Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

το ξέρουν αυτό οι τοπικοί άρχοντες;


έτσι εξηγείται γιατί κόβονται τα κονδύλια!!!!!!!!

Χαρίζουν το ΕΣΠΑ στους ξένους:

Με επίκαιρη ερώτηση της προς τον υπουργό Ανάπτυξης, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή ζητάει εξηγήσεις για το θέμα που έφερε στο φως Το ΧΩΝΙ της Κυριακής γύρω από τη μεθόδευση να έχουν πρόσβαση στα χρήματα του ΕΣΠΑ μόνο... ξένοι φορείς!
Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η βουλευτής:

«Η συγκυβέρνηση των τροϊκανών ανδρείκελων με μπροστάρη των Υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη, υπέγραψαν την δυνατότητα συμμετοχής του αλλοδαπού δημόσιου και των φορέων αυτού στον Ελληνικό αναπτυξιακό νόμο, αποκλείοντας τη συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου. Η πρωτοφανής αυτή παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας αφαίρεσε το προσωπείο όσων έδειχναν ένα πλασματικό ενδιαφέρον για το μέλλον της χώρας.


Είναι άκρως προσβλητικό να παραχωρούνται, κοινοτικά κονδύλια που προορίζονται για την ανάπτυξη της χώρας, στο αλλοδαπό δημόσιο, αυτή η πρωτάκουστη απόφαση δεν θα γινόταν αποδεκτή σε καμία χώρα στην οποία υπάρχει η στοιχειώδης λογική διακυβέρνησης.
Τώρα εξηγείται γιατί εδώ και 8 μήνες ο κ. Φούχτελ, όργωσε την Ελλάδα. Εντόπισε τα φιλέτα της χώρας και τώρα του δίδεται η δυνατότητα να τα καρπωθεί. Έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό η άνευ όρων παράδοση στους δανειστές, σε σημείο να ξεπερνά ακόμη και την περίοδο της Γερμανικής κατοχής.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα εμποδίσουμε την άνευ όρων παράδοση της χώρας στους ξένους δανειστές και τοκογλύφους. Η εθνική μειοδοσία που συντελείται σήμερα, με τις ευλογίες της τρόικα και τις πλάτες της συγκυβέρνησης, θα μας βρει σταθερά και σθεναρά απέναντι. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προάσπιση και υπεράσπιση των συμφερόντων της πατρίδας μας, ώστε να διαφυλάξουμε την ελπίδα και το μέλλον των παιδιών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: