Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Άσυλο στους πρόσφυγες – Νομιμοποίηση των μεταναστών! !



KAI ειλικρινά δεν ευχόμαστε να επιβεβαιωθεί αυτό!!

Αυτό το πανό,σύμφωνα με τη σελίδα στο κόκκινο είχαν οι προσκείμενοι  47 στο ΣΥΡΙΖΑ που ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ! και τελικά μόνο! ένας !συνελήφθη

(ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!:)

Τελικά αν το ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να παραμείνει ένα κόμμα ακτιβισμού,και κραυγών αντιπολίτευσης,όπως το ΠΑΣΟΚ  ΤΟΥ 81 ΠΡΩΤΟΥ κυβερνήσει,ας μας απαντήσει πως θα νομιμοποιηθούν, οι μετανάστες,τις διαδικασίες,τα κριτήρια,και το νομικό θέμα,των εκατομμυρίων,που κανείς δεν ξέρει  καν,από που προέρχονται και αν είναι ποινικοί!και ποιος θα τους συντηρεί βέβαια!

Με τον Κανονισμό Δουβλίνο-ΙΙ (ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ) που ένας μετανάστης δικαιούται να ζητήσει άσυλο στην Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα εισέλθει την πρώτη φορά. Μετανάστες οι οποίοι εισέρχονται στην Ελλάδα και κατόπιν μεταβαίνουν σε άλλη χώρα για να αιτηθούν άσυλο θα πρέπει σύμφωνα με τον κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ να επιστρέφονται πίσω στην Ελλάδα.(όλοι εγκλωβίζονται στην Ελλάδα,τι θα γίνει!:)

Ύστερα είχαμε άλλη μια μονοπώληση συνθημάτων,καπήλευση των νεκρών στο Φαρμακονησι,

(Λες και οι Έλληνες δεν  είναι κατά του πνιγμού ανθρώπων και παιδιών σαν οντότητες!:)

με πορίσματα και ομιλίες στην βουλή  για δολοφονίες, όταν είναι σε εξέλιξη προκαταρκτικές έρευνες από την αστυνομία και τη Δικαιοσύνη».από την κυρία Κωνσταντοπούλου ,μέσα πάλι σε ένα Μπάχαλο κραυγών,εντυπωσιασμού,που θυμίζουν αρκετά από  την παρωδία ακτιβισμού στην ΕΡΤ!

Κρατήστε το,πάλι χωρίς καμία πρόταση για το μεταναστευτικό

Μισές αλήθειες από όλους









Αναρτήσεις μίσους,κατά τις ομάδας ΔΕΛΤΑ,ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ,που βέβαια η ΝΔ Ψεύδεται,διότι δεν είναι από την επίσημη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ,

και πλαστές φωτογραφίες απο δήθεν ναυαγο   στο ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ,που είναι  από ΚΟΣΟΒΟ ΤΟ 1999,  απο ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ



ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΛΙ ΕΝΑ!

ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ,ΔΙΠΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΈΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΠΟΛΩΣΗΣ,ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!:από ένα κόμμα που σε λίγους μήνες δείχνει να κυβερνήσει!:

Πάμε στο αλαλούμ των βουλευτών  ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,

Πέρα απ το ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με ΝΔ

 Δήλωση του Σταθάκη, ο οποίος ξεκάθαρα και απερίφραστα δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί επαχθές μόνο το 5% του συνολικού δημοσίου χρέους, άρα το υπόλοιπο 95% το θεωρεί ως χρέος απόλυτα νόμιμο.

ΕΔΩ ΟΜΩΣ  και καιρό!πολλά και αξιόλογα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ,όπως η κυρία Σακοραφα,Υποστήριζαν την!!

Επιτροπή λογιστικού ελέγχου του δημόσιου χρέους

: http://www.elegr.gr/(η σελίδα είναι κλειστή αν αυτό λέει κάτι)

... Ύστερα από έλεγχο του δημόσιου χρέους της χώρας του Ισημερινού, κατέληξαν πως τα 2/3 του χρέους ήταν μη νομιμοποιημένα και τώρα ξεπληρώνει μόνο το 1/3".

Το ΣΥΡΙΖΑ δεν το υποστηρίζει αυτό τώρα!:

Κάτι πολύ λογικό,αφού στο χρέος δεν μπορούν να προσαυξηθούν χρέη που τσέπωσαν πολλοί για μίζες,και να καλούμαστε εμείς να τα πληρώσουμε



ΠΑΜΕ σε ένα άρθρο κατατοπιστικο από ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ 

Θέτει σαφή ερωτήματα για ένα κόμμα που θέλει να κυβερνήσει!!μάλλον με πολλά στελέχη του Πασοκ που ψήφιζαν μνημόνια

Θα παραπέμψει σε δίκη για εσχάτη προδοσία εκείνους που πρωτοστάτησαν στο να εμπλέξουν τη χώρα σ αυτή την επικίνδυνη εθνική περιπέτεια :

Θα προχωρήσει με μονομερή στάση πληρωμών !;

Θα προχωρήσει σε μονομερή πράξη εθνικής ευθύνης για την καταγγελία της συμφωνίας του Μάαστριχτ

Θα προχωρήσει σε μονομερή καταγγελία του χρέους που είναι επαχθές (και όχι μόνο του 5% αυτού για το οποίο προϊδεάζει ο Σταθάκης :

Θα προχωρήσει την επόμενη της συγκρότησης της κυβέρνησης της «Αριστεράς» στην ψήφιση ενός νόμου, που με ένα και μόνο άρθρο θα καταργήσει το σύνολο των νομοθετημάτων που θεσμοθετήθηκαν από τη συμμορία του Καστελόριζου :!:

Ή ΘΑ συνεχίζει αύριο! να κυβερνάει κάνοντας ακτιβισμό,και καταγγελίες:

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΘΕΛΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ



http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: