Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Φιλικός αγώνας μπασκετ για την Ασπασία Μπόγρη


Σ
τέλνω ένα γράμμα στο Θεό
σ΄όποιον Θεό πιστεύεις
Να με προσέχεις του ζητώ
και να με προστατεύεις
Να χάνεσαι στα μέσα μου
να μου κρατάς το χέρι
σ΄όποια ανηφόρα η χαρά
τούτη η ζωή μου φέρει
τούτη η ζωή μου φέρει
Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 5 μμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργους θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπασκετ μεταξύ μεικτής ομαδας Αργολίδας και Βετεράνων του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας ταξιδεύει στην Αργολίδα…


Το Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Δράμας ταξιδεύει στην Αργολίδα… Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στο «Δον Κιχώτη», τον ανοιχτό κοινωνικό χώρο του Άργους (Γρ. Καλαμαρά 4), θα προβληθούν 16 βραβευμένες ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που συμμετείχαν στο 38ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, το οποίο διεξήχθη τον Σεπτέμβριο.

Η είσοδος (όπως πάντα στο «Δον Κιχώτη») είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι ταινίες που θα παρακολουθήσετε τις δύο ημέρες είναι κατά σειρά οι ακόλουθες:

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου (έναρξη προβολών: 8 μμ)

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

η «Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης» συγκεντρώνει βιβλία


Με το σύνθημα: «Ενα βιβλίο για τη φυλακή είναι ένα παράθυρο για την ελευθερία», η «Αργολική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης» συγκεντρώνει βιβλία (παλιά ή καινούργια, ελληνικά ή ξενόγλωσσα) για τους φυλακισμένους στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου και τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας.

Η συγκέντρωση των βιβλίων θα γίνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο Άργος, στον πεζόδρομο Ελ. Βενιζέλου και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο Ναύπλιο στην πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου), από τις 11 το πρωί ως τις 2 μετά το μεσημέρι.

«πάρτυ αγάπης» στο KontraBasso στο Ναύπλιο


Η ομάδα «Περπατώ Ναύπλιο…. Φωτογραφίζω Ναύπλιο» και το Λιμεναρχείο Ναυπλίου αγκαλιάζει το «Χαμόγελο του παιδιού».

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις  8.30μ.μ.  στο KontraBasso στο Ναύπλιο, η προσφορά γίνεται «πάρτυ αγάπης» και συλλέγει τρόφιμα μακράς διάρκειας και άλλα είδη σε ειδικό όχημα που θα υπάρχει έξω από το μαγαζί.

Συλλέγουμε: είδη καθαριότητας, απορρυπαντικά ρούχων, σαμπουάν, αλουμινόχαρτο, λαδόκολλα, δημητριακά, μπισκότα, σοκολατούχα ροφήματα, σιμιγδάλι, αλεύρι, ελαιόλαδο.