Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Άργους Μανιατη ξύπνησε!


Ξύπνησαν και τα ορφανά (όχι του Στάλιν)αλλά του Μανιατη!και βγάζουν ανακοινώσεις!
Αφού θέλουν κομματικοποίηση,που ήταν όταν οι αρχηγοί τους,ψήφιζαν όλα τα μνημόνια,και έφταναν το ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 3%
ΟΤΑΝ ο υπουργός τους,φιλιέται με την Νέα Δημοκρατίαα!!::τώρα κλαψουρίζουν λέγοντας!
Για «συστηματικές προσπάθειες οικειοποίησης των ψηφοφόρων και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ» κατηγορώντας  τις κομματικές παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Νικητόπουλο και την κομματική παράταξη του νυν δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου 


ΑΣΧΕΤΟ!Ο ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ με την σημαία πάνω!:ξέρουν ποιον στηρίζει!αν όχι είναι αφελείς!!παντως όχι τον πράσινο τον ήλιο!
Πιο βλακωδεστερη ανακοίνωση,δεν έχουμε διαβάσει τελευταία!
Παροτρύνουν να ψηφίσει ο κόσμος πολίτικα!δηλαδή να σαρώσει ο Καμπόσος!σαν νέα δημοκρατία
Για «συστηματικές προσπάθειες οικειοποίησης των ψηφοφόρων και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ» κατηγορεί τις κομματικές παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Νικητόπουλο και την κομματική παράταξη του νυν δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου (εννοεί τη Νέα Δημοκρατία), με ανακοίνωσή του η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Άργους.
Στην ανακοίνωση δηλώνεται επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ Άργους στηρίζει το ψηφοδέλτιο συνεργασίας Χασάπη-Πλατή «Οι Πολίτες Μπροστά - Νέο Ξεκίνημα», με επικεφαλής τον Δημήτρη Πλατή (πρώην δήμαρχο Άργους με τη στήριξη, τότε, της Νέας Δημοκρατίας).  
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
Επειδή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές της 18ης του Μάη, θεωρούμε άκρως απαραίτητο να διευκρινίσουμε και να βάλουμε τα τεκταινόμενα στη σωστή τους βάση και συγκεκριμένα:
Στο δήμο Άργους  - Μυκηνών παρατηρούνται συστηματικές προσπάθειες οικειοποίησης των ψηφοφόρων και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ , απ την κομματική παράταξη του νύν Δημάρχου κ.Καμπόσου καθώς και απ την κομματική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλή τον κ.Νικητόπουλο.
Ο συνδυασμός του τελευταίου  αποτελείται ως επί το πλείστον, από μέλη της στενής κομματικής βάσης του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ καθώς και από ανθρώπους που καιροσκοπικά πλέον έχουν μεταπηδήσει στο ΣΥΡΙΖΑ, αλιεύοντας ψηφοφόρους χρησιμοποιώντας το παλαιότερο ΠΑΣΟΚικό τους παρελθόν, το οποίο έχουν προ πολλού απαρνηθεί και απαξιώσει.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!
Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Άργους στηρίζει και καλεί το σύνολο των μελών, φίλων και ψηφοφόρων μας να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο συνεργασίας των κ.κ. Χασάπη και Πλατή «Οι Πολίτες Μπροστά – Νέο Ξεκίνημα» με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Πλατή.

Η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Άργους

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ παιδια καντε μια χάρη να διαβάσετε την ανακοίνωση,μήπως είμαι εγω ο τρελός του χωριού!προτρέπουν οι ΠΑΣΟΚΟΙ να πάνε στο ΠΑΣΟΚ,οι Συριζαιοι στο ΣΥΡΙΖΑ και οι Νεοδημοκρατες να βγάλουν τελικά τον Καμπόσο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!και άσε μας μετά εμάς λένε να φιλιομαστε

Ανώνυμος είπε...

EΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ LEXOTANIL!!ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ!ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ Καμπόσο τον στηρίζει η ΝΔ~!!ΚΑΙ παγκόσμια πατέντα!προτείνουν σε δημαρχιακό επίπεδο ο κόσμος να ψηφίσει κομματικά,ενω σε βουλευτικό επίπεδο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συν κυβερνούν!!μιλάμε μεγάλα μυαλά οι υπουργοπεριφεροκοματαρχες που το υπαγόρευσαν!

Ανώνυμος είπε...

Νωρίς θυμηθήκατε το κομματικο!! Αντί κάθε μέρα να υπενθυμίζετε στο Σαμαρά τι έλεγε στα Ζάπεια και για τα ισοδύναμά του, πρώτο μελημά σας ήταν η κριτική στον Παπανδρέου και στή πολιτική του . Τέλος θέλω να σας θέσω και ένα ερώτημα. Τι νέο έφερε η διακυβέρνηση Σαμαρά που ο Βενιζέλος υπερασπίζεται με πάθος. Μνημόνιο τότε μνημόνιο και τώρα. Συμπέρασμα. Τα διλλήματά σας είναι κάλπικα και ο λαός δε μασάει