Σάββατο 13 Απριλίου 2013

να διορθωθεί το "ΠΟΡΤΑΛ της ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ"


εμείς δεν είμαστε εδώ μόνο για τα κακώς κείμενα
επιβραβεύομαι και τα θετικά
ένα μπράβο στη σελίδα ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ που επισημαίνει παρατηρεί και καταγγέλλει τα στραβά..
γράφει

Επιστολή
προς τον Περιφερειάρχη
κ. Πέτρο ΤΑΤΟΥΛΗ
 Του Μιχάλη ΚΑΖΑ
Οικονομολόγου, Master European Economics, Δημοσιογράφου,
μέλους της Ένωσης
Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και δικαίως από την λειτουργία του νέου πόρταλ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που αφορά πρωταρχικά τον τουρισμό και έχει ονομασία "Μυθική Πελοπόννησος", ενώ έχει αναρτηθεί στην διεύθυνση

Ο λόγος του προβλήματος είναι το περιεχόμενο του πόρταλ, τουλάχιστον σε ότι αφορά την Αργολίδα, είναι γεμάτο λάθη και παραλείψεις και σε καμμία περίπτωση δεν δίνει την πραγματική διάσταση ολόκληρης της περιοχής.
Χωρίς να υπάρχει η οποιαδήποτε προσπάθεια εκ μέρους μας να επιρρίψουμε ευθύνες στο σύνολο του έργου της σημερινής ηγεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ιδιαίτερα του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη, για την οποία πιστεύουμε ότι κάνει την ουσιαστικότερη προσπάθεια που έχει γίνει ποτέ και μάλιστα μέσα σε συνθήκες κρίσης, για την αναβάθμιση ολοκλήρου της Περιφέρειας, θα πρέπει να παρατηρήσουμε τα ακόλουθα:


Η υπόθεση του πόρταλ είναι από την αρχή μέχρι το τέλος λάθος. Πουθενά και κανένας επισήμως δεν γνωρίζει από πότε η Περιφέρεια ασχολείτε με το στήσιμο του πόρταλ. Κανένας δεν γνωρίζει σε ποιους ανατέθηκε, με πόσα χρήματα, σε τι συμβατικούς χρόνους εκτέλεσης του έργου.
η συνέχεια στο ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: