Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Το «δίδυμο» με το λευκό αυτοκίνητο ξανακτυπά ηλικιωμένους


Συνεχίζει την δράση της η σπείρα των απατεώνων που δρα στην Αργολίδα, παρά την σύλληψη ενός 61χρονου μέλους της στις 5 Δεκεμβρίου. Άλλη μια ηλικιωμένη έπεσε χθες, όπως σας ενημερώσαμε θύμα τους, το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή Νέα Πολιτεία στο Ναύπλιο.

Δυο άγνωστοι άντρες που επέβαιναν σε ένα άσπρο Ι.Χ. αυτοκίνητο χτύπησαν την πόρτα της άτυχης γυναίκας και την έπεισαν ότι το παιδί της οφείλει σημαντικό ποσό στην εφορία. Η ηλικιωμένη τους πίστεψε και προθυμοποιήθηκε να πληρώσει την οφειλή. Όμως, τα 400 ευρώ που είχε δεν… έφταναν στους δράστες, οι οποίοι της ζήτησαν να συμπληρώσει το απαιτούμενο ποσό με τα χρυσαφικά της!
Οι απατεώνες πήραν χρήματα και τιμαλφή, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και έγιναν καπνός. Όταν η ηλικιωμένη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, τους κατήγγειλε στην Αστυνομία η οποία τους αναζητά. Το «δίδυμο» με το λευκό αυτοκίνητο έχει ξαναχτυπήσει στην ευρύτερη περιοχή και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για μέλη της ίδιας σπείρας στην οποία ανήκε ο 61χρονος και είχε αποσπάσει περισσότερα από 19.000 ευρώ από πέντε ηλικιωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: