Πέμπτη, 6 Νοεμβρίου 2014

Επίτιμος δημότης ο χειρότερος Πρωθυπουργός;


Tης Ελένης Πετσιώτη
   Ενώ τα σχολεία της χώρας τελούν υπό κατάληψη, ενώ οι μαθητές είναι στους δρόμους διεκδικώντας το δικαίωμα στη μόρφωση, το ΔΣ Ναυπλίου συνέρχεται σήμερα με μοναδικό θέμα

την ανακήρυξη του Αντώνη Σαμαρά σε επίτιμο δημότη Ναυπλίου.
Τιμητικός τίτλος που αποδίδεται στο χειρότερο πρωθυπουργό των τελευταίων χρόνων.Πρωθυπουργός που ευθύνεται για την ανεργία, τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τις ουρές στα συσσίτια, τη διάλυση του συστήματος υγείας, τη χαριστική βολή στη δημόσια και δωρεάν παιδεία.

Πρωθυπουργός που έχει βγάλει στο σφυρί παραλίες και ακίνητα σε όλη την Ελλάδα και στο Ναύπλιο.

Πρωθυπουργός που συμβουλεύεται το Μπαλτάκο και συγκυβερνάει με τσεκουροφόρους.

Πρωθυπουργός που έχει στείλει τους μισούς κατοίκους αυτής της χώρας να στέκονται στις ουρές των τραπεζών πληρώνοντας "ενοίκιο" για το σπίτι τους και τους άλλους μισούς στις ουρές των συσσιτίων.

Πρωθυπουργός που στέλνει τους εισαγγελείς στα υπό κατάληψη σχολεία και διατάζει τη σύλληψη κι επιτρέπει από τις μονάδες καταστολής τον ξυλοδαρμό ανήλικων μαθητών. Πραγματικά θα ήταν τραγική η πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης "Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα", αν δεν ήταν φαιδρή.

Μετά απ αυτήν την πρωτοβουλία, ο νομός Αργολίδας έχει κατακτήσει με το σπαθί του την πρωτιά στην παραγωγή των καρπών της φαιδράς πορτοκαλέας με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: