Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο νομός Αττικής

ΜΝΗΜΕΣ 2007 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ SΚΥ http://www.skai.gr/player/tvlive/ Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά σε Γραμματικό, Βαρνάβα και Μαραθώνα. Η φωτιά κατευθύνεται προς στη Σταμάτα, ενώ έχουν καεί σπίτια στο Βαρνάβα και το Γραμματικό. Οι αρχές εκκένωσαν το στρατόπεδο στο Βαρνάβα. Η φωτιά καίει πυκνό πευκοδάσος σε μέτωπο πολλών χιλιομέτρων. Το έργο της πυρόσβεσης δυσχεραίνουν οι ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή όπου θα κατασκευαζόταν ο ΧΥΤΑ και κάνουν λόγο για εμπρησμό. Οι πυκνοί καπνοί της πυρκαγιάς καλύπτουν μεγάλο τμήμα της Αττικής. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής δήλωσε ότι τα αεροσκάφη απογειώθηκαν σταδιακά, για να μην καθηλωθούν όλα την ίδια ώρα λόγω εξάντλησης των καυσίμων. Για λόγους ασφαλείας δεν μπορούν να πετάξουν περισσότερα αεροσκάφη. Δυο νέες φωτιές εκδηλώθηκαν σε αγροτολιβαδική έκταση στη Κάρυστο και σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση στη Σκύρο. Σε εξέλιξη και η φωτιά στο δήμο Ελατίων της Ζακύνθου στις περιοχές Στρογγυλό, Μαριές και Στόμια.http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΑΣ

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΑΣ

http://louloudikanelas.blogspot.com/ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ Αναστασία Μόνοι γεννιόμαστε, μόνοι πεθαίνουμε και τίποτα δεν μας μένει πέρα από τις στιγμές που ζήσαμε. Τις όμορφες. Όλες εκείνες που ξεπέρασαν για λίγο την μιζέρια και την θλίψη, όλες εκείνες που ταυτίστηκαν μαζί μας, που ανήκουν πια μόνο σε μας. Επειδή πάνω απ'ολα, θέλει τόλμη η ζωή, θέλει πολλά κότσια η ευτυχία. Θα είμαι πάντα εκεί... Ακόμη κι όταν ο χρόνος σταματήσει την αλλόφρονη πορεία του... Εγώ θα είμαι εκεί.... Τα χέρια μου πλεγμένα στις αναμνήσεις φτιάχνουν στολίδια για το άγνωστο. Εκείνο που θα έρθει μια μέρα σαν τις άλλες μα όλα θα έχουν αλλάξει. Μη με κοιτάξεις ξανά. http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

STOP ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ

STOP ΔΙΆΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ,,,,,,,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙhttp://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS

Άμεση αποφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου

Απεργία πείνας για Ηλιόπουλο Ξεκίνησε απεργία πείνας στις 10 Ιουλίου σε ένδειξη συμπαράστασης στον Θοδωρή Ηλιόπουλο, που συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβρη και βρίσκεται προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.
Θοδ. Ηλιόπουλος: ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μου συμπαραστέκονται

"Τα έχω πει όλα για την αδικία σε βάρος μου. Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μου συμπαραστέκονται".

Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος συνελλήφθη στις 18 Δεκέμβρη 2008 στην οδό Ακαδημίας στην Αθήνα μετά από τυφλή επιχείρηση των ΜΑΤ , οπως επιβεβαιώνουν με τις καταθέσεις μάρτυρες και δημοσιογράφοι. Από τις 22 Δεκεμβρίου βρίσκεται προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος για 3 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα. Οι κατηγορίες στηρίζονται αποκλειστικά στις μαρτυρίες δύο αστυνομικών των ΜΑΤ. Ο Θοδωρής από την πρώτη στιγμή έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και φωνάζει για την αθωότητά του μέσω επιστολών και συνεντεύξεων του στα ΜΜΕ. Οι αιτήσεις του για άρση της προσωρινής του κράτησης απορρίπτονται σκανδαλωδώς με αποκορύφωμα την 8η Ιουλίου όπου το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε με βούλευμα τη συνέχιση της κράτησης του ακόμη 6 μήνες στην φυλακή προσθέτοντας αυθαιρέτως στο κατηγορητήριο κι άλλα επιβαριντικά στοιχεία. Είναι το μόνο βούλευμα που αποφάσισε εξακολούθηση της κράτησης για μια τέτοια υπόθεση, όταν όλοι οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι από τα γεγονότα του Δεκέμβρη, με ίδιες ή και άλλες κατηγορίες , έχουν όλοι αποφυλακιστεί. Έπειτα από την απόρριψη κάθε νομικής διαδικασίας για τη άρση της προφυλάκισης του ξεκίνησε απεργία πείνας την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην φυλακή , «Κατεβαίνω σε απεργία πείνας. Είναι το μόνο μέσο που μου έμεινε σαν κρατούμενος για να φωνάξω την αλήθεια και να καταγγείλω την τεράστια αδικία. Να καταγγείλω το μίσος και την εμπάθεια των μηχανισμών του «ποινικού νόμου». Να καταγγείλω την αυθαιρεσία και τη βία μιας τυφλής «δικαιοσύνης» και των ακόμη περισσότερο «τυφλών» υπαλλήλων της.». Θοδωρής Ηλιόπουλος Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ! Την άμεση αποφυλάκιση του Θ.Ηλιόπουλου ζητά η ΑΔΕΔΥ

Καταδικάζει η ΑΔΕΔΥ, τη συνεχιζόμενη προφυλάκιση, από τις 18 Δεκέμβρη 2008, του απεργού πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλου και ζητά με ανακοίνωσή της, την άμεση αποφυλάκισή του.

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.καταδικάζει τη συνεχιζόμενη προφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου από τις 18 Δεκέμβρη 2008 μέχρι σήμερα λόγω συμμετοχής του στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο" επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά στο κείμενο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ αναφέρονται τα εξής:

"O Θοδωρής Ηλιόπουλος είναι ο μόνος που εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν αποφυλακιστεί, παρότι ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και υπερασπίζεται την αθωότητά του. Η προφυλάκιση είναι ούτως ή άλλως ένα καταχρηστικό μέσο, στην περίπτωση όμως αυτή παίρνει πλέον εκδικητικό χαρακτήρα. Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος μετά την απόρριψη των αιτήσεων αποφυλάκισής του και την ανανέωση της προσωρινής κράτησής του για άλλους έξι μήνες ξεκίνησε απεργία πείνας στη φυλακή από τις 10 Ιουλίου. Σήμερα διανύει την 43η ημέρα και η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Ζητούμε την άμεση αποφυλάκισή του".

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την αποφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την αποφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου, που είναι προφυλακισμένος από τις 18 Δεκέμβρη 2008 μέχρι σήμερα, λόγω της συμμετοχής του στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος είναι ο μόνος που εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι έχουν αποφυλακιστεί, παρότι ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες και υπερασπίζεται την αθωότητά του.

Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος μετά την απόρριψη των αιτήσεων αποφυλάκισής του και την ανανέωση της προσωρινής κράτησής του για άλλους έξι μήνες ξεκίνησε απεργία πείνας στη φυλακή από τις 10 Ιουλίου.

Σήμερα διανύει την 42η ημέρα και η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Ζητούμε την άμεση αποφυλάκισή του.

Άμεση λύση στο ζήτημα του Θοδωρή Ηλιόπουλου ζητά το ΠΑΣΟΚ

«Επικίνδυνες» χαρακτηρίζει τις εξελίξεις στο θέμα της υγείας του κρατούμενου απεργού πείνας Θοδωρή Ηλιόπουλου, ο τομέας Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ και ζητά να δοθεί άμεση λύση σε ένα ανθρωπιστικό πρόβλημα, «ώστε να μη βρεθούμε μπροστά σε οδυνηρές εξελίξεις».

"Απευθύνουμε έκκληση και θεωρούμε αναγκαία την εξάντληση κάθε περιθωρίου ανθρωπιστικής προσέγγισης του θέματος, καθώς και κάθε δικονομικής δυνατότητας, που θα υπηρετήσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα, υπό τις παρούσες συνθήκες.", τονίζεται στην ανακοίνωση του τομέα Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ.

Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του τελευταίου κρατούμενου του Δεκεμβρίου

Την άμεση απελευθέρωση του Θοδωρή Ηλιόπουλου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή Περ. Κοροβέση στο γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης

Την άμεση απελευθέρωση του Θοδωρή Ηλιόπουλου, του τελευταίου συλληφθέντα των γεγονότων του Δεκεμβρίου που εξακολουθεί να κρατείται, ζητά με επιστολή του προς τον γ.γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης, Αθ. Ανδρεουλάκο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Περικλής Κοροβέσης.

Όπως τονίζει ο Περικλής Κοροβέσης η κατάσταση της υγείας του Θοδωρή Ηλιόπουλου χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους γιατρούς, μετά και την 35η ημέρα απεργίας πείνας που πραγματοποιεί.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι ο Θοδωρής Ηλιόπουλος ξεκίνησε απεργία πείνας την Παρασκευή 10 Ιουλίου, μετά την κοινοποίηση του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που αποφάσισε την συνέχιση της κράτησης του για άλλους 6 μήνες (δηλαδή συνολικά 12), παρά το γεγονός ότι είναι γνωστής διαμονής και με λευκό ποινικό μητρώο και ενώ όλοι οι υπόλοιποι συλληφθέντες από τα γεγονότα του Δεκέμβρη, με ίδιες ή και άλλες κατηγορίες, έχουν όλοι αποφυλακιστεί.

"Αυτό αποτελεί διαφορετική μεταχείριση του Θ. Ηλιόπουλου, σε σχέση με όλους τους άλλους συλληφθέντες της ιδίας περιόδου, αλλά και σε σχέση με τα γενικώς ισχύοντα και προβλεπόμενα στην δικονομία και καταστρατήγηση του τεκμηρίου αθωότητας εις βάρος ενός ανθρώπου που ακόμα δεν έχει δικαστεί.", υπογραμμίζει ο Περικλής Κοροβέσης και σημειώνει πως η ζωή του διατρέχει κίνδυνο.

Επικαλείται και την γνωμάτευση των γιατρών της 10ης Αυγούστου στην οποία τονίζεται: «... ο Θ. Ηλιόπουλος έχει χάσει σχεδόν το 18% του σωματικού του βάρους με αποτέλεσμα να σημειώνονται επιπλοκές σε πολλαπλά συστήματα (καρδιοαγγειακό, μυϊκό, κεντρικό νευρικό, ηλεκτρολυτικές διαταραχές) που θέτουν τη ζωή του σε άμεσο κίνδυνο!».

"Όπως επανειλημμένα έχουν δηλώσει οι γιατροί του, ο Θοδωρής Ηλιόπουλος έπρεπε πολύ καιρό τώρα να βρίσκεται σε χώρο αυξημένης ιατρικής παρακολούθησης. Η βεβιασμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο των φυλακών χθες, έπειτα από 34 ημέρες απεργίας πείνας (!), δεν συνεπάγεται μέγιστη ιατρική φροντίδα απέναντι σε έναν ασθενή που η υγεία του, σοβαρά κλονισμένη πια, επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα με τη ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.", επισημαίνει ο Περικλής Κοροβέσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι η παρακολούθηση της υγείας του Θοδωρή Ηλιόπουλου απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο που να διαθέτει τις τεχνικές προδιαγραφές, υπό τη στενή παρακολούθηση έμπειρης ιατρικής ομάδας, προϋποθέσεις που δεν πληροί ένα νοσοκομείο φυλακής, όπως των Φυλακών Κορυδαλλού.

Την αποφυλάκιση Ηλιόπουλου ζητούν και οι Πράσινοι

Οι Οικολόγοι Πράσινοι προστέθηκαν στις πολιτικές δυνάμεις που ζητούν την αποφυλάκιση του Θοδωρή Ηλιόπουλου, ο οποίος είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια των ταραχών του περασμένου Δεκεμβρίου και πραγματοποιεί απεργία πείνας.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι ζητούν την απελευθέρωσή του για λόγους ανθρωπιστικούς, καθώς κινδυνεύει η υγεία του, αλλά και πολιτικούς. Παράλληλα, ζητούν να μπει τέλος στην τακτική της καταχρηστικής, όπως τη χαρακτηρίζουν, προφυλάκισης χωρίς δίκη, κάνοντας λόγο για μια ιδιόμορφη "προκαταβολή ποινής".

http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS
http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS

Τρίπολη: Υπό μερικό έλεγχο δύο πυρκαγιές

http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS
Υπό μερικό έλεγχο βρίσκονται δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν τα ξημερώματα σήμερα στην περιοχή της Γορτυνίας. Η πρώτη φωτιά που εκδηλώθηκε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα στην Καπελίτσα του Δήμου Τροπαίων, μέχρι τώρα έχει κάνει στάχτη 15 στρέμματα δασικής έκτασης. Επίγεια μέσα της πυροσβεστικής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχο Παναγιώτη Μπονάτσοδίνουν δίνουν πραγματική μάχη προκειμένου να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο. Η δεύτερη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 2 μετά τα μεσάνυχτα στο Βελιμάχι του Δήμου Κοντοβάζενας και ως ώρας έχουν καεί 30 στρέμματα δασικής έκτασης, ενώ συνεχίζεται η πυρόσβεση μόνο από επίγειες δυνάμεις με 9 επανδρωμένα οχήματα και 7 του πεζοπόρου τμήματος της Πυροσβεστικής. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι και στα δύο μέτωπα της πυρκαγιάς πνέουν άνεμοι που δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι δυνάμεις και από τους δύο νομούς που έχουν κληθεί και συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης, υπό το φόβο να δυναμώσει η ένταση των ανέμων τις επόμενες ώρες.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Μνήμες απο ... Επίδαυρο - Ναύπλιο

http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ pandora

ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BLOG ΑΝΟΙΞΕ

http://enomenoiblogers.blogspot.comΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ BLOG ΑΝΟΙΞΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Είμαστε στον αέρα

Η σελίδα που έκανε πιο γρήγορα απο όλους copy paste τον θάνατο του ανώμαλου Michael Jackson είναι και πάλι μαζί σας… Η φίμωση δεν θα περάσει
ANEMOS
http://to-troktiko.blogspot.com/

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

http://enomenoiblogers.blogspot.comΔιαπιστώνουμε ότι κάποιοι με παράνομες μεθοδεύσεις συνεχίζουν να καταπατούν και να οικοδομούν δασικές εκτάσεις.

Καρυά ή Κολοκοτρωνίτσι.

http://enomenoiblogers.blogspot.comΛίγα χιλιόμετρα έξω από το Aργος στέκει περήφανο το χωριό Καρυά, γνωστό τηλεοπτικά και ως Κολοκοτρωνίτσι. το βιντεο απο την εκπομπη του sky ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΛΟΜΠΙΛΕ

http://enomenoiblogers.blogspot.com http://enomenoiblogers.blogspot.com ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ξαφνικά την γρίπη μας έσπειραν πανικό να κάνουμε εμβόλια τώρα λένε όχι εμβόλια σε παιδιά και εγκύους και να υπογράψουμε εμείς με δικιά μας ευθύνη αν πάθουμε κάτι ΚΑΙ όλα αυτά για να πουλήσουν το εμβόλιο και όμως αυτοί που μας πανικοβάλλουν τώρα,πότε ασχολήθηκαν με την αρρώστια των φτωχών?? και γιατί δεν έδωσαν ποτέ τα απαραίτητα φάρμακα στα παιδιά της ΑΦΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ? γατί επέτρεψαν την διάδοση του ιού στην ποιο αναπτυγμένη χώρα της μαύρης Ηπείρου? Η Σλομπίλε είναι ένα από τα 300.000 παιδιά της Νοτίου Αφρικής που έχουν μολυνθεί από τον θανατηφόρο ιό HIV. η Εμπόλεμη Ζώνη σκιαγραφεί το 'πρόσωπο' της μάστιγας που καθημερινά 'θερίζει' 1.000 ζωές στη Ν. Αφρική και ευθύνεται για το θάνατο 40.000.000 ανθρώπων παγκοσμίως. ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΕΔΩ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ

ΝΕΑ ΚΙΟΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ

ΔΥΟ βιντεακια απο την εκπομπή του sky ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ Ο ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ NATURA ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΌ άθλημα που παίζεται εκεί ΛΕΓΕΤΑΙ

KITE SURF

ΟΛΗ Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Η Μεσσηνία περιμένει ακόμα την αμαξοστοιχία… Πειραιάς – Αθήνα – Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα !

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ Η διαδρομή του καθενός μας προς τον ουράνιο παράδεισο είναι δύσβατη, εξίσου δύσβατη με την διαδρομή για τον επίγειο παράδεισο, για την Μεσσηνία.
Αποκομμένη από την υπόλοιπη Ελλάδα, χωρίς σύγχρονους αυτοκινητόδρομους, χωρίς σύγχρονο λιμάνι, με σιδηρόδρομο από την εποχή του Τρικούπη και αεροδρόμιο που υπολειτουργεί, περιμένει εμάς που την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε να μας προσφέρει απλόχερα μια πανδαισία χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων.
Να διεγείρει για άλλη μια φορά το σύνολο των αισθήσεών μας.
Τι κρίμα που αυτός ο ευλογημένος τόπος δεν ευτύχησε μεταπολεμικά και μέχρι τις ημέρες μας να βγει από την απομόνωση που τον έχουν καταδικάσει, πολιτικοί, πολιτικάντηδες και πονηροί πολιτευτές από όλο το πολιτικό φάσμα, της κεντρικής αλλά και της τοπικής εξουσίας;
Ίσως όμως αυτή η απομόνωση και η δυσκολία να τον ανακαλύψεις να είναι και όλη η μαγεία για εμάς τους μυημένους και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που δεν έχουμε ξεσηκωθεί ακόμα ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ http://beneas13.blogspot.com/2009/08/blog-post_7490.html

Ξεμαλλιάστηκαν τραγουδίστριες με... στενή σχέση σε νυχτερινό κέντρο χθες στο Τολό!

Ξεμαλλιάστηκαν τραγουδίστριες με... στενή σχέση σε νυχτερινό κέντρο χθες στο Τολό!

http://show-bitchvip.blogspot.com
ANTE NA KANOYME KAI KANA KOYS ΚΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ
Φαρ Ουέστ έκαναν χθες τα καμαρίνια νυχτερινού κέντρου στο Τολό τρεις τραγουδίστριες για... ψύλλου πήδημα. Το "κάνε στη άκρη να περάσω" της μιας, απολύτως δικαιολογημένο αφού το καμαρίνι είναι "καμαρούλα μια σταλιά 2x3", ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά. Γιατί η παρεμποδίζουσα όχι μόνο δεν επέτρεψε στη λαϊκή αοιδό να την... ξεπεράσει αλλά γυρνώντας σε τρίτη ( η οποία λέγεται ότι έχει... ιδιαίτερη σχέση με αυτή που ήθελε να μπουκάρει) απαντά με αυθάδεια: "Πάρε από δω το... γκομενάκι σου". Αυτό ήταν! Ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Η έκρηξη ήταν άμεση και πάλι καλά που κάποιοι άκουσαν τα ουρλιαχτά τους αν και προς στιγμή θα νόμιζαν ότι... ζεσταίνουν τις φωνητικές τους χορδές!
Έτσι μπήκαν κι αυτοί στην... καμαρούλα μια σταλιά όπου έπεφταν τα "μπουκέτα", όχι από γαρύφαλα, σαν το χαλάζι. Πάλι καλά που τις χώρισαν πριν βγουν... κουρούπες στην πίστα μετά από τόσο μαλλιοτράβηγμα. Ηθικό δίδαγμα; "Στις δυο τρίτη δε χωρεί...". Αλλά προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ρε κορίτσια; Γιατί να τσακώνεστε σαν τα... σκυλιά της νύχτας; Άσε που δεν τιμάτε και το, ένδοξο, όνομα του κέντρου. Σιγά την προσβολή δηλαδή! Και η... συνάδελφός σας- που λέει ο λόγος και όπου νάναι θα... πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει- στο Χόλιγουντ, Λίντσεϊ Λόχαν τα έχει με τη Σαμάνθα, που της πετάει κάθε λίγο και λιγάκι τα πράγματά της έξω απ' το σπίτι τους αλλά δεν... ξεμάλλιασαν τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς! Κουλάρετε λέμε..

Το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας

Φαίνεται ότι οι αντρίκειοι χοροί χάθηκαν σήμερα καμία ακόμα απάντηση η σκισμένη σημαία συνεχίζει να κυματίζει στο δικαστικό μέγαρο Άργους απαιτώ ευθύνες από τους υπευθύνους διαβάστε εδώ μια ανακοίνωση από ΙΝΚΑ

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗ

    ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ,

    όπως στην ΑΙΓΙΝΑ

    και στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ του ΑΡΓΟΥΣ

Το ΙΝΚΑ, έχει δεχθεί πολλές φορές παράπονα από πολίτες καταναλωτές αγαθών και υπηρεσιών, ότι σε κτήρια δημοσίων αρχών που προσέρχονται για τις ανάγκες τους, η ανηρτημένη σημαία είναι σε κακά χάλια από καθαριότητα και πολλές φορές κουρελιασμένη.

Η υπόδειξή μας είναι να το πούνε στο Δήμαρχό τους, αλλά με κατήφεια μας απαντούν απογοητευμένοι.

Επειδή αυτό συνεχίζεται όπως και οι καταγγελίες και μοιάζει εκπαιδευτική εφαρμογή και διαδικασία εμπέδωσης πως πρέπει να συνηθίσουμε να την βλέπουμε βρώμικη και κουρελιασμένη, αλλά χωρίς ορατό εθνικό εκπαιδευτή,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την αιτία που οι υπεύθυνοι στις διάφορες περιοχές της χώρας αποφάσισαν να μας συνηθίσουν στην θέα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ως βρώμικο πανί η κουρέλι.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ το Υπουργείο Εσωτερικών και κάθε αρμόδια Κυβερνητική Αρχή, γιατί έχει επιτρέψει να μπορεί να προσαρμόσει και να εφαρμόσει κάθε τοπάρχης η διευθυντής μιας υπηρεσίας, την εκπαίδευση των Ελλήνων στην θέα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ως βρωμόπανο η κουρέλι, η αλλιώς, να θέλει να είναι αρχή στο Ελληνικό Κράτος, αλλά να αποδέχεται και να αναρτά το Εθνικό Σύμβολο του Κράτους ως κουρέλι η βρωμόπανο.

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Σε δύσκολους καιρούς η νεολαία μας θέλει σίγουρα πρότυπα

Θέλω να βλέπω την νεολαία μας με όνειρα το απέδειξε τον Δεκέμβρη με τον Αλέξη θέλω να βλέπω παιδιά μακριά από ναρκωτικά με χαμόγελο παρά την ανεργία και τα προβλήματα που έχουν

Θέλω να βλέπω να ασχολούνται με αθλητισμό τραγούδι ποίηση να είναι αισιόδοξα

Και υπάρχουν πολλά τέτοια παιδιά και είμαι περήφανος

Ένα τέτοιο βρήκα στο face book τυχαία είναι η ΚΕΛΥ

Δεν της κάνω διαφήμιση εξάλλου δεν την ξερώ προσωπικά με σπουδές στην γυμναστική ακαδημία κολύμβηση αισιοδοξία χαμόγελο σίγουρα αυτό είναι το πρότυπο και για αλλά παιδιά

Σε δύσκολους καιρούς η νεολαία μας θέλει σίγουρα πρότυπα

ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΛΥ

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΤΩ??ΤΙ ΛΕΕΙ??ΓΙΑ ΑΥΤΟ?? ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ μέγαρο Άργους κοιτάξτε τα χάλια μας πέρα ότι ολο το κτίριο είναι με συνθήματα κοιτάξτε την φωτογραφία της ελληνικής σημαίας να κυματίζει όχι περήφανα αλλά κουρελιασμένη Και διερωτώμαι υπάρχει κράτος?? για αυτή την σημαία έχει χυθεί αίμα Η πλήρης απαξίωση και αδιαφορία των θεσμών σε ένα κτήριο που στεγάζει υποτίθεται την Δικαιοσύνη ΕΓΩ ΝΟΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗΕΓΩ ΝΟΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΈΒΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΩΡΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ? Τα σχόλια δικά σας Εμάς μη μας τηράτε, πλέον. Το έργο μας και ο καιρός μας επέρασε. Και αι ημέραι της γενεάς, η οποία σας άνοιξε το δρόμο, θέλουν μετ' ολίγον περάσει. Την ημέρα της ζωής μας θέλει διαδεχθεί η νύκτα και η αυριανή ήμέρα. Εις εσάς μένει να ισάσετε και να στολίσετε τον τόπο, οπού ημείς ελευθερώσαμε και διά να γίνει τούτο πρέπει να έχετε ως θεμέλια της πολιτείας την ομόνοια, την θρησκεία, την καλλιέργεια του θρόνου και την φρόνιμον ελευθερία! ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ?? Τα σχόλια δικά σας

H πλαζ όπου όλοι είναι ίσοι!

Στέλνοντας το μήνυμα ότι μέσα στο νερό είμαστε όλοι ίσοι, ο δήμος Ελληνικού, σύλλογοι ατόμων με αναπηρία, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν την περασμένη Πέμπτη στη δημοτική πλαζ του Αγίου Κοσμά, σε μια τρυφερή γιορτή γνωριμίας με την πρώτη πλαζ στην Ελλάδα προσβάσιμη για ΑΜΕΑ (άτομα με αναπηρία). Οι «καθιστοί» κολυμβητές κατέφθασαν νωρίς το απόγευμα με τα αναπηρικά αμαξίδιά τους μέσω ενός ξύλινου διαδρόμου που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της παραλίας και οδηγήθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο αναβατόριο που εξασφαλίζει την άνετη είσοδο και έξοδό τους από τη θάλασσα. Φόρεσαν το μαγιό τους, κάθισαν στο κόκκινο καρεκλάκι και βούτηξαν με ασφάλεια στα βαθιά για να κάνουν τις απλωτές τους. «Η αναπηρία καταργείται στο νερό, λόγω άνωσης. Μέσα στο νερό απελευθερωνόμαστε. Ο δήμος Ελληνικού τήρησε τις υποσχέσεις του και συμπεριφέρθηκε ισότιμα σε όλους τους πολίτες. Μέχρι τώρα κολυμπούσαμε μόνο στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης που λειτουργεί στη Βούλα» είπε στην «Espresso» ο Γεράσιμος Πόλης από τον Πειραϊκό Σύλλογο Κινητικά Ανάπηρων δηλώνοντας ενθουσιασμένος για το αναβατόριο που σχεδίασε ο ίδιος με την ιδιότητα του αρχιτέκτονα. Για τον Νίκο Σκόνη, πρόεδρο της εθνικής ομοσπονδίας κινητικά αναπήρων, το ιδανικό θα ήταν να μοιράζεται την αμμουδιά μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο. «Θα προτιμούσα να μην κάθομαι στην άκρη της προβλήτας και να αισθάνομαι ότι είμαι σε γκέτο. Θα ήθελα να ήμουν στην αμμουδιά και να υπάρχει μια καντίνα να εξυπηρετεί κι εμάς» δήλωσε εξηγώντας ότι η κολύμβηση για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα είναι κυρίως θέμα αποκατάστασης και δευτερευόντως ζήτημα τέρψης. Ετοιμος για βουτιές είναι από τη μεριά του ο παραραολυμπιονίκης κολύμβησης Γιάννης Κωστάκης που το 2004 τίμησε την Ελλάδα κερδίζοντας χάλκινο μετάλλιο στο ελεύθερο. «Δυστυχώς μέχρι τώρα η απόδρασή μου στη θάλασσα ήταν περιορισμένη, γιατί το καρότσι κολλάει στην άμμο. Θέλω να το διαδώσω σε γνωστούς και φίλους γι’ αυτή την παραλία. Εχω πια την ελευθερία να έρθω να κολυμπήσω». Να σημειώσουμε πως μετά το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παίδων Βούλας, που εγκαινιάστηκε στο πλαίσιο των Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, η πλαζ του Αγίου Κοσμά είναι η πρώτη παραλία όπου άνθρωποι με κινητικά προβλήματα μπορούν να εξυπηρετηθούν και να χαρούν τα μπάνια τους. Μέχρι τώρα περίπου δέκα άτομα ημερησίως χρησιμοποιούν το αναβατόριο, τις τουαλέτες και τα ειδικά αποδυτήρια για ΑΜΕΑ από τις 10.30 το πρωί μέχρι και τις 5.30 το απόγευμα που υπάρχει ναυαγοσώστης. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της παραλίας στο τηλέφωνο 6979491569. ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤ. ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΦΕΪΘΦΟΥΛ espresonews anemos5.blogspot.com

ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ

13 χρονια από τις δολοφονίες Τάσου Ισαάκ Σολωμός Σολωμού

Σολωμός Σολωμού

ανέβηκε στον ιστό για να κατεβάσει τη σημαία της ντροπής, της σφαγής εκατομμυρίων Ελλήνων μικρασιατών, ποντίων, Κυπρίων.. της Τούρκικης σημαίας. Oι Τούρκοι άρχισαν να ρίχνουν στο ψαχνό. Ο Σολωμός Σολωμού έπεφτε νεκρός, αλλά και περήφανος

Τάσος Ισαάκ

Ο Τάσος Ισαάκ στην προσπάθεια του να βοηθήσει έναν άλλο Ελληνοκύπριο, τον οποίο κτυπούσαν οι Τούρκοι, δέχτηκε επίθεση και έπεσε στο χώμα. Γύρω του μαζεύτηκαν και άλλοι λυσσασμένοι Τούρκοι(γκρίζοι λύκοι) και άρχισαν να τον κτυπούν αλύπητα με πέτρες και ρόπαλα, ενώ μέλη της Ειρηνευτικής Δύναμης παρακολουθούσαν αμέτοχοι. Μετά από λίγο ο ήρωας Τάσος Ισαάκ άφηνε την τελευταία του πνοή λίγα μέτρα μακριά από την αγαπημένη του Αμμόχωστο..

Ποιοι είναι όμως οι γκρίζοι λύκοι???

Ένας τούρκικος παρακρατικός οργανισμός που διαπλεκεται με το μεγάλο βαθύ κράτος της Τουρκίας Ανώτατοι δικαστικοί κύκλοι της Τουρκίας δηλώνουν δημοσίως ότι οι γκρίζοι λύκοι συνεργάζονται με παραστρατιωτικές οργανώσεις και τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες

Μεταξύ των στόχων των γκρίζων λύκων η πάταξη των κομουνιστων,και η επιβολή της νατοϊκής γραμμης στον Καύκασο και την κεντρική Ασία

Πατήστε να διαβάσετε το ενδιαφέρον άρθρο από το περιοδικό FANTOMAS

ANEMOS

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ

Σήμερα πάω για καφέ ακούω αυτό το τραγούδι χτυπάει δίπλα μου ένα κινητό με αυτό το τραγούδι περνάει ένα αυτοκίνητο ακούγεται αυτό το τραγούδι Ε λοιπόν ας το βάλω και εγώ πάντως έχει απίστευτο ακορντεόν