Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ



Mπαίνοντας σήμερα στο mail μας στην google είδαμε ότι έχει απενεργοποιηθεί, χωρίς καμιά προειδοποίηση
ελπίζουμε να είναι σύμπτωση
γιατί δεν θέλουμε να το  συνδυάσουμε με κάποιους αχρείους κύκλους που καταγγελουμε ,άσχετα με πιο αξίωμα έχουν
αν είναι έτσι, πέρα ΑΠΟ αχρείοι είναι και άσχετοι αφού κλείνοντας το mail, ίσως νόμισαν ότι θα κλείσουν και τη σελίδα
να προσλάβουν καλύτερο τεχνικό
εκπέμπουμε από 7 πόλης της Ευρώπης και της Αμερικής ,και θα ήταν τουλάχιστον αστείο
απλά αγαπάμε την περιοχή, και δεν θα σταματάμε να λεμε αλήθειες
συνεχιστε και θα δειτε κατι αλλες αποκαλυψεις που θα τρεχετε,και μαλλον δεν θα κυκλοφορειτε στην  
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ   
αν αύριο δε μας ανοίξουν το mail θα ανοίξουμε άλλο για την επικοινωνία σας
μάλλον έχουν μάθει με ένα 20 υρω σε έντυπα να τους χαϊδεύουν
και συνεχίζουμε
ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες που μας στηρίζεται  καθημερινά .πάνω από 2 500 μέλη στο face book που μας διαβάζουν ,και όσο τουλάχιστον είμαστε ανοιχτοί ,θα λεμέ αλήθειες

Επίδαυρος: Κόστος 20 χιλ. € για την «εκλογική φαρσοκωμωδία»



Την Κυριακή προσέρχονται (;) στις κάλπες για να ψηφίσουν για δήμαρχο 25 ημερών οι 3500 κάτοικοι της Επιδαύρου, αν και αυτοδιοικητικά στελέχη της περιοχής εκτιμούν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν παραπάνω από 500 άτομα.

Μάλιστα, τα ίδια στελέχη έλεγαν στην aftodioikisi.gr ότι είναι πιθανόν ο νέος δήμαρχος (προφανώς ο Αλέξανδρος Λημνιάτης που κατέθεσε τις απανωτές ενστάσεις στη Δικαιοσύνη κατά του σημερινού δημάρχου Νίκου Γεώργα και εντέλει πέτυχε να επαναληφθούν οι εκλογές χωρίς τον αντιπαλό του για ένα τυπικό θέμα, την ποσόστωση γυναικών στο ψηφοδέλτιο) ίσως να μην προλάβει καν να εγκατασταθεί καθώς προκειμένου να επικυρωθούν τα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο χρειάζονται συνήθως πάνω από 10 ημέρες.

Ακόμη όμως κι αν εγκατασταθεί είναι αμφίβολο αν και με τι αντικείμενο θα συνεδριάσει το νέο δημοτικό συμβούλιο. Αμφισβητούσαν δε το ότι θα πρέπει να νομιμοποιήσει τις αποφάσεις του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου, καθώς όπως έλεγαν όλες οι αποφάσεις έχουν επικυρωθεί από τον Επίτροπο το Ελεγκτικού Συνεδρίου, άρα είναι νόμιμες.

Εκτός όμως των παραπάνω τα ίδια στελέχη έλεγαν στην aftodioikisi.gr ότι δεν είναι δυνατόν σε χαλεπούς καιρούς το ελληνικό δημόσιο να επιβαρύνεται με περίπου 20. 000 ευρώ (έξοδα δικαστικών αντιπροσώπων και γραμματέων για 12 εκλογικά τμήματα, αποζημίωση σε δημοτικούς και νομαρχιακούς υπαλλήλους κλπ) για μία «εκλογική φαρσοκωμωδία».
http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=9272

ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ-ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ



Σας είχαμε προειδοποιήσει σε παλιά ανάρτηση οτι σταματήστε τα ψέματα
Ο κόσμος δεν έχει άλλη ανοχή
Σε ομιλια σας προ μηνός στις δημοτικές εκλογές κύριε Μανιάτη στηρίζοντας  σε λαϊκή συγκέντρωση τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στο Άργος κύριο αναγνώστου παρών πληθώρας κόσμου είπατε..
Έχουμε υπογράψει εδώ και δυο μήνες την σύμβαση ,και σύντομα ο προαστιακός θα είναι κοντά μας
Σήμερα δείτε τια ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Με τα νέα επιχειρησιακά σχέδια του ΟΣΕ και της TRAINOSE που εγκρίθηκαν από τις διοικήσεις, όλα τα δρομολόγια του ΟΣΕ σε ολόκληρη την Πελοπόννησο διακόπτονται, με εξαίρεση τρεις γραμμές: Αθήνα – Πάτρα, Διακοφτό - Καλάβρυτα και Κατάκολο – Πύργο – Αρχαία Ολυμπία
Δηλαδή δεν υπάρχει ούτε ο καρβουνιάρης πλέον στην Αργολίδα
Περιμένουμε μια συγνώμη στον        Αργειακο λαο δια στόματος σας
Αλλιώς και εσείς θα κυκλοφορείτε με διμοιρίες των ματ στην περιοχή(αν και δεν κατεβαινετε πλεον συχνα)

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Παύση λειτουργίας των παράνομων χωματερών στην Πελοπόννησο


Δύο Σχέδια Δράσης ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή για την Παρακολούθηση Εφαρμογής του Εθνικού και Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου.
Το πρώτο Σχέδιο αφορά την παύση της λειτουργίας των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διαχείρισης Αποβλήτων (Χ.Α.Δ.Α.) που υπάρχουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη νόμιμη διάθεση των στερεών αποβλήτων και το δεύτερο τη διαχείριση στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σκοπός της Επιτροπής είναι η παύση λειτουργίας των (Χ.Α.Δ.Α.) της Περιφέρειας Πελοποννήσου έως τον Σεπτέμβριο του 2011 και η προκήρυξη των έργων διαχείρισης στερεών αποβλήτων, στην ίδια Περιφέρεια, έως τον Ιούνιο του 2011.


Τα παραπάνω Σχέδια Δράσης συγκροτούν μία ολοκληρωμένη απάντηση στο περιβαλλοντικό πρόβλημα των χωματερών που είναι ιδιαίτερα οξυμμένο στην Πελοπόννησο και θα αποτελέσουν πρότυπο για αντίστοιχα σχέδια δράσης στις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας. Με την απόφαση αυτή καθίσταται δυνατή η απορρόφηση σημαντικών κοινοτικών κονδυλίων άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης, δημιουργούνται νέα θετικά δεδομένα στην προσπάθειά να αποφευχθεί η επιβολή προστίμων πολλών εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

http://parapolitikaargolida.blogspot.com

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΜΕ?


Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

δηλωση

ο Θεόδωρος Πάγκαλος  υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα εκλογικό σύστημα που, μεταξύ άλλων, δε θα έχει σταυρούς προτίμησης, ο πολίτης θα συμμετέχει, το πολιτικό προσωπικό δε θα εξαρτάται από τους χρηματοδότες και οι υπουργοί θα είναι αποδεσμευμένοι από τη μικροκομματική εξάρτηση
Παραδέχεται ότι τόσα χρόνια οι πολιτικοί εξαρτώνται από τους χρηματοδότες ,που τους εκλέγουν
Και μετά είναι υπόλογοι σε αυτούς και τα cartel τους
ακολουθουν 
Το μνημόνιο είναι  ευτυχία» «Το μνημόνιο είναι  ευκαιρία» «Μαζί τα φάγαμε» «Οι ένοπλες  δυνάμεις είναι μη παραγωγικές»                                                       «Ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ ήταν εναντίον μου»                                                        Κυρία Πάγκαλου 
σχολιαζει επι αυτου ο φιλος Νικος Κωστοπουλος  
Στη δυσκολότερη  εποχή της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, όπου καταρρέουν συστήματα, αξίες, ιδεολογίες και κάποιοι «πατριώτες» παραδίνουν την εθνική μας κυριαρχία συνθηκολογώντας (Μνημόνιο) με τις κυρίαρχες αγορές των Τραπεζιτών, αυτοί οι κάποιοι, προσπαθούν να μας κάνουν συνένοχους στην εσχάτη προδοσία. Αν δεν αντιδράσουμε δυστυχώς θα είμαστε συνένοχοι.

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΠΙΘΑ!

 
Προτού διαβάσετε το άρθρου να δείτε πόσο έχει δίκιο
Η ΕΡΤ ΕΒΑΛΕ ένα βίντεο ενάμιση λεπτού οπού τον βάζει να μιλάει 30 δευτερόλεπτα
ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΒΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ
Ο ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ, ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 42 ΛΕΠΤΑ! ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΚΛHΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ VIDEO! O ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Κάθε μήνα 200 νέοι κρατούμενοι



ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΕΚΟΡ (12.600) ΕΓΚΛΕΙΣΤΩΝ
Οι μαζικές συλλήψεις μικροεγκληματιών από την ομάδα ΔΙΑΣ και η μη εξαγορά των μικρών ποινών λόγω οικονομικής κρίσης γεμίζουν τα σωφρονιστικά καταστήματα
Μέσα στο εκρηκτικό κλίμα οι κρατούμενοι αποφάσισαν να αντιδράσουν. Σχεδιάζουν μια συντονισμένη διαμαρτυρία αποχής συσσιτίου καταγγέλλοντας τις συνθήκες κράτησης.  
Μέσα στο εκρηκτικό κλίμα οι κρατούμενοι αποφάσισαν να αντιδράσουν. Σχεδιάζουν μια συντονισμένη διαμαρτυρία αποχής συσσιτίου καταγγέλλοντας τις συνθήκες κράτησης. Μια ωρολογιακή βόμβα, έτοιμη να εκραγεί από στιγμή σε στιγμή, κρατάει στα χέρια του ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χ. Καστανίδης. Οι ελληνικές φυλακές βρίσκονται ήδη στο σημείο μηδέν και μια σπίθα είναι αρκετή για να προκαλέσει την έκρηξη.
Η οικονομική κρίση αυξάνει με γεωμετρική, σχεδόν ανεξέλεγκτη, πρόοδο τον αριθμό των εγκλείστων. Κάθε μήνα μπαίνουν στις φυλακές 200 νέοι κρατούμενοι, διογκώνοντας επικίνδυνα τον υπερπληθυσμό τους. Πρώτη φορά το σύνολο των κρατουμένων ξεπέρασε το ιστορικό ρεκόρ των 12.600 εγκλείστων, από τους οποίους οι 7.300 (ποσοστό άνω του 60%) είναι αλλοδαποί.
Η κατάσταση μοιάζει σχεδόν μη αναστρέψιμη, καθώς στις αρχές του χρόνου, αν δεν υπάρξει κάποια ριζική παρέμβαση, ο πληθυσμός των φυλακών θα ξεπεράσει τα 13.000 άτομα! «Σε λίγο θα βάλουμε στρώματα και στις τουαλέτες» έλεγε στην «Κ.Ε.» ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Α. Αραβαντινός, που γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα.
Βασική αιτία της ξαφνικής αυτής αύξησης του αριθμού των φυλακισμένων είναι οι μαζικές συλλήψεις μικροεγκληματιών από τις ομάδες ΔΙΑΣ της αστυνομίας. Η μηδενική ανοχή και η συνεχής δίωξη όλων των δραστών μικροαδικημάτων οδηγεί τους περισσότερους απ' αυτούς στη φυλακή, καθώς, αν και καταδικασμένοι σε μικρές σχετικά ποινές, δεν έχουν χρήματα να τις εξαγοράσουν.