Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Όταν η θέληση νικά, η ζωή ανθίζει

 
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ?
ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ
Προσπάθεια των συνανθρώπων μας,απέναντι στην άρνηση της ελεημοσύνης.
Συνανθρώπων μας, ανάπηρων καλλιτεχνών οι οποίοι από αρρώστια ,ατύχημα ,είτε εκ γενετής δεν μπορούνε να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους………
Ο στόχος είναι να μπορέσουν  παρά την αναπηρία τους να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι,να μην επιβαρύνουν τους δικούς τους και το κοινωνικό συνολο….”




Δημιουργούν με το στόμα και το πόδι εξαιρετικά εικαστικά έργα και είναι μέλη της ΖΩΣΠ (ζωγραφική με το στόμα και το πόδι), Κ. Λουκάρεως 31, τηλ. 210-6452947., Fax: 2106457898 , Email: mfp@otenet.gr Αξίζει για τις φετινές μας εορταστικές ευχετήριες κάρτες να προτιμήσουμε τη δουλειά τους, καθώς βοηθάμε την αυτοσυντήρησή τους και επιβραβεύουμε την προσπάθειά τους να βγουν από το περιθώριο της ζωής. Η Ενωση (ΖΩΣΠ) δημιουργήθηκε και ανήκει αποκλειστικά σε άτομα με σοβαρή αναπηρία, που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους και έχουν μάθει να κρατούν το πινέλο με το στόμα ή το πόδι.
Στον φάκελο που θα λάβετε υπάρχουν έξι πανέμορφες κάρτες κανονικού μεγέθους και άριστης ποιότητας, τρεις μικρές καρτούλες τις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε στα δώρα που θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ένα  ημερολόγιο  απιστευτο που παρελαβα για ολο το χρονο
ολα αυτα στην τιμη των 16.5 ευρω
Γιατι  Η "αρτιμελής" ψυχή κάνει θαύματα...

Χρόνια πολλά

Αγάπη, υγεία, ευτυχία και πάνω απ' όλα ανθρωπιά σε όλο τον κόσμο.



Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Απάνθρωπες οι συνθήκες κράτησης στις φυλακές Ναυπλίου και Τρίπολης


Οι φυλακές Ναυπλίου - Ξέσπασε το πρωί ο πρόεδρος των εργαζομένων στις φυλακές Ναυπλίου...

Μίλησε στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης και είπε τα πράγματα με το όνομά τους... "Έχουμε να κάνουμε με απαράδεκτες και απάνθρωπες φυλακές. Σε κελιά 3 ατόμων στοιβάζονται ακόμα και 6. Όπως καταλαβαίνετε οι 3 είναι αναγκασμένοι να κοιμούνται στο πάτωμα".
Τραγική είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζουν καθημερινά τόσο οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι όσο και οι κρατούμενοι στις φυλακές του Ναυπλίου και της Τρίπολης, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν ο πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων των Φυλακών Ναυπλίου Νίκ.Κωστόπουλος, αλλά και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης Δημ.Κωστογιάννης.
ι περισσότεροι από εκατό κρατούμενοι κοιμούνται στο πάτωμα. Συνωστισμός παρατηρείται και στις φυλακές Τρίπολης σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Τρίπολης, Δημήτρη Κωστόγιαννη.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Sunday Times :Καρναβάλι διαφθοράς και αποβλήτων η Ελλαδα!

span style="font-family: Arial; font-size: small;">απο ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ


Αυτό και αν είναι ξεφτίλα...αλλά και αποκάλυψη τι γινόταν στην Ελλάδα! Και αυτό οφείλεται πλέον στην ανοικτή πληροφόρηση που δίνουν τα blogs και όχι τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ! Πολυτελείς βίλες έχουν φυτρώσει γύρω από την Αθήνα και πλούσια λάφυρα αυτών που κυβερνούσαν αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει. Το καρναβάλι της διαφθοράς και των αποβλήτων έχει φέρει την Ελλάδα κοντά στην καταστροφή. Αναφερόμενο στον πρώην πρωθυπουργό το δημοσίευμα της εφημερίδα επικαλείται τις φήμες που κύρια τα blogs δημιούργησαν οτι ο Καραμανλής ασχολιόταν περισσότερο με το PlayStation σπίτι του παρά με τα προβλήματα του κράτους !

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ» ΤΕΛΗ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ AUTO -ΜΟΤΟ ΤΗΣ 21/12/09

ΝΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ







Η μεγάλη πλειοψηφία των κατόχων IX μεγάλης ηλικίας είναι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, των οποίων η δεινή κατάσταση, λόγω της οικονομικής κρίσης, αναγνωρίζεται εμπράκτως και με την απόφαση χορήγησης εκτάκτου βοηθήματος «κοινωνικής αλληλεγγύης». Έρχεται όμως η ίδια η κυβέρνηση να το πάρει πίσω, με το άλλο χέρι, με την δυσβάστακτη αύξηση των τελών κυκλοφορίας και την γενικότερη φορομπηχτική της πολιτική.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΙΑΤΗ

Aπο την εκπομπή του skai ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ Ο ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ NATURA ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
 ΤΙ θα γινει ποια με την κατασταση στην κατα μηκος παραλιακη περιοχη απο Ναύπλιο προς Νεα Κιο?
AN ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ όλοι ρυπαίνουν και πετούν τα απόβλητα,σε μια περιοχή που θα έπρεπε να χαρακτηριστεί natura,δηλαδη προστατευόμενη,και αντι αυτου,σκουπιδια,αποβλητα εργοστασιων ,και η αποπνικτική μυρωδιά,απο τα εργοστάσια πυρηνέλαιου, συντελούν σε μια μεγαλη,οικολογικη καταστροφή
 Πρόσφατα,αλλος ενας εργοστασιάρχης συνεληφθη Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημελλειοδικείο Ναυπλίου θα οδηγηθεί σήμερα στη μία το μεσημέρι ιδιοκτήτης εργοστασίου χυμοποίησης πορτοκαλιών με την κατηγορία της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Όπως έγινε γνωστό το συγκεκριμένο εργοστάσιο διοχέτευε τα απόβλητά του εν μέρει στον βιολογικό καθαρισμό και τα υπόλοιπα κατέληγαν ανεξέλεγκτα σε χείμαρρο και στη θάλασσα της Νέας Κίου.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ??
κυριε ΜΑΝΙΝΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ??
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ?
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?

 Αντιδρουμε και οσοι εχετε face book ας συμετασχετε στην ομαδα

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΛΙΚΟ!!!


ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ την Κυριακή 20-12 και ώρα 12 το μεσημέρι, ολους τους σταθμούς Διοδίων της Χώρας.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να καταργηθουν οι αποικιακού τύπου συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας δρόμων. Συμβάσεις που επιτρέπουν στην «παραχωρησιούχο» εταιρεία να τοποθετεί διόδια μετωπικά και πλευρικά όπου και όσα θέλει, αδιαφορώντας για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και τα συγκοινωνιακά προβλήματα που δημιουργούνται ,καθώς και να αυξάνει κάθε χρόνο τις τιμές των διοδίων. Αποφασίστηκε να υπάρξει συντονισμός για κοινή αγωνιστική δράση ...για ελευθερους δρόμους χωρίς διοδια.  ΝΑ ανοίξουμε την Κυριακή 20-12 και ώρα 12 το μεσημέρι ΟΛΟΥΣ τους σταθμούς Διοδίων της Χώρας. ΔΡΟΜΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ τη ΦΩΝΗ ΜΑΣ και ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

40 διάσημοι Έλληνες γυμνοί σε videoclip για το ΑIDS!