Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Το κείμενο που υπέγραψαν οι πολίτες προς την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου




Πλειστηριασμοί Στοπ Αργολίδας
https://www.facebook.com/profile.php?id=100013493944311&pnref=story
Προς την αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου
Πιστεύουμε ότι οι διαδικασίες πλειστηριασμών και ιδίως αυτές που αφορούν την πρώτη κατοικία και την επαγγελματική στέγη είναι άδικες και οδηγούν πολλούς συμπολίτες μας στην καταστροφή και την αυτοκτονία.
Αυτός είναι ο λόγος που εμείς παριστάμεθα στις διαδικασίες των πλειστηριασμών και προσπαθούμε με ειρηνικό τρόπο να αποτρέψουμε τα οδυνηρά αποτελέσματα που θα επέλθουν στην περίπτωση που αυτοί γίνουν.
Όσον αφορά την περιοχή μας, ήδη έχει ληφθεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων η οποία, και μάλιστα ομόφωνα, καλεί τα μέλη του να παρεβρίσκονται στον τόπο των πλειστηριασμών προκειμένου να συμπαραστέκονται στους πολίτες που κινδυνεύουν άδικα στις σημερινές δύσκολες καταστάσεις να χάσουν την περιουσία.


Επιπλέον, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αργολίδας, ο Σύλλογος Δασκάλων Αργολίδας, η ΟΕΒΕ Αργολίδας και η ΕΛΜΕ Αργολίδας έχουν εκδώσει αποφάσεις με όμοιο περιεχόμενο.
Επί της ουσίας, όσον αφορά τα χθεσινά περιστατικά, σας δηλώνουμε ότι δεν προβήκαμε σε καμία παραβατική πράξη και διαμαρτυρηθήκαμε ειρηνικά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Άργους. Συνεπώς, ουδεμία διάταξη του νόμου 396 (παρακώληση συναγωνισμού) έχουμε παραβεί."
 Aνέφερε επίσης πως τέτοιες κινήσεις δεν πτοούν το κίνημα αντιθέτως το ενδυναμώνουν και πως θα συνεχίσουν τις ειρηνικές παραβάσεις τους κατά την διάρκεια πλειστηριασμών κάθε Τετάρτη στα δικαστήρια Άργους και Ναυπλίου.
 Διευκρινήσεις έδωσε με συνεντευξη του ο Δημοτικός συμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΥΡΑ του Δήμου Ναυπλιέων και μέλος του κινήματος "Δεν Πληρώνω" Παντελής Κοκκινόπουλος μετά την συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι η επιτροπή του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών που συστάθηκε κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου για την συνάντηση με την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: