Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

ΕΔΩ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ..Αγρόν ηγόρασε


Οι τουρίστες – επισκέπτες της πόλης θα μαθαίνουν για το προϊόν που παράγει ο τόπος και ταυτόχρονα θα ενημερώνονται για τους αρχαιολογικούς χώρους που μπορούν να επισκεφθούν και να θαυμάσουν...
Ο Δήμος Αρταίων πρωτοπορεί σε πανελλαδικό επίπεδο τοποθετώντας σε κεντρικά σημεία της Άρτας, στη πλατεία του Αγίου Δημητρίου και στη πλατεία Κιλκίς δύο νέους αυτόματους πωλητές φυσικού χυμού πορτοκαλιού. Οι πολίτες μπορούν με μια απλή κίνηση να πιουν φρεσκοστυμένο χυμό από πορτοκάλια της περιοχής.
Η υλοποίηση της ιδέας ανήκει σε τοπική εταιρεία, με τον Δήμο να τη στηρίζει χορηγώντας τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις.


Στους συγκεκριμένους αυτόματους πωλητές προβάλλονται σε ειδική οθόνη και βίντεο με τα αξιοθέατα του Δήμου Αρταίων, ενώ υπάρχει και έντυπο τουριστικό υλικό το οποίο μπορούν να προμηθευτούν οι επισκέπτες της πόλης.
 
ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στους αυτόματους πωλητές φυσικού χυμού, μαζί με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας Πέτρο Φασιά. Παράλληλα, επεσήμανε πως «έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να βάλουμε αποχυμωτές φυσικού χυμού στα κυλικεία των σχολείων με δωρεά του Δήμου Αρταίων, ώστε να προωθήσουμε τη διάθεση του πορτοκαλιού, ενώ σε καταστήματα που ενοικιάζει ο Δήμος, όπως στα Ψαροπλιά, είχαμε όρο στην Διακήρυξη την διάθεση φυσικού χυμού από τοπικά προϊόντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: