Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αποχωρητήριο από ναρκομανείς και αλλοδαπούς το σπίτι του Ν.Καρούζου στο Ναύπλιο.


Ντροπή και μόνο ντροπή μπορεί να νιώσει κάνεις όταν βλέπει το σπίτι του μεγάλου Έλληνα και Ναυπλιώτη ποιητή
Νίκου Καρούζου δίπλα ακριβώς από το μητροπολιτικό Μέγαρο στην οδό Β.Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο. Το σπίτι βρίσκετε σε άθλια κατάσταση εδώ και καιρό,
 έτσι ακατοίκητο και ασυντήρητο το κοιτάζει η προτομή του αείμνηστου ποιητή από ακριβός απέναντι, όπου η πολιτεία τον έστισε για να βλέπει το σπίτι που μεγάλωσε
 να καταρρέει σιγά σιγά και να έχει γίνει στέκι ναρκομανών και κάθε λογής περιθωριακών.
 Σήμερα στο σπίτι του Ν.Καρούζου ζουν 5-6 αλλοδαποί οι οποίοι έχουν καταλάβει τον χώρο
 και μαζί με ναρκομανείς που συχνάζουν εκεί, μετέτρεψαν το εσωτερικό του σε αποχωρητήριο.
Εκεί που κοιμόνται, εκεί αφοδεύουν, εκεί κάνουν χρήση των ναρκωτικών, εκεί ζουν!!!
 Μια επίσκεψη στον χώρο από την υγειονομική υπηρεσία είναι επιβεβλημένη.
 AΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

«Μίζες» ...και στο… Νεκροτομείο Αθηνών!!


Έρευνα διεξάγει, μετά από σχετικές καταγγελίες, το ΣΔΟΕ για την ύπαρξη κυκλώματος στο Νεκροτομείο Αθηνών.
Κάθε χρόνο στο Νεκροτομείο γίνονται περίπου 120.000 νεκροτομές και οι πληροφορίες που ερευνά το ΣΔΟΕ αναφέρουν ότι Γραφεία Τελετών έδιναν «μίζες» στους υπαλλήλους του νεκροτομείου, καταβάλλοντας τουλάχιστον 50 ευρώ για κάθε νεκρό, με αποτέλεσμα να γίνεται ένας «μαύρος» τζίρος που ξεπερνά τα 6 εκ. ευρώ το χρόνο!
Σύμφωνα με ανώτατα στελέχη του ΣΔΟΕ που μίλησαν στην εφημερίδα «Βήμα», «υπολογίζουμε ότι κάθε χρόνο πραγματοποιούνται περίπου 130.000 νεκροτομές και υπάρχει σειρά ενδείξεων ότι σε μεγάλο αριθμό εξ αυτών δίνονται ποσά από 50 έως 300 ευρώ προκειμένου να δίνεται προτεραιότητα ή άλλες διευκολύνσεις στην διακίνηση των σορών. Όλα αυτά πιστεύουμε ότι θα αναδειχθούν από την διερεύνηση των λογαριασμών».
Επόμενο βήμα του ΣΔΟΕ το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών όλων των υπαλλήλων του Νεκροτομείου, ενώ δεν αποκλείεται οι έρευνες να επεκταθούν και σε άλλα Νεκροτομεία της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ανοίξει και ερευνώνται οι τραπεζικοί λογαριασμοί ιατροδικαστών αλλά και υπαλλήλων.
Η έρευνα του ΣΔΟΕ είχε ως αφορμή έγγραφες καταγγελίες του δικηγόρου Ιωάννη Απατσίδη, ο οποίος ανέφερε ότι  τα γραφεία τελετών έδιναν «φακελάκι», προκειμένου να παίρνουν προτεραιότητα στη διακίνηση των σορών, ενώ ιατροδικαστές πραγματοποιούσαν και παράνομες ταριχεύσεις.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρωταγωνιστής του σκανδάλου φέρεται ιδιώτης, ο οποίος διενεργούσε νεκροτομές χωρίς να έχει καμία υπαλληλική σχέση με το νεκροτομείο.

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ο Κοντινός του πρωθυπουργού

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς κύριε...ΝΤΟΛΙΟ!
Για ρίξε τώρα μια ματιά στο παρακάτω βίντεο της Γαλλικής Τηλεόρασης για να δεις τον κύριο....Θεόδωρο Μαργέλλο της Informed Judgement Partners
 και κοντινό του Παπανδρέου!
 Μιλάει για τα ...CDS: Ο "Κοντινός" στον πρωθυπουργό... Στις 7 Δεκεμβρίου 2010 στο γαλλογερμανικό κανάλι Arte, προβλήθηκε ντοκυμαντέρ,
 του Jean Quatremer, με θέμα την Ελληνική κρίση
. Περιλαμβάνει συνεντεύξεις των: Ζαν-Πωλ Γιούνκερ, Ζαν-Πωλ Τρισέ, Όλι Ρεν, Γ. Παπακωνσταντίνου, Κριστίν Λαγκάρντ, Θεόδωρου Μαργέλλου και άλλων.
 Δείτε τις δηλώσεις του "κοντινού", όπως αποκαλείται στο ντοκυμαντέρ, στον Έλληνα πρωθυπουργό ....

Μειωμένα κατά 40% τα τροχαία στην Πελοπόννησο

Μειωμένα κατά 40% τα τροχαία στην Πελοπόννησο
Μειωμένα σε ποσοστό 40% ήταν τα τροχαία που σημειώθηκαν το Δεκέμβριο του 2011, σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2010, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
 σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η τοπική Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Φέτος το Δεκέμβριο, σημειώθηκαν 40 τροχαία ατυχήματα, έναντι 67 το Δεκέμβριο του 2010.
 Από αυτά έχασαν τη ζωή τους 11 άτομα, έναντι 12 το Δεκέμβριο του 2010 και τραυματίστηκαν συνολικά 47 άτομα, έναντι 91 το Δεκέμβριο του 2010.
 Τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων οφείλονταν, όπως προέκυψε από την έρευνα της Τροχαίας, σε παράβαση προτεραιότητας, απόσπαση προσοχής του οδηγού,
 υπερβολική ταχύτητα, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και αντικανονικό προσπέρασμα.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΙΚΟ


Η οικογένεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων Ναυπλίου θρηνεί σήμερα τον άδικο χαμό του υποδιοικητή της εξωτερικής φρουράς Ν.Δημητράκη ετών 43.
 Ο άτυχος αστυνομικός με καταγωγή από το Κορακοβούνι Αρκαδίας, που υπηρετούσε στις φυλακές Ναυπλίου τα τελευταία δυο χρόνια, άφησε χτες το βράδυ την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του.
άφησε πίσω τρία ανήλικα παιδιά