Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"ΠΑΜΕ να ΠΑΡΟΥΜΕ το ΚΥΠΕΛΛΟ"


Απευθείας αναμετάδοση από την ΕΡΑ σπορ
http://www.argonafplia.gr/
Την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 στις 5 το απόγευμα, θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Λιβαδειάς, ο τελικός αγώνας για το Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών. Στον τελικό έφτασαν και θα αναμετρηθούν οι ομάδες της ΕΝΩΣΗΣ Μιδέας και ο ΕΘΝΙΚΟΣ Βατερού Φ. Σ. από τα Βατερά της Κοζάνης.



Για τον αγώνα, η αργολική ομάδα που έφτασε στον τελικό αποκλείοντας στον ημιτελικό την ομάδα του ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα, πέραν του γνωστού τραυματισμού του Φίλη. Αισιοδοξία κυριαρχεί στην ομάδα και όπως μας δήλωσε και ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης Μάριος Αγγελόπουλος "πάμε για να σηκώσουμε και να φέρουμε το κύπελλο". Ελπίζουμε και ευχόμαστε και εμείς η ευχή του Μάριου να βγει αληθινή, είναι άλλωστε αυτός που έδωσε στην ομάδα του και το φετινό κύπελλο Αργολίδας, όταν με δικό του γκολ στον τελικό κέρδισε με 1-0 την ομάδα του Πόρου στο Κρανίδι, όπου έγινε ο τελικός.
Αναμένεται την ομάδα της Ένωσης να συνοδεύσουν αρκετοί φίλοι της ομάδας στην Λειβαδιά, αφού δεν είναι και τόσο μακριά - δυο ώρες ταξίδι. Πάντως για όσους δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν την ομάδα και θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα η ΕΡΑ σπορ θα προσφέρει αναμετάδοση του αγώνα. Ο πολύ καλός συνάδελφος Γιάννης Γαλανόπουλος για μια ακόμη φορά θα μας δώσει την ατμόσφαιρα, τα συμβάντα και την περιγραφή του αγώνα και αν όλα πάνε καλά και την είδηση ότι η Ένωση Μιδέας αυτή τη στιγμή σηκώνει το τρόπαιο..!!


Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κώστας Βασιληάς, διαιτητής Βοιωτίας Β' κατηγορίας και θα έχει βοηθούς τους Γιώργο Τσαρνά και Γιώργο Πάνο.

Για την ομάδα των Βατερών να πούμε ότι έπαιζε στον τρίτο όμιλο του Περιφερειακού με ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας, τερμάτισε στην πέμπτη θάεση της βαθμολογίας και έφτασε στον τελικό αποκλείοντας στον ημιτελικό την ομάδα του ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ Λευκάδας. http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: