Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Δημήτρης Καμπόσος "Ας μιλήσουμε επιτέλους για το παραμύθι του πολυτεχνείου!"


Ως δήμαρχος και ως διδάσκαλος καταθέτει πλέον δημόσια την άποψη του,και δεν μας προκαλεί καμιά έκπληξη. Ο μηδενισμός των φασιστών δεν υπήρχε χούντα ,δεν υπήρχε αμερικανικός ιμπεριαλισμός δεν υπήρχαν νεκροί. Ειλικρινά δεν μας  προκαλεί καμία εκπληξη, που το ισχυρίζεται δημόσια με την ιδιότητα διδασκάλου και δημάρχου, δίνοντας ένα λινκ από Ελανιες πύλες!!τυπου Σωρρα, σε ένα παραμυθάκι που ο φασισμός ,ο μηδενισμός ,οι υμνητές των αρμάτων, οι δοσίλογοι ,οι ΕΣΑΤΖΙΔΕΣ ,ΟΙ ταγματασφαλίτες ,παράγουν μόνο μισος.
 Και ποτέ δεν θα φωνάξουν την λέξη αδέλφια μας. 
Για όλους που ζητωκραυγάζετε, για τα εκτρώματα της μεταπολίτευσης, και την σκυλεψη νεκρών και ηρώων, στο όνομα της Γκεμπελιστικης προπαγάνδας,
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ

 οδηγου  του τανκ που εισέβαλε στο Πολυτεχνείο:

 

 Παρά τον πόνο τους, οι φοιτητές θα δείξουν μεγαλείο ψυχής απέναντι στον στρατιώτη που ισοπέδωσε το όνειρό τους. Αδιάψευστη απόδειξη, η μαρτυρία του κ. Σκευοφύλακα: «Όπως περνούσαν οι φοιτητές θυμάμαι ότι έριχναν μέσα στο τανκ πακέτα τσιγάρα και ό,τι προμήθειες είχαν μαζί τους. Όταν γυρίσαμε στο Γουδί, το άρμα έμοιαζε με περίπτερο. Όσο σκέφτομαι ότι οι φοιτητές μας έδιναν σάντουιτς και τσιγάρα, μετά απ' όσα τους κάναμε... Δεν μπορώ να το συχωρέσω αυτό το πράγμα στον εαυτό μου. Σκέφτομαι τι πήγα και έκανα!..».

Υγ ΚΑΙ αν κάποιοι του πολυτεχνείου ξεπουλήθηκαν ...ανάμεσα τους οι περισσότεροι ήταν εργάτες φοιτητές βιοπαλαιστές αγροτες,και όχι ταγματασφαλίτες που κυβέρνησαν στην μεταπολίτευση
Και αυτοί παρέδωσαν μαθήματα ενότητας ελευθερίας και εν τέλη πολιτισμού..Εσείς εκτός από μίσος τι άλλο ξέρετε να παράγετε!:

Δεν υπάρχουν σχόλια: