Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου Άργους,


Το παρακάτω ψήφισμα κατατέθηκε στις 02/10/2017 στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Άργους-Μυκηνών προς ψήφιση από την παράταξη "ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ", ψηφίστηκε από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και θα έπρεπε να επιδοθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα (μέχρι σήμερα δεν έχει επιδοθεί με ευθύνη του Προεδρείου). Επειδή ίσως δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή σας σας προτρέπουμε να το διαβάσετε και πιστεύουμε ότι θα εξάγετε τα συμπεράσματα που πρέπει.
 Όσο για το ψήφισμα που υποτίθεται δεν ψηφίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τετάρτης, δεν υπήρχε και δεν κατατέθηκε ποτέ στο σώμα.
Με την ευκαιρία για όσους εκπροσωπούν συλλογικότητες, καλό θα είναι να ενημερώνονται από τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι από "διαγγέλματα

".

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους Μυκηνών καταδικάζει την προσαγωγή των μελών της «κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς» μετά από κινητοποίηση τους έξω από Ειρηνοδικείο του Άργους το μεσημέρι 20ης Σεπτεμβρίου 2017 και είναι υπέρ κάθε ειρηνικής διαμαρτυρίας πολιτών. Συμπαρίσταται και είναι αλληλέγγυο προς τους διωκόμενους και δηλώνει ότι θα πρέπει άμεσα να τερματιστεί η δίωξη των πολιτών που υπερασπίστηκαν θύματα της κρίσης.
Οι διαδικασίες των πλειστηριασμών που αφορούν την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη είναι άδικες, δημιουργούν κοινωνική κατακραυγή και οδηγούν στην καταστροφή και την απελπισία χιλιάδες συνάνθρωπους μας. Οι πολίτες της χώρας μας, οι οποίοι έχουν υποστεί τις βαριές συνέπειες της οικονομικής κρίσης σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για την ένδεια στην οποία έχουν περιέλθει και βρίσκονται τώρα αντιμέτωποι με πλειστηριασμούς ακόμα και τις πρώτης κατοικίας.
Ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι των δημοτών του Δήμου μας στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που βρεθήκαν στη δυσχερή θέση αδυναμίας αποπληρωμής των χρεών τους και υποστηρίζουμε κάθε ειρηνική διαμαρτυρία ακύρωσης των πλειστηριασμών.
Το παρών ψήφισμα να επιδοθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα από αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου που θα ορίσουμε σήμερα ως σώμα.
 Για τον "ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ"
Δημήτριος Νικητόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: