Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Επέστρεψε στο σπίτι της η 17χρονη Γεωργία Γκιώνη


NA KAI ENA ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ!!!!
 Η περιπέτεια της Γεωργίας Γκιώνη (17 ετών) έληξε χθες το πρωί δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν από τις 8/4/2013. Η Γεωργία επέστρεψε στο σπίτι της και είναι πλέον ασφαλής κοντά στην οικογένεια της, σύμφωνα με ανακοίνωση του "Χαμόγελου του παιδιού".
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε.


Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Γεωργία και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: