του 14 προσωπικούς δίσκους, πολλά μουσικά βραβεία και περισσότερες από 1500 συναυλίες, θα μας ταξιδέψει στους μαγικούς ήχους της κλασικής κιθάρας.

Ένα ρεσιτάλ του διεθνούς φήμης δεξιοτέχνη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά “Με τη μαγεία της κιθάρας”. Θα ακουστούν συνθέσεις σπουδαίων δημιουργών (Ennio Morricone, Eric Satie, Carlos Gardel, Peter Tchaikovsky κ.α). Θα ερμηνεύσει επίσης, διασκευές του σε ιστορικά τραγούδια της διεθνούς Rock μουσικής σκηνής (Hotel California, The show must go on, Paint it black, People are strange) τα οποία συμπεριέλαβε στο άλμπουμ “Rock of my soul”, δικές του συνθέσεις καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών.

Εισιτήρια: Προπώληση: 10€. Γενική είσοδος: 12 €.
Εισιτήρια προπωλούνται:

Cafe Bistro Εν Λευκώ Βασιλέως Γεωργίου Β’3 Άργος

ΑΣΤΡΟ – ΑΡΓΟΣ Βιβλιοπωλείο - Δαναού 16 Άργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: