Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του προς τους 19 διωκόμενουςΟ Σύλλογος Εργαζομένων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Υποκαταστημάτων Αργολίδος, Αρκαδίας, Λακωνίας, εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του προς τους 19 διωκόμενους – μέλη της Κίνησης ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Η ειρηνική διαμαρτυρία των μελών του Κινήματος, στο Ειρηνοδικείο του Άργους το μεσημέρι της 20ης Σεπτεμβρίου, δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τον τρόπο και την μέθοδο της προσαγωγής και της δίωξης τους. 
Ένα ειρηνικό κίνημα διαμαρτυρίας που έχει την συμπαράσταση όλης της ελληνικής κοινωνίας και αγωνίζεται κατά του πλειστηριασμού της περιουσίας τους ελληνικού λαού σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, δεν είναι δυνατόν να διώκεται με αυτό τον τρόπο. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα τους. 
Καταδικάζουμε οποιαδήποτε κίνηση καταστολής ειρηνικών διαμαρτυριών, που αντιδρούν στις μνημονιακές πολιτικές που μας οδηγούν στην φτωχοποίηση. Θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να τερματιστεί η δίωξη που υφίστανται από την δικαιοσύνη. 
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
Ν. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Κ. ΜΑΛΛΙΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: