Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Δοξάστε τους και μετά διαβάστε σε ποιούς έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ!

Δεν είναι μόνο η κυρία Μενεγάκη που εισπράττει το επίδομα τρίτεκνης μητέρας από τον ΟΓΑ,μας προέκυψε και η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη η σύζυγος του κυρίου "μαζί τα φάγαμε"! Δοξάστε τους και μετά διαβάστε σε ποιούς έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ!
Τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα προκύπτει μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγος του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, κα Χριστίνα Χριστοφάκη εισπράττει επίδομα τρίτεκνης!

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Παζάρια με σχολικά για το Χαμόγελο σημερα

17 Σεπτεμβρίου 2011 στο θεατράκι Δήμου Άργους 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 το βράδυ Με την βοήθεια του Δήμου Άργους, του Δήμου Ναυπλίου και του 1ου Συστήματος Προσκόπων Άργους, θα πραγματοποιήσουμε παζάρια με τα σχολικά μας και άλλα είδη, για να χαρίσουμε σε όλα τα παιδιά το χαμόγελο που τους αξίζει! Παράλληλα τα προσκοπάκια και όχι μόνο θα συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι πόλεως με ερωτήσεις που θα αφορούν το Χαμόγελο του Παιδιού, με σκοπό να μάθουν όλα τα παιδιά που θα είναι εκεί περισσότερα πράγματα για την ίδρυση και το σκοπό του Οργανισμού. Η ιδέα ανήκει στο 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους που διοργανώνουν τις εκδηλώσεις και αγκάλιασαν το Χαμόγελο από την πρώτη στιγμή.

Να είστε όλοι εκεί!!

Γιατί αν ενωθούμε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε…

Η GOOGLE ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ;

η παγκόσμια μηχανή αναζήτησης google θα έχετε δει εδώ και δυο μέρες διαφημίζει τα πορτοκάλια,αποκλειστικό προϊόν μερικών χωρων ,μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και βέβαια ο νομός μας τι καλύτερη διαφήμιση,απο μια παγκόσμια μηχανή που βλέπουν δισεκατομμύρια καθημερινά Η Google τιμά τα 118 χρόνια γέννησης του νομπελίστα (Άλμπερτ Ζεντ Γκιόργκι) που το όνομα του είναι άμεσα συνδεδεμένο με την βιταμίνη C. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που το σημερινό doodle της google είναι γεμάτο με πορτοκάλια , τα οποία περιέχουν αυτήν την βιταμίνη.

Καρέ - καρέ η σύλληψη του Μάκη Ψωμιάδη

Ο Μπέος ίσως βρήκε παρέα στο κελί του. Και λέω ίσως, γιατί δεν είμαι σίγουρος αν μπει ή αν μπει για πολύ στο "φρέσκο" ο Μάκης Ψωμιάδης. Με κάτι τέτοιους ανθρώπους, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Να κάνω με την ευκαιρία μια πολύ εύκολη πρόβλεψη: Θα επικαλεστεί πρόβλημα υγείας και θα τη σκαπουλάρει, τουλάχιστον για το σαββατοκύριακο. Πέρα από την ειρωνεία, αλλά και τη δυσπιστία όλων μας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη συγκεκριμένη επιτυχία της αστυνομίας, δηλαδή τη σύλληψη αυτών των δύο κι ας αποδειχτεί στη συνέχεια μια τρύπα στο νερό. Ο Μάκαρος λοιπόν συνελήφθη σε σπίτι στο Σούνιο, φορώντας το κλασσικό γυαλί του, το οποίο σε συνδυασμό με το μεγαλωμένο του γένι και το ζελεδιασμένο μαλλί, τον κάνει να είναι φτυστός ο Νικόλας Πατέρας. Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» ήταν στον τόπο του εγκλήματος και απαθανάτισε τις τελευταίες στιγμές ελευθερίας του Big Mac:
Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ Συνελήφθη πριν από λίγο ο Μάκης Ψωμιάδης, μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της Αστυνομίας σε νοικιασμένο σπίτι στο Σούνιο. Πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση χωρίς να γνωστοποιεί το όνομά του. Ο καταζητούμενος... βάσει διεθνούς εντάλμαΣύνδεσμοςτος ήταν μόνος του στο σπίτι και παραδόθηκε αμέσως. φιμωτρο

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΘΡΟ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4 «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία». Αυτά προβλέπονται για όποιον επιχειρήσει να καταλύσει, με τη βία το σύνταγμα των Ελλήνων.
Για όποιον επιχειρεί να καταλύσει με τη βία, την ύπαρξη των ελλήνων, την καθημερινότητά τους, την δουλειά τους, την ζωή τους; Τι προβλέπεται; Βασική ελευθερία δεν είναι η ασφάλεια, η δουλειά, η προστασία του αδύναμου, η φροντίδα του ηλικιωμένου και του ανήμπορού; Τα ερωτήματα που θα θέσουν κάποιοι αναγνώστες, είναι αν έχουμε κατάλυση αυτών των ελευθεριών και δεδομένων; Και δεύτερον αν δικαιούμαστε και υποχρεούμαστε να αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο; Για το πρώτο, πιστεύω, ότι συμφωνούμε σχεδόν όλοι, ότι από την υπογραφή, αποδοχή του μνημονίου, έχουμε συνεχώς κατάλυση βασικών δικαιωμάτων των πολιτών. Βάρβαρη, απροκάλυπτη, κατάλυση, με πρόσχημα και φόβητρο, την ενδεχόμενη χρεοκοπία, ή τον καθησυχασμό των «εταίρων μας». Για το δεύτερο, πιστεύω, ότι η λέξη «αντίσταση», που αναφέρει και το σύνταγμα, είναι «λίγη», για να περιγράψει αυτό που νομίζω, πρέπει να συμβαίνει. Δικαιούμαστε αντίστασης, υποχρεούμαστε, αλλά μέχρι στιγμής δεν κάνουμε χρήση του δικαιώματος. Πολλοί θα νομίσουν ότι προτείνω, έξοδο στα βουνά… Αυτό κάποτε ήταν λύση και μάλιστα αποτελεσματική. Σήμερα τα πράγματα είναι κάπως πιο περίπλοκα. Μάλλον πρέπει να ξεκινήσουμε, από τα βουνά που έχει στήσει ο καθένας γύρω του. (ή μας έχουν στήσει γύρω μας) Βουνά εφησυχασμού, οκνηρίας, αδράνειας, βολέματος, τηλοψίας, αδιαφορίας, ατολμίας. Στα βουνά συνεχίζεται το παιχνίδι. Καθημερινά. Στις κορφές των οποίων όμως, είναι άλλοι. Όχι εμείς. Μέσα ενημέρωσης, δημοσκόποι, αναλυτές δελτίων, παπαγάλοι, χαμαιλέοντες, διάφορες ελίτ, εθελόδουλοι πολιτικοί. Μας πήραν τις θέσεις, και εξαπολύουν τις επιθέσεις τους. Συνεχείς περικοπές, αυξήσεις τελών, φπα, ειδικά τέλη, φόρους, μιζέρια, ανασφάλεια, υποτίμηση νοημοσύνης, διασπορά φόβου, και ατελείωτη κοροϊδία και δούλεμα. Μετά από αυτές τις σκόρπιες και σύντομες σκέψεις νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσουμε, από την τροποποίηση του ακροτελεύτιου άρθρου του συντάγματος. Κατεβάζω πρόταση: «Η διατήρηση της αξιοπρέπειας στη ζωή των Ελλήνων επαφίεται στον πατριωτισμό των ιδίων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται, και να εξεγείρονται, με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να την καταλύσει με τη βία, ή χωρίς. Κυρίως δε, όσων λανσάρονται ως σωτήρες, χτεσινών, σημερινών και αυριανών». Να συμπεριληφθεί στην επόμενη αναθεώρηση (των πάντων) Πεδίο δόξης λαμπρό, γιατί όπως έχει πει ο σοσιαλιστής ηγέτης. «ΒΟΥΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ». Θύμιος Καλαμούκης http://www.ellinofreneia.netΣύνδεσμος

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

να επιστρέψουμε μαζικά τα εντάλματα πληρωμής, απαιτώντας την κατάργησή τους.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ Η ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • ΚΚΕ: Στο νέο φορολογικό αντιλαϊκό «ντου» κυβέρνησης - τρόικας η απάντηση του λαού πρέπει να είναι: Τέλος οι θυσίες μας για την κρίση, την Ευρωζώνη και την ΕΕ. Λαϊκή αντεπίθεση για να εμποδιστεί, να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική.
  • ΠΑΜΕ: Να οργανωθεί η αλληλεγγύη στους ανέργους, στις οικογένειες, στους μικρομαγαζάτορες που δεν μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς, δάνεια και φόρους.
Α
Η κυβέρνηση επιταχύνει τη λεηλασία του λαού με το νέο φοροχαράτσι για να διασφαλιστούν η συνοχή της Ευρωζώνης και τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Υποσχέθηκε παράδεισο για επενδύσεις και κερδοφορία με φτηνά εργατικά χέρια, ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα και «προίκα» τη δημόσια περιουσία. Είναι ώρα, με πρωτοβουλία των εργατικών σωματείων, των Επιτροπών Αγώνα των αυτοαπασχολούμενων, των λαϊκών επιτροπών στις συνοικίες να οργανωθεί μαζική αντίθεση και αντίσταση με κάθε τρόπο, οργανωμένα, μαζικά με τα σωματεία μας να επιστρέψουμε μαζικά τα εντάλματα πληρωμής, απαιτώντας την κατάργησή τους.

Ο γιος του υπουργού Μανιάτη «κλαίει» το μισθό του μπαμπά του στο facebook

Ο γιος του υπουργού Μανιάτη «κλαίει» το μισθό του μπαμπά του στο facebook

ΑΠΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ

Απίστευτο προκλητικότατο status στο facebook από τον Τάσο Μανιάτη, γιο του υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη και στέλεχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ο οποίος «κλαίει» το μισθό του μπαμπά του που… έκοψε ο Βενιζέλος!

Δείτε πώς συμπεριφέρονται δημοσίως τα τέκνα των πολιτικών, που φιλοδοξούν να διαδεχθούν τους πατεράδες τους, και με πόσο θράσος προκαλούν τον ελληνικό λαό που πεινά και υποφέρει!

Στη συζήτηση σχόλιο έκανε και το δεξί χέρι της Άννας Διαμαντοπούλου, Χρήστος ΔρούζιαςΠλάκα με τον πόνο του ελληνικού λαού κάνουν;

Α.Π.: Στο Δ. Ναυπλιέων και στους δημότες η παραλία Καραθώνας

Ύστερα από πολλά χρόνια δικαστικής διαμάχης, ο Άρειος Πάγος έδωσε οριστικό τέλος στη διεκδίκηση της παραλίας και του αιγιαλού της Καραθώνας από την εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ ΑΕ), δικαιώνοντας το Δήμο Ναυπλιέων.

Η ιστορία της διαμάχης ΕΤΑ-δήμου

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ δήμου, Ελληνικού Δημοσίου και ΕΤΑ ΑΕ άρχισε με αφορμή την προσπάθεια που έκανε η ΕΤΑ ΑΕ να μισθώσει όλη την παραλία της Καραθώνας σε ιδιώτη.

Τότε, ο δήμος είχε αντιδράσει δυναμικά, καταφέρνοντας να μην εγκατασταθεί ο ιδιώτης στην παραλία της Καραθώνας, όμως οι ενέργειες εκείνες είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη και κράτηση του δημάρχου της πόλης Παναγιώτη Αναγνωσταρά και την υποβολή αγωγών αποζημίωσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κατά του δημάρχου Ναυπλιέων, αλλά και δημοτικών συμβούλων.

Τελικά, η διαμάχη έληξε αφού με απόφαση του Αρείου Πάγου απερρίφθη αμετάκλητα η αίτηση αναιρέσεως της ΕΤΑ ΑΕ κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του Δήμου Ναυπλιέων, αναφορικά με το ζήτημα της παραλίας και του αιγιαλού στην περιοχή της Καραθώνας.

Το 2008 το Εφετείο Αθηνών, με απόφασή του, είχε δεχθεί την ακυρότητα της μισθωτικής σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ της ΕΤΑ ΑΕ και του ιδιώτη με αντικείμενο τον αιγιαλό της περιοχής Καραθώνας.

Ο Δήμος Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την ικανοποίησή του και σημειώνει ότι «με την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, η ορθότητα της κρίσης του Εφετείου Αθηνών επικυρώθηκε αμετάκλητα και αναγνωρίσθηκε ο δημόσιος χαρακτήρας της παραλίας και του αιγιαλού στην περιοχή της Καραθώνας. Αποτελεί συνεπώς ευτύχημα για τους δημότες μας, ότι οι μακρόχρονες και επίμονες προσπάθειες του Δήμου Ναυπλιέων, για μία δημόσια και ελευθέρως προσβάσιμη παραλία στην Καραθώνα, εν τέλει δικαιώθηκαν».