Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Εθελοντικο διημερο αιμοδοσιας στην μνημη του μικρου Γιωργακη Καραγιωργη

 
ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΚΡΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ
Εθελοντικό διημερο αιμοδοσιας στην μνημη του μικρου Γιωργακη Καραγιωργου. Ο μικρος Γιωργακης,δυστηχως εχασε τη μαχη εναντια στον καρκινο. Το"Ας μην μεινουμε στα λογια"αποφασισε την διοργανωση εθελοντικου διημερου αιμοδοσιας,τιμωντας την μνημη του μικρου ηρωα. Παρακαλουμε βοηθηστε μας να τιμησουμε τη μνημη του Γιωργακη. Οσοι μπορειτε να δωσετε αιμα,δηλωστε συμμετοχη και παραλληλα προωθηστε την αιμοδοσια μας. Οσοι παλι δεν μπορειτε να δωσετε,προωθηστε την αιμοδοσια παντου. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ,ΣΑΙΤ,ΜΠΛΟΓΚ,ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ,ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ,ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!!
Υπαρχουν 2 σοβαροι λογοι για να το κανετε(να δωσετε αιμα η να προωθησετε την αιμοδοσια): 1)Για να τιμησουμε τη μνημη του μικρου Γιωργακη και 2)Για να βοηθησουμε τα παιδακια που εξακολουθουν να δινουν μαχη με τον καρκίνο.
ΕΔΩ ΣΤΟ FACE BOOK 

1 σχόλιο:

ippoliti_ippoliti είπε...

Τι να πώ και τι να ευχηθώ. Υπομονή και κουράγιο στους γονείς, καλό του ταξίδι ως του μικρού πρίγκηπα, υπομονή για όλα τα παιδάκια που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα και ναι ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗς ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ (ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ) Αιμοπετάλια ειδικά μπορεί να δίνει κανείς πολύ συχνά.
Καλό καλό βρα΄δυ