Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Βασίλης Νίκας: Νέος χώρος στάθμευσης στο Άργος;


Κάθε Παρασκευή ο Καμπόσος στον μονόλογο του , συνεχίζει να ψεκάζει τον κόσμο με παραπληροφόρηση και διασπαστικές κορώνες μίσους για τους συμπολίτες μας έχουν διαφορετική άποψη ! τους ονομάζει εχθρούς της πόλης ! βέβαια εννοεί εχθροί του Καμπόσου και ότι του βάζουν εμπόδια στα ‘’μεγαλεπήβολα σχεδία του ‘’ . 

Ας αναλύσουμε λοιπόν ένα θέμα : ‘’ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ‘’ ! !

Ένα ωραίο πρωινό ξύπνησαν έκπληκτοι κάποιοι συμπολίτες διαπιστώνοντας εργάτες να κόβουν τα δένδρα και μηχανήματα να ισοπεδώνουν τις ιδιοκτησίες τους .

Ο δε Καμπόσος να κάνει δηλώσεις μέσα στον χώρο σε γνωστό δημοσιογράφο ότι θα δημιουργήσει χώρο παρκινγκ 8.000 μ2 . ( χωρίς απόφαση του Δημ. Συμβουλίου – χωρίς μελέτες – χωρίς προϋπολογισμό έργου – χωρίς οικοδομική άδεια – χωρίς επιβλέποντα μηχανικό της υπηρεσίας κ.α. ) .

Μετά από σήμα της αστυνομίας προς το πολεοδομικό γραφείο και μετά από αυτοψία της υπηρεσίας έγινε διακοπή των εργασιών και πρωτόκολλο αυθαίρετων εργασιών προς τον Δήμο Άργους . ( εχθροί της πόλης οι Αστυνομία και η πολεοδομία ) ?

Για την ενημέρωση σας , ως προς την ολοκλήρωση του σχεδίου πόλης του Νοτίου τμήματος της πόλης ( παρά της πανηγυρικές δηλώσεις του Καμπόσου για την ολοκλήρωση του) σας γνωρίζω ότι εάν οι νέες ιδιοκτησίες δεν μεταγραφούν στο κτηματολόγιο δεν μπορεί να γίνει εφαρμογή , και με τον τρόπο που τρέχει το θέμα ο Καμπόσος θα χρειαστούν μερικά χρόνια ακόμα για την εφαρμογή του .

Το μόνο που ισχύει είναι οι οικοδομικές γραμμές των οικοδομικών τετραγώνων και η χάραξη των δρόμων . τα δε οικόπεδα κοινοχρήστων χώρων που προέρχονται από τον αναδασμό , θα περιέλθουν στον Δήμο , μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής στο κτηματολόγιο , μέχρι τότε παραμένουν ιδιοκτησίες των ιδιοκτητών σε πλήρη χρήση χωρίς να έχουν δικαίωμα οποιασδήποτε κατασκευής 



Νέες δηλώσεις Καμπόσου περί εχθρών της πόλης και ότι τώρα θα κάνει χώρο παρκινγκ 6.000 μ2 ??

Στον χώρο που αναγγέλλει ( Ο.Τ. Γ 204) ότι θα κάνει χώρο παρκινγκ το σχέδιο προβλέπει χώρο κοινωνικών παροχών – ΚΑΠΗ και έχει επιφάνεια 4.600 μ2 ( 6.000 μ2 ??? ) και περικλείεται από πεζοδρόμους , τι θα κάνει θα καταλάβει και τους πεζόδρομους η θα τους καταργήσει . ( βλέπε συνημμένο απόσπασμα του σχεδίου πόλης )

Για να γίνει δε αυτό θα πρέπει να γίνει αλλαγή χρήσης και τροποποίηση του σχεδίου πόλης ! ! Έχει γίνει τροποποίηση σχεδίου ? δηλώνω ΟΧΙ . είναι αυτονόητο λοιπόν ότι με οποιαδήποτε καταγγελία παρακειμένου ιδιοκτήτη η χρήση του παρκινγκ θα σταματήσει αμέσως !

Εδώ λοιπόν μπορούμε να αναφωνήσουμε όπως στο γνωστό ανέκδοτο ‘’που πας ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ‘’ ? ?

Εντάξει ο Καμπόσος είναι γυμναστής δεν γνωρίζει από πολεοδομικά θέματα δεν έχει ειδικό σύμβουλο επί των συγκεκριμένων θεμάτων ? δεν ρωτά τους μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών ? ? δεν ρωτά την Πολεοδομία ? ?

Πως κάνει αυθαίρετα του είδους ενέργειες ο Καμπόσος και σπαταλά χρήματα του Δήμου και χωρίς να υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. και οι σχετικές άδειες ?

Δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν στην περίπτωση του για να καλύψει την ανικανότητα του να παράγει έργο !

Περίπτωση πρώτη : Να θέλει να συνεχίσει να το παίζει τσαμπουκάς και ότι λέει το κάνει ( όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω ) γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα γίνει τίποτα , αλλά μανούλα στην προπαγάνδα θα μας ψεκάζει , ότι αυτός θέλει αλλά οι εχθροί της πόλης του βάζουν εμπόδια και δεν τον αφήνουν να αναβαθμίσει την πόλη κ.λ.π 

Περίπτωση δεύτερη : Με τις γνώσεις του Γυμναστή να φαντασιώνεται όλα αυτά για να δημιουργεί εντυπώσεις , να δημιουργεί ελπίδες και να περνά ο χρόνος χωρίς να κάνει κανένα έργο , να οικειοποιείται έργα προηγούμενων να τα περνά για έργα δικά του ( όπως ανάπλαση κέντρου – σχολεία ΙΝΑΧΟΥ – ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – σχέδιο πόλης κ.α.) να βγαίνει στα κανάλια και να λέει πως οι προηγούμενοι έπαιρναν πολλά χρήματα και αυτός δεν παίρνει , ( μα σε όλη την Ελλάδα οι πόροι των δήμων είναι μειωμένοι ) , να βγαίνει και να λέει χωρίς να ντρέπεται ότι όσοι ενδιαφέρονται για τον δήμο θεωρούν την καρέκλα ‘’καρέκλα πλουτισμού ‘’ η παροιμία του λαού μας λέει στην περίπτωση αυτή ‘’ ότι φωνάζει ο Κλέφτης για να φοβηθεί ο Νοικοκύρης ‘’

Και στις δυο περιπτώσεις ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος γιατί διχάζει τους πολίτες και δημιουργεί εντυπώσεις που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα και παράλληλα έχει μετατρέψει τον δήμο ένα ‘’ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ‘’ !


ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΣ 
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: