Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ποιος "βάζει μπαρούτι στα θεμέλια του κράτους δικαίου";


Κατανοητή η προσπάθεια των Αντιπεριφερειαρχών να στηρίξουν τον Περιφερειάρχη, όμως στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας και χωρίς αντίλογο; εκτίθεστε, κυρίες και κύριοι...

(Η φωτογραφία, το photoshop και το μοντάζ είναι της μόδας, είναι από το προσωπικό ιστολόγιο του κ. Τατούλη.)

Με παραλήρημα απάντησε ο Περιφερειάρχης, αφορμή το ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος" για συμβάσεις της Περιφέρειας με εταιρίες συμφερόντων μελών της οικογενείας του, κατά του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ επειδή τους θεώρησε υπεύθυνους για το δημοσίευμα.
http://www.prefadoros-nafplio.com/2013/02/blog-post_5.html#more



Το ωραίο είναι ότι χρησιμοποιεί πρωτοφανές υβρεολόγιο και το μόνο που "ψελίζει" για τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι ότι όλες οι συμβάσεις στον αδελφό και τα παιδιά του, αρκετών εκατομμυρίων Ευρώ, είναι νόμιμες και με διαγωνισμούς.

Επομένως αφού είναι έτσι, τι τον πείραξε; είναι ψευδές και συκοφαντικό το δημοσίευμα; ας δώσει τα δικά του στοιχεία και ας ζητήσει επανόρθωση, ας καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Μπορεί όμως να αποκαλεί φαύλο τον Αλέξη Τσίπρα και να αναρωτιέται τάχα αν είναι "αρχηγός" της νέας τρομοκρατίας;

Είναι δυνατόν να προκαλεί με αυτά που λέει ένα μεγάλο κομμάτι του λαού της Περιφέρειας που ηγείται;

Αντιλαμβάνεται άραγε τι λέει και τι υπονοεί;

"... Ο κ. Τσιπρας δομεί σε θεμέλια λάσπης το πολιτικό του μέλλον. Με την ιδιότητα του ιδεολογικού καθοδηγητή, οδηγεί τους οπαδούς του στις επικίνδυνες ατραπούς μιας δήθεν δίκαιης οργής που μπορεί να μετουσιωθεί σε δίκαιη βία και βάζει μπαρούτι στα θεμέλια του κράτους δικαίου.

Η "τρομοκρατία" του κ. Τσίπρα είναι πιο επικίνδυνη από ποτέ. Στην Πελοπόννησο έχουμε συγκροτήσει ένα δυναμικό και πλειοψηφικό μέτωπο απέναντι στο συμμοριτοπόλεμο που έχει εκκινήσει.

H οποία εκδοτική του συμμαχία με γνωστούς βαλιτσοφόρους και κομιστές, τον καθιστά κομμάτι ενός σάπιου συστήματος που δήθεν θέλει να αφανίσει.

Πέτρος Τατούλης"

Λοιπόν κύριε Τατούλη,

σου απαγορεύω να με αποκαλείς συμμορίτη, σου απαγορεύω να εκφράζεσαι τόσο χυδαία όσο είσαι Περιφερειάρχης μου, κυρίως σου απαγορεύω να διχάζεις με "διαγγέλματα" μίσους και συγκρότηση μετώπων.

Αν εγώ χρησιμοποιήσω τους ίδιους χαρακτηρισμούς για σένα, μπορείς να μου πεις τι θα κάνεις;

Η πρόκληση είναι ανοιχτή και ξεκάθαρη, θα απαντήσεις;

Και κάτι άλλο κ. Τατούλη, εγώ δεν πιστεύω στο "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό".

Δεν θα έπαιρνα ποτέ την κόρη μου ειδική συνεργάτη, όσο άξια και αν ήταν, αν το έκανα θα ήταν άμισθη και όχι με τα λεφτά των πολιτών της Περιφέρειας.

Σας βεβαιώνω είναι πολλοί αυτοί που το πιστεύουν και δεν έχουν κανένα δόλο.

Prefadoros

Το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Η απάντηση Τατούλη.

Η σύμβαση με την κόρη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: