Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Μουσική βραδιά Αλληλεγγύης την Κυριακή στο Άργος

Η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης μετέφερε και παρέδωσε στην Κοινωνική Υπηρεσία των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου 12 μεγάλες σακούλες γεμάτες χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά, αντρικά ρούχα και παπούτσια για τους άπορους φυλακισμένους.

Τα ρούχα αυτά συγκεντρώθηκαν με τη βοήθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους.

Tην Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, η Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης θα είναι παρούσα στη Βραδιά Αλληλεγγύης που διοργανώνεται στην πλατεία Ηφαίστου στο Άργος και όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να προσφέρετε τηλεκάρτες και είδη ατομικής υγιεινής για τους άπορους κρατούμενους
Οι αυτοδιαχειριζόμενες δομές αλληλεγγύης του Άργους (Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους, Αυτοδιαχειριζόμενος Χώρος"Ελεύθερο Φροντιστήριο", Φιλοζωϊκός Σύλλογος "ΛΑΪΖΑ") διοργανώνουν μουσική Βραδιά Αλληλεγγύης την Κυριακή 6 Σεπτέμβρη από τις 8μ.μ. στην πλατεία Ηφαίστου (δίπλα στο Εργατικό Κέντρο Άργους).



Η είσοδος είναι ελεύθερη. Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχουν σουβλάκια, μπύρες και χυμοί. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των κοινωνικών χώρων. Επίσης, θα συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, γάλα, όσπρια κλπ.) και είδη ατομικής υγιεινής για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πολιτών Άργους όπως επίσης, τροφές και φάρμακα για τον Φιλοζωικό Σύλλογο "Λάιζα".

Συμμετέχουν και στηρίζουν:
Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης
Ανοιχτός Κοινωνικός Χώρος "Δον Κιχώτης"




Συμμετέχουν ανιδιοτελώς οι μουσικοί:

Γιάννης Παπούλιας
Last and Lust
Βαγγέλης Μητσόπουλος
Γιάννης Νανόπουλος & Γιάννης Μυλωνάς
Φώντας Δαγρές και το Ωδείο "Δίεσις"
Γιάννης Νανόπουλος & Κώστας Σουλιώτης
και η Σχολή Χορού της Μαρίας Μπαβέλα

Με την υποστήριξη:

ΗΧΗΤΙΚΑ Βασίλης Μαρκάκης
Circulo Cooperativa
101 Πυξίδα FM
ΈΚΦΡΑΣΗ Γιάννης Παπούλιας
ΡΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: