Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΡΟΜΕΙΣ:::


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΓΟΥΣ
Αυτό είναι το στρώμα όπου γίνονται αγώνες και προπονήσεις για το άλμα σε ύψος στο Δ.Α.Κ. Άργους. Όπως βλέπετε, έχει μετατραπεί σε παιδική χαρά όπου οι γιαγιάδες ανεβάζουν τα εγγονάκια τους για να παίζουν και για να τα ταΐζουν.
 Το στρώμα είναι αξίας περίπου 8000€ και δεν ξέρουμε αν χαλάσει αν θα μπορεί το Δ.Σ. του αθλητικού μας κέντρου να αγοράσει καινούριο
. Παρόλο που έχουμε κάνει επίσημα παράπονα στον δήμο με αρ.πρωτ: 22496/12-6-2014, δεν έχουμε πάρει επίσημη απάντηση, αλλά και δεν είδαμε ο πρόεδρος του Δ.Α.Κ. Άργους να πάρει πρωτοβουλίες.
ΑΜΕΣΗ η απάντηση του κύριου Γκαβουνου που θα συμφωνήσουμε

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

κλείδωσε στο γραφείο της γεωπόνο της περιφέρειας!;;;


Αντιδήμαρχος δήμου του νομού Αργολίδας κλείδωσε στο γραφείο της γεωπόνο της περιφέρειας, προκειμένου να υπογράψει βεβαίωση για τη θεώρηση αδείας παραγώγου λαϊκών αγορών.
 Η γεωπόνος ήθελε να εφαρμόσει τον νόμο, δηλαδή να προβεί προηγουμένως σε επιτόπιο έλεγχο πριν υπογράψει τη βεβαίωση, κάτι όμως που δεν άρεσε στον αιρετό «άρχοντα» που μόνο αρχοντικούς τρόπους δεν είχε.
Για το λόγο αυτό την κλείδωσε στο γραφείο και η μάλλον ευσυνείδητη υπάλληλος απελευθερώθηκε έπειτα από επέμβαση της αστυνομίας.,όπως αναφέρει η Καθημερινή!

Ο Μάιμο που λατρεψαμε!!σε Xρόνια ξέγνοιαστα


Το κάμπινγκ» γυρίστηκε στο Δρέπανο (Νομός Αργολίδας) στην παραλία της Πλακας
Ο Μάιμος (ο Νίκος Καλογερόπουλος πάλι, έχει δύο ρόλους στην σειρά)
είναι η θρυλική μορφή, κάτι σαν μασκότ του κάμπινγκ και της ευρύτερης περιοχής.
ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΖΩΑ...
 Η μάνα του πέθανε στην γέννα και αυτός μισότρελος, αυτιστικός αναζητά συνεχώς τον πατέρα του δεν τον ξέρει κανείς, ή κάνει πως δεν τον ξέρει κανείς..
Δέχεται υπομονετικά τα πειράγματα των άλλων, αλλά αρχίζει και τα ακαταλαβίστικα μπινελίκια του, όταν θυμώνει

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Oι πολίτες του Ναυπλίου είπαν όχι στην εκποίηση της δημόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ .


Με μαζική συγκέντρωση και πορεία κατοίκων της Αργολίδας στους δρόμους του Ναυπλίου, με κατάληξη το κτήριο της παλιάς Εφορίας, συνεχίστηκαν σήμερα οι κινητοποιήσεις των πολιτών ενάντια στην εκποίηση της δηµόσιας περιουσίας από το ΤΑΙΠΕΔ.

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


χορευτικές ομάδες Κουτσοποδίου και ΑΜΕΑ.
 Χορευτική επίδειξη όλων των μαθητών του Λυκείου Ελληνίδων Άργους με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Μπουσουλοπούλειο Γυμνάσιο.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

«Βαδίζουμε προς την ουσιαστική κατάργηση των μονάδων Άργους και Ναυπλίου από τον υγειονομικό χάρτη της χώρας»


Για απορρύθμιση και όχι για μεταρρύθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας στο νομό Αργολίδας, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα, μιλά ο Σύλλογος Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού του ΙΚΑ Αργολίδας.

Ο Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, περιγράφει με μελανά χρώματα την κατάσταση στα δύο Πολυϊατρεία του ΙΚΑ του νομού. Για το πολυιατρείο Άργους κάνει λόγο για μη αναπλήρωση των κενών αναγκαίου ιατρικού προσωπικού (παιδίατρος, ορθοπεδικός, νευρολόγος, οδοντίατρος κ.λπ.), για προβλήματα εφοδιασμού με αντιδραστήρια του μικροβιολογικού εργαστηρίου καθώς και για πρόβλημα καθαριότητας λόγω έλλειψης προσωπικού ενώ για το πολυιατρείο Ναυπλίου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «στο Ναύπλιο η πλήρης σχεδόν κατάργηση του Δημόσιου πυλώνα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης είναι γεγονός» αφού το πολυιατρείο υπολειτουργεί, με την ύπαρξη στο δυναμικό του μόνο ενός γαστρεντερολόγου και μίας οδοντιάτρου!

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

OXI ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ


Ας μην κλάψουμε άλλο .απλά να ενωθούμε και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην δικαιοσύνη..χωρίς άλλες αυτοκτονίες λόγο απόγνωσης

.ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΝ
  ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ