Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015

Καταγγέλουν τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Λάμπρο Δημητρογιάννη για την παντελή απουσία του


ΜΑ γιατί βρε παιδιά
πληρεί όλα τα προσόντα ..δηλαδή κομματόσκυλο της ΝΔ
Διαβάστε εδώ το βιογραφικό του
http://www.periodista.gr/xfiles/item/8565.htm
Tο Δ.Σ. του συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου καταγγέλει τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Λάμπρο Δημητρογιάννη για την παντελή απουσία του από τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου καθώς και για την μεροληψία του προς όφελος της Νοσηλευτικής μονάδας Άργους.

Όπως αναφέρουν, σχεδόν ένα χρόνο τώρα αφότου παραιτήθηκε ο Υποδιοικητής κ. Στασινόπουλος το Ναύπλιο δεν έχει κανένα όργανο διοίκησης. Από το 2012 η θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας είναι κενή. Ενώ ο εκτελών χρέη Διοικητικού Διευθυντή συνεχίζει από τη θέση του Διευθυντή με τη διαδικασία του εντέλλεστε.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Νοσοκομείο να παρουσιάζει λειτουργικές αρρυθμίες που έχουν να κάνουν:
- Με ακάλυπτες βάρδιες στην Μαιευτική Κλινική στην Διοικητική Υπηρεσία στην Τεχνική Υπηρεσία στους τραυματιοφορείς από έλλειψη προσωπικού.

- Με απουσία βασικών ιατρικών ειδικοτήτων κατά την εφημερία.

- Με τη μετακίνηση αυθαίρετα ιατρών από το Ναύπλιο για να καλύψουν ανάγκες του Άργους.

- Με τη μετακίνηση του μοναδικού φυσιοθεραπευτή από το Ναύπλιο στο Κεφιπ.

- Τη μη λειτουργία του αξονικού τομογράφου κατά την εφημερία της Νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου.

- Με τη δυσκολία της Νοσηλευτικής υπηρεσίας στην κατάρτιση των εβδομαδιαίων προγραμμάτων και αφού οι νοσηλευτές αναγκάζονται σε εξαήμερη εβδομαδιαία εργασία προκειμένου να πάρει το προσωπικό την άδειά του.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους όλα αυτά υποδηλώνουν την εσκεμμένη προσπάθεια υποβάθμισης – διακοπής λειτουργίας της Ν.Μ. Ναυπλίου από τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, υπενθυμίζοντας ότι όλο αυτό το διάστημα το Νοσοκομείο λειτουργεί χάρις στην υπερπροσπάθεια και το περίσσιο φιλότιμο του προσωπικού του

Δεν υπάρχουν σχόλια: