Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Βρέθηκε η αδελφή του μπασκετμπολίστα

Βρέθηκε η αδελφή του μπασκετμπολίστα Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της μικρής Δέσποινας, τα ίχνη της οποίας εδώ και δυο εβδομάδες αγνοούνταν. Η αδελφή του μασκετμπολίστα Κώστα Τσαπρούνη, επέστρεψε στην αγκαλιά της οικογένειά της. δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Από την στιγμή που γύρισε σπίτι και είμαστε όλοι μαζί , είναι όλα εντάξει» και τόνισε πως είναι καλά στην υγεία της. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δωθεί περισσότερες πληροφορίες για τον εντοπισμό της

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΡΕΕΕΕΕ;;;;;;

ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΡΕΕΕΕΕ???
Εχθές έμαθα οτι για τρεις μήνες θα μου παρακρατούνται απο τον μισθό μου 280 ευρω, για να καλυφθούν οι αναδρομικές κρατήσεις υπέρ των ανέργων.
Ωραία μεχρι εδώ. Δίνω 750 ευρώ σε στεγαστικό δάνειο, φως , νερό τηλέφωνο,200 ευρώ, σύνολο 950, συν 280= 1230 ευρώ. Υπόλοιπο 220ευρώ για να ζήσω. …
Σήμερα πρωι-πρωι μου ήρθε ο κεφαλικός φορος 450 ευρώ, επί του ακαθαριστου ποσου ,που ηδη φορολογείτε. Ρωτάω λοιπόν: Εφόσον εχω τα πληρώνω, εφόσον δεν εχω τι να πληρώσω; Από που να κόψω; Από τα 220 που θα μου περισσεύουν τους επομενους τρεις μήνες, για να φάω; Από που; Ας μου απαντησει ενας υπευθυνος παρακαλώ.
Έγκριτος νομικος μου ειπε οτι ολα αυτα ειναι παρανομα,αλλος μου ειπε οτι ειναι νομος του κράτους.
Kαι ρωταω εγώ: Aν αυριο η κυβερνηση ψηφίσει ενα νομο που να λεει «Kυριοι για ενα μηνα δεν θα φατε.» Εγω θα πρεπει να το δεχτω; Mα ποσο κοιμώμενος λαος ειμαστε τελικά;; Και εχεις και τον αλλο και λεει πετυχαμε και πρασινη αναπτυξη και πρασινα αλογα,και δεν ξερω τι αλλο.
Και τελικα που πετυχαμε; Απο 320 δις χρέος ήδη, 370 δις. Έτσι θα καθησουμε; Έλεος πια, μας φτασατε στα ορια μας!

Υπομονή κύριοι, θα πληρωθείτε!» είπε ο Γιώργος…

BINTEO: «Υπομονή κύριοι, θα πληρωθείτε!» είπε ο Γιώργος…
Δύσκολοι καιροί για πρωθυπουργούς, δείτε που έχουν καταντήσει το Γιώργο Παπανδρέου οι δανειστές. Μετά και τον άγριο καβγά Παπανδρέου-Βενιζέλου, τί τον συμβουλεύει να κάνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να γλιτώσει από τη χρεοκοπία;

ΨΩΜΙ-ΜΠΑΦΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΔΟΥ,, ΝΟΥ ,,ΤΑ ,,ΡΑ

Το νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου
Η πράσινη ανάπτυξη έγινε πραγματικότητα! Τα ναρκωτικά σε λίγο καιρό θα είναι νόμιμα! Αντί για βασιλικό θα έχουμε όλοι το «χορταράκι» μας. Ο ΓΑΠ ΠΑΛΙ έγραψε ιστορία! Και η Αργεντινή στην πτώχευσή της είχε αποποινικοποιήσει το πάκο(paco). […]Η Αργεντινή, χώρα εισαγωγής κοκαΐνης μέχρι το 2001, ξαφνικά μετατράπηκε σε χώρα παραγωγός. Πολλά παράνομα εργαστήρια άρχισαν να παράγουν υδροχλωρική, δηλαδή την κρυσταλλική κοκαΐνη, και από τα υπολείμματα της κατεργασίας της έφτιαξαν το πάκο. Η τιμή του είναι πολύ χαμηλή, 50 λεπτά του δολαρίου το 1 γραμμάριο, και επομένως είναι προσιτό στους φτωχούς νέους, που εξαθλιώθηκαν ακόμη περισσότερο μετά την κρίση.
«Υπήρξε μια στρατηγική για να γίνει δημοφιλές το 2001 και κυρίως το 2002, όπου επίτηδες αποσύρανε από την αγορά τα δύο ναρκωτικά που στην Αργεντινή ακόμα είναι παράνομα και μεγάλης χρήσης, τη μαριχουάνα και την κοκαΐνη -και γεμίσανε οι δρόμοι με πάκο», εξηγεί ο Βάλδο Φερράρι, Διευθυντής λειτουργίας της Κοινωνικής Βοήθειας κατά των εθισμών του δήμου του Μπουένος Άιρες. «Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι έπρεπε να εξολοθρευτεί μια ολόκληρη γενιά. Έπρεπε να εξολοθρευτεί μια γενιά εφήβων και νέων που δεν θα είχε δουλειά , δεν θα είχε θέση στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, δεν θα είχε δυνατότητες να ενταχθεί με κανέναν τρόπο με τον οποίο οι γενιές καταλαμβάνουν τον χώρο τους στη κοινωνία. Και επιπλέον, δεν έπρεπε να είναι παρούσες για να αντιμετωπίσουν και να αγωνιστούν για τα δικαιώματα τους, απέναντι σ’ αυτές τις πολιτικές εξουσίες».[…] ΔΕΝ φτάνει η κατάσταση με την σχέση λαθρομετανάστευσης-οργανωμένου εγκλήματος, άρα και εμπορίου ναρκωτικών, τώρα θα γίνουμε Μπογκοτά(στην παλαιά της «δόξα»). Αν ζούσε ξανά ο Εσκομπάρ(έμπορος ναρκωτικών, εισαγωγέας κοκαΐνης στις ΗΠΑ την δεκαετία του 1980, που πέθανε το 1993), την Αθήνα θα επέλεγε ως πόλη για να ζήσει και δραστηριοποιηθεί. Αντί να κάνετε κάτι σωστό, να φύγετε, κάθεστε ακόμα και το παίζετε «ηγέτες», όχι μόνο εσύ Jeffrey. Τα ναρκωτικά «θερίζουν» και στην Ευρώπη(εδώ έχει ξεπεράσει το πράγμα τα λογικά όρια Δυτικής χώρας), λόγω πολυπολιτισμικότητας, ανοικτών συνόρων και μετανάστευσης. Ξυπνάτε από την… χαρμάνα σας κύριοι. Αν ο Πάγκαλος θέλει «χόρτο» να το φάει μόνος του! ΟΧΙ μαζί μας! ΔΕΝ θα μας ξεκάνει με τις ιδέες που προτείνει στον Μίλτο (Παπαϊωάννου).
Συμπέρασμα: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για επιδόματα λαθρομεταναστών, εξοπλισμό καταστολής όπως κάμερες περιπολικών, νέα δακρυγόνα-πόσο πιο δραστικά από τα καρκινογόνα του Ιούνη άραγε;-(η 29η Ιουνίου ήταν πρόγευση για τον Σεπτέμβριο του 2011), νομοθεσία φίμωσης blogs(η λεγόμενη επωνυμία), βολέματα ημέτερων και όσα γίνονταν και μας έφεραν τον George και τα αφεντικά του στον σβέρκο μας!
http://gapiseta2.blogspot.com

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ–ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΕΞΟΔΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ

Εκτός από την έλλειψη βιβλίων και καθηγητών, η πολιτεία καλείται να δώσει άμεση λύση και σε ένα ακόμη πρόβλημα που απασχολεί κατά κύριο λόγο τους μαθητές στην ελληνική περιφέρεια. Και το πρόβλημα αυτό δεν είναι άλλο από τη μεταφορά των μαθητών προς και από τα σχολεία τους. Πρόβλημα το οποίο με την πρόσφατη “καλλικρατική” παρέμβαση και το κλείσιμο αρκετών σχολείων είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Έτσι ενώ οι ανάγκες μετακίνησης των μαθητών αυξάνονται, η πολιτεία υπολογίζει το κόστος μεταφοράς τους με τρόπο ο οποίος κρίνεται επιεικώς ασύμφορος για τους μεταφορείς. Συγκεκριμένα μέτοχοι της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. κατέθεσαν έγγραφη διαμαρτυρία προς το Δ.Σ. της Εταιρίας, επισημαίνοντας ότι η ανάληψη του έργου της μεταφοράς των μαθητών οδηγεί σε σημαντική ζημία και ενδεχόμενη χρεοκοπία τους μετόχους-ιδιοκτήτες των λεωφορείων. Το κείμενο της διαμαρτυρίας έχει ως εξής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε.
Κύριοι,
Εν όψει της ενάρξεως της νέας σχολικής χρονιάς και της συμμετοχής της Εταιρίας μας στο διαγωνισμό για τη μεταφορά των μαθητών θα θέλαμε να σας επισημάνουμε και να επιστήσουμε την προσοχή στα παρακάτω:
Ο υπολογισμός του κόστους της μεταφοράς των μαθητών από τις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων είναι λανθασμένος με αποτέλεσμα εάν αναλάβουμε την μεταφορά με αυτή την αποζημίωση η Εταιρία μας να οδηγηθεί σε καταστροφή.
Στον υπολογισμό της αποζημιώσεως από τις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων δεν έχει υπολογιστεί το κόστος μεταβάσεως των λεωφορείων από και προς την έδρα τους παρά μόνον προς και από τα σχολεία, με αποτέλεσμα η χιλιομετρική αποζημίωση της μεταφοράς να υπερβαίνει μετά βίας το ένα (1) ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα καλύπτονται ούτε τα λειτουργικά έξοδα της Εταιρίας. Πόσο μάλλον τη δεδομένη χρονική στιγμή που η πλειοψηφία των μετόχων είναι υπερχρεωμένη λόγω της αντικαταστάσεως των λεωφορείων, της μη καταβολής της επιδοτήσεως, της υπερβολικής τιμής του πετρελαίου και της απρόσμενης και αντισυμβατικής περικοπής των οφειλομένων από προηγούμενα χρόνια χρημάτων από τη μεταφορά μαθητών. Έτσι η πλειοψηφία των μετόχων έφτασε στο σημείο να χρωστά στα πρατήρια υγρών καυσίμων και στις τράπεζες. Αυτοί οι μέτοχοι της πλειοψηφίας δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να δρομολογούν τα λεωφορεία τους εάν η Διοίκηση δεν τους εξασφαλίζει τα λειτουργικά τους έξοδα.
Η συμμετοχή της Εταιρίας μας στους διαγωνισμούς και η τυχόν ανάληψη του έργου με τις προτεινόμενες αποζημιώσεις ή με ακόμα μικρότερες -λόγω του μειοδοτικού χαρακτήρα των δημοπρασιών- θα μας οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ολοσχερή καταστροφή πριν το τέλος του αρχομένου σχολικού έτους.
Μήπως αυτός είναι ο σκοπός της Διοικήσεως;
Μήπως έπαυσε η Εταιρία μας να έχει ως σκοπό το κέρδος;
Μήπως επιδιώκει η Διοίκηση τη συγκέντρωση των μετοχών και των λεωφορείων στα χέρια λίγων;
Η Διοίκηση οφείλει μια άμεση απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα και εμείς οι διαμαρτυρόμενοι επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε δικαίωμά μας.
ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ

&

η ART WAY

σας καλούν στο Πνευματικό Κέντρο το σπίτι του ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ

από 5 έως 18 Σεπτεμβρίου 2011

παρουσιάζοντας τα έργα 63 καταξιωμένων καλλιτεχνών

Εγκαίνια Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 ώρα 20.00μμ

Κατά την διάρκεια της έκθεσης η ART WAY διοργανώνει και 2 παράλληλες εκδηλώσεις

10 Σεπτεμβρίου ΣΑΒΒΑΤΟ:

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ- ΕΛΑΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ

θα μιλήσει η κα ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΙΦΙΑΝΑΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ.

11 Σεπτεμβρίου ΚΥΡΙΑΚΗ: O γιατρός και ποιητής κος Π.ΣΕΡΕΝΕΣ θα παρουσίαση

ποιήματα από τις τελευταίες ποιητικές του συλλογές

(ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ-ΗΝΙΟΧΟΣ) (Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ)

(ΑΙΩΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ) (ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΦΩΣ)

Φιλοδοξούμε σε μια περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων καλλιτεχνών με φιλότεχνους κυρίως όμως να αναζητήσουμε μαζί ,έναν νέο κώδικα κοινωνικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

ΤΙΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΓΑΛΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(1o Παγκόσμιο Βραβείο Ζωγραφικής Πεκίνο)

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΑΝΟΣ(1ο Βραβείο Γλυπτικής Giuseppe Pescetti Φλωρεντία)

(1o Bραβείο Γλυπτικής Antonio Berti Φλωρεντία)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΟΥΚΙΑ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ-ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΓΙΩΡΓOΣ

ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΑ ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ -BOYTΣΙΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ-ΒΡΑΧΑΤΗ ΕΛΕΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ- ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-ΓΟΥΛΑΚΟΥ ΜΑΡΙΛΥ

ΔΑΛΙΕΤΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔA -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

ΔΙΑΚΟΒΑΣΙΛΗ ΝΙΝΑ-ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΕΛΛΗ ΠΑΤΣΙΚΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ- ΖΑΡΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- ΗΛΙΑΔΗ ΕΛΕΝΗ-ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΚΑΖΑΚΟΥ GERDA- ΚΑΛΚΑΝΤΖΗ ΜΑΤΙΝΑ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΚΑΛΟΔΙΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΑΜΠΡΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΚΑΡΑΒΕΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΝΑΣΙΑ-ΚΑΡΙΟΤΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ-ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΨΥΛΛΟΥ ΓΩΓΩ-ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΠΥΡΟΣ- ΛΥΤΡΑ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΑΡΗΣ- ΜΑΥΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΟLSON ANGELO

ΜΠΑΙΡΛΗ ΓΙΟΥΛΗ –MΠΙΤΣΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΑΝΑ

ΠΑΝΟΥ ΣΤΑΘΗΣ-ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΕΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ-ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ -PETCU GEORGE-PETROV MARI MANO

ΡΟΥΠΑΚΑ ΛΙΑΝΑ -ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ-ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ ΜΑΝΙΑ

ΣΑΛΑΧΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ- ΣΑΡΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΑΡΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ- ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΠΑΠΟΥΛΗ ΑΘΗΝΑ TΙΓΚΑ ΕΛΕΝΗ-TΡΥΠΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΟΛΓΑ- ΥΦΑΝΤΗ ΑΝΘΟΥΛΑ- ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΛΙΛΙΑΝ

ΦΡΑΓΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ -ΧΑΤΖΗΠΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝH

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Με την ελπίδα oτι μια θέαση στους δρόμους της τέχνης θα μας φέρει εγγύτερα στην ουσία και τον συμβολισμό των ημερών και αυτή η παρουσίαση να τύχει

της προσοχής που αξίζει.

Με εκτίμηση,

o υπεύθυνος της ART WAY

Γιώργος Σάρδης

Μιχ.Βόδα 235,Αθήνα τ.κ 10445 Τηλ.2108663990,κιν.6998187749

email:g.m.sardis@gmail.com

Site:www.arthellas.gr/artway.html

ΤΕΡΜΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ TΩΝ BLOGGERS!!! ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης, 
σε αντίθεση με σας που μας γράψατε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας, τo Eυρωπαϊκό Κοινοβούλιο απάντησε σε ερώτημα ενεργών πολιτών της Ελλάδας:
«…η  οδηγία 2002/58/ΕΚ …υπενθυμίζει ως βασική αρχή ότι τα κράτη μέλη οφείλουν να εγγυώνται, μέσω της εθνικής νομοθεσίας, το απόρρητο των επικοινωνιών που πραγματοποιούνται μέσω δημόσιου δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών… Εάν κάποιο κράτος μέλος ψηφίσει νομοθεσία που να αντιβαίνει στις αρχές της οδηγίας περί απορρήτου στο Διαδίκτυο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για παράβαση του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. .»!!!!!!

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτησή μας  αναγνώστες μας, ενεργοί πολίτες απευθύνθηκαν, επώνυμα, στην Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την εφαρμογή του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατάγγειλαν την προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης, των ανώτατων εισαγγελέων και του Υπουργού Δικαιοσύνης, για τρομοκρατία και φίμωση των bloggers, υποβάλλοντας  αναφορά και ερώτημα για τη σύσταση της επιτροπής για τη φίμωση των blogs από τον κ. Παπαϊωάννου και την έκδοση των γνωμοδοτήσεων από τους ανώτατους εισαγγελείς τέως Σανιδά, νυν Τέντε και  νυν Αντεισαγγελέα Κατσιρώδη σχετικές με την επέκταση στις άρσεις του απορρήτου των επικοινωνιών και για αδικήματα εκτός του κακουργηματικού πεδίου.

Επίσης την ίδια αναφορά έστειλαν και στο Ελληνικό Τμήμα της παραπάνω Επιτροπής.
Ο Γραμματέας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από το Λουξεμβούργο απέστειλε ταχυδρομική επιστολή στους αναφέροντες ενεργούς πολίτες, αναγνώστες μας, με την οποία τους πληροφορούσε ότι έλαβε το ερώτημά τους και το προώθησε προς νομική και ουσιαστική του έρευνα, με συγκεκριμένο αριθμό πρωτοκόλλου, τον οποίο και τους κοινοποίησε.
Στη συνέχεια από την "Υπηρεσία ενημέρωσης του πολίτη" του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου οι αναφέροντες έλαβαν μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου την παρακάτω επιστολή:

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ελεονώρα ηρθες στο στο Λουτράκι! και δεν μας ενημερωσες;

Ελεονώρα Μελέτη: Στιγμιότυπα από τις βουτιές της στο Λουτράκι!

ζεστό Σάββατο του Ιουλίου σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Λουτράκι, όπου διέμεινε από το βράδυ της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια χαλάρωσε στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο και έγραψε στην σελίδα της στο twitter «Η ζωή είναι ωραία»! Πέρασε ξένοιαστες στιγμές, βούτηξε στην θάλασσα και έκανε για αρκετή ώρα ηλιοθεραπεία. Πάντως, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε από τις φωτογραφίες , Η Ελεονώρα Μελέτη είναι πιο αδυνατισμένη από ποτέ!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τα «golden boys» ζουν και βασιλεύουν στις δημοτικές επιχειρήσεις

Σύνδεσμος Αυτό αποκαλύπτεται μέσα από την προσπάθεια αποτύπωσης -για πρώτη φορά- του μισθολογικού κόστους των υπαλλήλων στις δημοτικές επιχειρήσεις από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενόψει της κατάρτισης του νέου βαθμολογίου-μισθολογίου। ζοομ στην φωτο χειριστης μηχανηματων παιρνει στο ΑΡΓΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑ EΦΤΑ  ΧΙΛΑΔΕΣ ΚΥΡΙOI ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Οι 10 υψηλότερες αμοιβές υπαλλήλων ανά κλάδο εκπαίδευσης για το 2010
Για παράδειγμα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια, στην περιφερειακή ενότητα Δωδεκανήσου «κόκκινος» δήμος αμείβει εργάτημε 56.703,89 ευρώ, στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης επίσης «κόκκινος» δήμος αμείβει εργάτη με 43.088,65 ευρώ, στην περιφερειακή ενότητα Πιερίας «πορτοκαλής» δήμος δίνει σε μηχανολόγο μηχανικό με 83.767,13, στην περιφερειακή ενότητα Κέρκυρας «πορτοκαλής» δήμος μισθοδοτεί γενικό διευθυντή με 78.947,70 κτλ.
Στοιχεία ανά κλάδο εργαζομένων
Γενικά στοιχεία
Όπως προαναφέρθη, τα στοιχεία προέρχονται από τις απαντήσεις που έστειλαν οι υπηρεσίες των δήμων ηλεκτρονικά σε συνέχεια σχετικών επιστολών του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Αφορούν σε επιχειρήσεις από 165 δήμους από το σύνολο 325 δήμων. Από τους 325 Δήμους, οι 95 δεν ανταποκρίθηκαν, ενώ οι 230 δήμοι ανταποκρίθηκαν.
Από τους 230 Δήμους που ανταποκρίθηκαν οι 12 δεν διέθεταν δημοτικές επιχειρήσεις το έτος 2010 και οι 9 είχαν επιχειρήσεις χωρίς τακτικό προσωπικό. Από τους 230 Δήμους οι 44 δεν έστειλαν τα απαιτούμενα στοιχεία σύμφωνα με το υπόδειγμα της εγκυκλίου.

ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΑΙΝΑΛΟ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται σην καρδιά του Μαινάλου και κατακαίει δασικές εκτάσεις, ενώ χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνη και λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Αυτή την ώρα καίει σε ρεματιά που είχε ξανακαεί το 2000 και δίνεται μάχη να μην φύγει προς άκαφτο παρθένο δάσος.

Στην μάχη της κατάσβεσης βρίσκονται και επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής με 5 επανδρωμένα οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου, ενώ ρήψεις νερού κάνουν δύο αεροσκάφη "Πετζετέλ" από το αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων της Πυροσβεστικής από όλη την περιφέρεια Πελοποννήσου που έχουν κληθεί να συνδράμουν και βρίσκονται καθοδόν προς το Μαίναλο, ενώ ήδη στην περιοχή φτάνει κι ένα ελικόπτερο από την Αθήνα.

Με εντολή του δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας του δήμου, υπό τον αντιδήμαρχο Γιώργο Καρλή και προς ενίσχυση του έργου της πυροσβεστικής έχουν διατεθεί όλες οι υδροφόρες του δήμου Τρίπολης, από Τεγέα, Λεβίδι και Τρίπολη, ενώ υδροφόρες έχουν διατεθεί και από τους δήμους Γορτυνίας και Μεγαλόπολης.