Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Πέθανε και ακόμα να εγκρίνουν τα φάρμακά του

Πέθανε και ακόμα να εγκρίνουν τα φάρμακά του
Απίστευτη αναλγησία απέναντι σε καρκινοπαθή
 Μία απίστευτη ιστορία που καταδεικνύει την αναλγησία των μηχανισμών υγείας και περίθαλψης απέναντι σε ασθενείς που χρήζουν άμεσης βοήθειας, είναι αυτή ενός 60χρονου καρκινοπαθή από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 40 ημέρες και ακόμα ο ΕΟΠΥΥ δεν τον είχε ενημερώσει σχετικά με την έγκριση των φαρμάκων του
. Όπως αναφέρει το thebest.gr, η περιπέτεια για τον 60χρονο άρχισε με την ενοποίηση των ταμείων όταν το ΤΕΒΕ που ήταν ασφαλισμένος εντάχθηκε στο ΕΟΠΥΥ.
 Όσο ήταν στο Ταμείο Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ελλάδος έπαιρνε κανονικά τα πανάκριβα φάρμακα για την αντιμετώπιση του καρκίνου με το βιβλιάριο του.
 Μόλις λοιπόν ενοποιήθηκαν τα ταμεία για να του τα δώσουν του ζήτησαν την πρώτη και την τελευταία βιοψία.

Οι αυτοκτονίες έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.


ψυχική συντριβή για το δρόμο που έχουν επιβάλλει οι Δημοκρατικοί Δικτακτορες που μας κυβερνούν ,στα παιδιά μας μείζον πρόβλημα οι αυτοκτονίες και τα προβλήματα που οδηγούν εκεί γνωστά..και δεν φαίνεται κανένας να ευαισθητιοποιείται.
. Κόρινθος:''Βούτηξε'' στο κενό από τη γέφυρα του Ισθμού-
 Σοκαρισμένοι οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον 26χρονο, να δίνει τέλος στη ζωή του... Όλα έγιναν νωρίς το πρωί στην παλιά γέφυρα του Ισθμού.
Ο 26χρονος νεαρός, που σύμφωνα με το korinthostv.blogspot.com, κατάγεται από την Αρκαδία, έπεσε στο κενό από την γέφυρα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια αυτοπτών μαρτύρων, που προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τις τραγικές σκηνές.
 Ο 26χρονος έφθασε με το αυτοκίνητό του στον Ισθμό και το άφησε πάνω στη διώρυγα. Βγήκε και μέσα σε λίγα λεπτά έδωσε τέλος στη ζωή του.

ζεϊμπέκικο απο μπαλέτο, αίσχος!

.
λες και χορεύετε μπαλέτο είναι.....! το χειρότερο είναι ότι ξεφτιλίζετε τον Μητροπάνο
 ζειμπέκικο που έλαβε μέρος στο Γεώργιος Καραισκάκης προς τιμή του μεγάλου Δημήτρη Μητροπάνου!
ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουν εναν άνθρωπο που με τα τραγούδια εξέφραζε ολη την Ελλάδα ήταν να βάλουν εναν απλο λαϊκό άνθρωπο να χορέψει.
. θα χόρευε απ'την καρδιά του και οχι με γνώμονα την τσέπη του!

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.

Διέγραψαν όλο το χρέος δανειολήπτριας!
Το Ειρηνοδικείο Καβάλας προχώρησε στη διαγραφή χρέους ύψους 61.600 ευρώ!
 Πρόκειται για τη πρώτη διαγραφή ολικού χρέους σε δανειολήπτη.
Σύμφωνα με τον οικονομολόγο Γιώργο Πασχαλίδη της Ένωσης Καταναλωτών Καβάλας «η συγκεκριμένα κυρία ήταν χήρα και έπαιρνε μόνο μια σύνταξη 420 ευρώ.
 Κατέθεσε αίτηση να μπει στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει τη δόση της».
 Το δικαστήριο έκρινε πως το ελάχιστο ποσό της δόσης, 560 ευρώ ήταν «πολύ περισσότερα απ’ όσα έβγαζε η κυρία.

«Από εδώ και πέρα θα είσαι υφιστάμενός μου»


Δείτε τι κατήγγειλε ο δήμαρχος Νεμέας στην εκπομπή «Cosa Nostra» του zougla radio

Με ένα απειλητικό τηλεφώνημα, ο νεοκλεγείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία, Ευστάθιος Μπούκουρας, επιχείρησε να εκφοβίσει τον δήμαρχο Νεμέας, Ευάγγελο Ανδριανάκο, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, λίγη ώρα αφότου διαπίστωσε ότι εκλέγεται στην Κορινθία. «Από εδώ και πέρα θα είσαι υφιστάμενός μου» είπε ο χρυσαυγίτης βουλευτής με τον γνωστό τόνο, που δεν σηκώνει αντιρρήσεις, στον εμβρόντητο τοπικό παράγοντα.
 Το λεκτικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, το οποίο στη συνέχεια εξελίχθηκε σε φραστική επίθεση, σημειώθηκε όταν ο δήμαρχος Νεμέας κ. Ευάγγελος Ανδριανάκος τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας βρισκόταν στο δημαρχείο και παρακολουθούσε τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με διάφορους τοπικούς παράγοντες της πόλης. Εκείνη τη στιγμή έλαβε κλήση στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο νούμερο.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟ;;;


Όχι, ο Άργος δεν ήταν αδέσποτο. Είχε σπίτι, είχε οικογένεια, είχε τους ‘δικούς του’ ανθρώπους που τον κρατούσαν μόνιμα δεμένο σε μια κοντή αλυσίδα, απομονωμένο από τα πάντα, και ατάιστο ποιος ξέρει για πόσο
. Είχε τους δικούς του ανθρώπους που τον βασάνιζαν για χρόνια. Βρέθηκε λίγο πριν πεθάνει, μοιάζοντας με σκελετό.
 Απομακρύνθηκε με εντολή εισαγγελέα, και έδωσε μάχη για να γίνει ο πανέμορφος σκύλος που είναι σήμερα.
 Έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε, και ο Άργος ακόμη περιμένει. Περιμένει στο κλουβί μιας πανσιόν, ακόμα μόνος.
 Είναι 6 ετών και δεν έχει υπάρξει ποτέ ευτυχισμένος
. Του έχω υποσχεθεί ότι θα κάνω ότι περνά απ’το χέρι μου για να νιώσει επιτέλους πώς είναι να σ’αγαπούν, να σε χαϊδεύουν, να σε νοιάζονται, να σε προσέχουν, να σε σέβονται. Έχει ανάγκη από έναν πραγματικά ‘δικό του’ άνθρωπο αυτή τη φορά, που θα του δώσει όσα έχει στερηθεί και όσα αξίζει
. Ένα σπιτάκι για τον Άργο δεν υπάρχει πουθενά
;Αριθμός microchip: 300098100016427
Επικοινωνία:τηλ: 6937166320, Μαρία
| e-mail: m-karyda@hol.gr | Facebook: Maria Karyda B
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.167348943286055.32311.100000328524698&type=3

9 Μάη 1945 Ημέρα μνήμης της Αντιφασιστικής Νίκης των λαών


Είδε ο φασίστας τον ναζί και ξίνισε τα μούτρα
 Σύμφωνα με αναλύσεις του εκλογικού αποτελέσματος που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, το 61% των ψήφων που πήρε η Χρυσή Αυγή προήλθε από την ΝΔ και το Πασόκ (41% και 20% αντίστοιχα). Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον στοιχείο διότι δείχνει ακριβώς ποιοι είναι αυτοί που κλωσούσαν τόσα χρόνια την αμορφωσιά και τον εθνικισμό.
Και τώρα που το αβγό έσπασε και ξεμύτισε από μέσα ένα μούτρο άσκημο, οι γεννήτορές του κάνουν πως ντρέπονται για το τέκνο τους και λένε πως δεν θέλουν σχέσεις μαζί του. Οποία υποκρισία! Δηλαδή κάτι Υπουργοί Προστασίας (!) του Πολίτη που έδερναν άοπλους πολίτες σε κάθε ευκαιρία, ψεκάζοντάς τους ταυτόχρονα με καρκίνο, ή έκαναν υψηλή πολιτική κατασκευάζοντας στρατόπεδα συγκέντρωσης για εξαθλιωμένους πρόσφυγες, έχουν ομορφότερη πολιτική όψη από τους Χρυσαυγίτες;

δεν είμαστε πειραματόζωα.


http://www.prefadoros-nafplio.com/2012/05/blog-post_09.html#more
Αφού και ο Τατούλης τα "χώνει" στο ΣΥΡΙΖΑ μπορώ να πω ότι όλα βαίνουν καλώς.
 Είχα αρχίσει να ανησυχώ πως άντεξε δυο μέρες.
 Μετά τα καθεστωτικά ΜΜΕ (δείτε τα πρωτοσέλιδα), τους διεθνείς και ντόπιους νταβατζήδες, τους έχοντες λάβει θαλασσοδάνεια που δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ (αλήθεια πως θα πληρώσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα δάνεια που έχουν πάρει αφού η κρατική επιχορήγηση σύμφωνα με τα ποσοστά τους θα πέσει κάτω από το μισό;
 μήπως κάποιοι φοβούνται ότι μπορεί να πάνε φυλακή αν αλλάξει η κατάσταση;),
ποιος ο λόγος να παρέμβει ο Περιφερειάρχης;

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο νεοναζισμός δεν είναι οι άλλοι" από Mάνος Χατζιδάκις


 
Κείμενο για το νεοναζισμό και τον εθνικισμό που έγραψε τον Φεβρουάριο του 1993, λίγους μήνες πριν τον θάνατό του. Το κείμενο αυτό είχε δημοσιευτεί στο πρόγραμμα αντιναζιστικής συναυλίας που είχε δώσει η Ορχήστρα των Χρωμάτων. Το ίδιο κείμενο παράλληλα είχε δημοσιευτεί και στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.
"Ο νεοναζισμός, ο φασισμός, ο ρατσισμός και κάθε αντικοινωνικό και αντιανθρώπινο φαινόμενο συμπεριφοράς δεν προέρχεται από ιδεολογία, δεν περιέχει ιδεολογία, δεν συνθέτει ιδεολογία. Είναι η μεγεθυμένη έκφραση-εκδήλωση του κτήνους που περιέχουμε μέσα μας χωρίς εμπόδιο στην ανάπτυξή του, όταν κοινωνικές ή πολιτικές συγκυρίες συντελούν, βοηθούν, ενυσχύουν τη βάρβαρη και αντιανθρώπινη παρουσία του.
Η μόνη αντιβίωση για την καταπολέμηση του κτήνους που περιέχουμε είναι η Παιδεία. Η αληθινή παιδεία και όχι η ανεύθυνη εκπαίδευση και η πληροφορία χωρίς κρίση και χωρίς ανήσυχη αμφισβητούμενη συμπερασματολογία. Αυτή η παιδεία που δεν εφησυχάζει ούτε δημιουργεί αυταρέσκεια στον σπουδάζοντα, αλλά πολλαπλασιάζει τα ερωτήματα και την ανασφάλεια. Όμως μια τέτοια παιδεία δεν ευνοείται από τις πολιτικές παρατάξεις και από όλες τις κυβερνήσεις, διότι κατασκευάζει ελεύθερους και ανυπότακτους πολίτες μη χρήσιμους για το ευτελές παιχνίδι των κομμάτων και της πολιτικής. Κι αποτελεί πολιτική «παράδοση» η πεποίθηση πως τα κτήνη, με κατάλληλη τακτική και αντιμετώπιση, καθοδηγούνται, τιθασεύονται.

ΦΟΒΙΑ,ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ


σας. θυμίζει.,, τίποτα.. περί.. χρυσής. αυγής;
Αν θέλετε να δώσετε περισσότερες εξουσίες στον στρατό, στην αστυνομία, στις μυστικές υπηρεσίες, αν θέλετε ο ίδιος o λαός, να απαιτεί κάτι τέτοιο,
τότε φροντίστε να υπάρχουν περισσότερο έγκλημα, βία, τρομοκρατία.
 Όταν οι άνθρωποι φοβούνται μην τους ληστέψουν, τους κακοποιήσουν τους ανατινάξουν, τότε απαιτούν οι ίδιοι να τους αφαιρέσετε την ελευθερία τους για να προστατευτούν από αυτά, που το κράτος τους έκανε να φοβούνται.
  David Icke
Ένα προφητικό άρθρο από ένα βιβλίο του David Icke Ένα πολιτικό σύστημα που εφαρμόστηκε στην Ιταλία και τώρα στην Ελλάδα
Αφήνουν τον λαό έρμαιο των λαθών της πολιτικής ηγεσίας, και μετά ,βάζουν τον κόσμο να σφαχτεί μεταξύ του
Οι Έλληνες φωνάζουν γιατί τόσοι ξένοι και έγκλημα στην Ελλάδα Αυτοί εγκλωβισμένοι σε ένα κυκεώνα εκμετάλλευσης, καταλαβαίνουν ότι ήρθαν σε ένα απέραντο γκέτο, όπου δεν μπορούν να διαφύγουν
Και ο λαός κάνει αυτό που λέει ο David Icke
Όταν οι άνθρωποι φοβούνται μην τους ληστέψουν, τους κακοποιήσουν τους ανατινάξουν, τότε απαιτούν οι ίδιοι να τους αφαιρέσετε την ελευθερία τους για να προστατευτούν από αυτά, που το κράτος τους έκανε να φοβούνται
. Αντί να δώσουν πολιτικές λύσεις σπέρνουν οι ίδιοι την τρομοκρατία για να έλθει ένας άλλος Μπερλουσκόνι,ως λυτρωτής .και να διώξει τους κακούς,
Το πρόβλημα είναι πολιτικό και πολύ ποιο πολυσύνθετο από κραυγές..και. προπηλακισμούς.των. μεταναστών

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

αποτελέσματα για τον νομό Αργολίδας


μόνο 736,, ψήφους,,η.. διαφορά..ΠΑΣΟΚ..ΣΥΡΙΖΑ..
 Δήμος Αργους - Μυκηνών
NΔ 28,46% 17,829 --- 1,ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ 6,267
 ΠΑΣΟΚ 13,89% 8,703 ------- 1ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 5,100 ΣΥΡΙΖΑ 12,76% 7,995 --- 1ΚΟΔΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 1,464 Χαμός στην Πελοπόννησο.
 Ο λαός αποφάσισε να τιμωρήσει όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και τη Νέα Δημοκρατία με αποτέλεσμα να χαθούν έδρες σε όλους τους νομούς
. Κάστρα της ΝΔ να πέφτουν και η Λακωνία και Αργολίδα να βγάζει μόνο 1 έδρα πράγμα που δεν έχει γίνει ποτέ στην Ιστορία.
Οι έδρες στην Πελοπόννησο - 7 ΝΔ, 5 ΣΥΡΙΖΑ, 4 ΠΑΣΟΚ, 2 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα αποτελέσματα,,,,Αργολίδας