Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Φουντώνει η κόντρα των δημάρχων της Πελοποννήσου με την Περιφέρεια!!!


Εδώ για να ήμαστε ακριβοδικαιοι,μεγάλες ευθύνες φέρει η περιφέρεια για τα σκουπίδια και τις ατελείωτες χωματερές,και δικαιολογημενη η αντίδρασή τους,ανεξαρτήτου χρώματος και κόμματος
Ωστόσο η Δημαρχαρα αφού τα έχωσε πήγε να αγκαλιαστεί με τον φίλο του που στήριξε ανοικτά στις εκλογές λέγοντας
(σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έρθει σε ρήξη την Περιφέρεια, αλλά να υπάρξει μία αγαστή συνεργασια!!!!!)
Μακράν ότι καλύτερο έχει να επιδείξει όχι μόνο ο ελληνικός, αλλά και ο παγκόσμιος κινηματογράφος.
Ειλικρινά απευθύνονται σε αυτόχθονες ιθαγενείς με καθρεφτάκια

Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά η κόντρα των δήμων με την Περιφέρεια με τον πρόεδρο της ΠΕΔ Δημήτρη Καμπόσο να χαρακτηρίζει βάναυση προσβολή ακόμα και για τον μικρότερο Δήμο, τα όσα ειπώθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου περί πολιτικής δωροδοκίας της κυβέρνησης προς τους δήμους. «Στις διαταγές σας, σουλτάνε, αλλά όχι από εμάς, από άλλους σε άλλες Περιφέρειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δ. Καμπόσος.

Το καμινέτο…..


Του Βασίλη Καπετάνιου

Κρατώντας τον αναπτήρα «καμηλοπάρδαλη» όπως τον είχε βαφτίσει ο εγγονός του λόγω του μακριού λαιμού ο κυρ Νίκος σπινθήριζε συνθηματικά την φλόγα στο καμινέτο του.  Τον πρώτο καφέ της ημέρας τον έφτιαχνε μόνος του, μετά άνοιγε το «χαζοκούτι» για τις πρώτες ειδήσεις και ξεκινούσε με μια βαθιά ρουφηξιά ελληνικού καφέ ο χρόνος της καθημερινότητας . Παρά τα απανωτά συνθηματικά σπινθηρίσματα της «καμηλοπάρδαλης» η γαλάζια φλόγα δεν έκανε την παρουσία της. Προφανώς το υγραέριο είχε φτάσει στο τέλος του.

κίνηση κατά των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων, των διακοπών νερού και ρεύματος


Η κίνηση κατά των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων, των διακοπών νερού και ρεύματος
την Κυριακή στις 11:30 στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο θα προβάλλει το πρόσφατο ντοκιμαντέρ/εκπομπή του "Αντιδραστηρίου" της ΕΡΤ 3
σχετικά με το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και στη συνέχεια
θα ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέλευση της Κίνησης για την περαιτέρω δράση της.
Το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς είναι το θέμα της εκπομπής «Αντιδραστήριο» της ΕΡΤ3.
Η εκπομπή καταγράφει τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που γίνονται κάθε Τετάρτη στα ειρηνοδικεία της χώρας προκειμένου να αποτραπούν οι πλειστηριασμοί και οι εξώσεις.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΑΓΟΥΔΙ για την Ασπασία


ΤΡΑΓΟΥΔΙ ανιδιοτελούς αγάπης πολλών συντελεστών για την Ασπασία και αποτέλεσμα ευαισθησίας για το κορίτσι όλων μας και τον Μάικ, τον σκύλο βοηθό της!!
Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Σ
την ερμηνεία και αφήγηση : ο Γιάννης Σερβετάς, Βασίλης Πιπέρης, Τakis Kokotas Stathoulis, Στέλιος Βραχιόλογλου, Ελενα Παλάγκα, Εύη Γιαννά.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

250 Διακοπές νερού στον Δήμο Άργους-Μυκηνών


Την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου στο Ναύπλιο, έγινε η καθιερωμένη ανοιχτή συνέλευση της Κίνησης Πολιτών κατά των Κατασχέσεων, Πλειστηριασμών και Διακοπών Νερού και Ρεύματος.

Υπήρξε ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις και δράσεις της κίνησης και πιο συγκεκριμένα για την επαφή (με συντονισμό και με την Κίνηση του Άργους) με τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Αρ.Μ. κ. Σχοινοχωρίτη, ο οποίος επιβεβαίωσε τις καταγγελίες που υπάρχουν για διακοπές νερού στον Δήμο Άργους-Μυκηνών. Υπήρξε η ενημέρωση πως υπάρχουν περίπου 250 κομμένες παροχές στον Δήμο. Η Κίνηση του δήλωσε με την σειρά της την θέση της, ότι το νερό είναι δημόσιο αγαθό και θα πρέπει να παρέχεται σε κάθε πολίτη-νοικοκυριό.

Η συνέλευση της Κίνησης αποφάσισε τα εξής: