Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

"Οι ανησυχίες του γεωμέτρη".


«Οι ανησυχίες του γεωμέτρη»: μια συναρπαστική αφήγηση με συνεπιβάτες τον Θουκυδίδη, τον Μακρυγιάννη, τον Οιδίποδα, τον Ορφέα και τον Καραγκιόζη, που διατρέχουν τους αιώνες παρέα με μακρονησιώτες, μετανάστες, εραστές, περιηγητές, ιερείς και ποιητές.
Διοργανωτές: σύλλογος "Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους" σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας, τις εκδόσεις Κέδρος και το Φουγάρο

61.000 ευρώ για …δροσιά το καλοκαίρι (!) στον ακάλυπτο του παλιού Δημαρχείου Άργους…


Ο Δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος υπέγραψε με τον εκπρόσωπο της αναδόχου κοινοπραξίας Λουκά Παπαγεωργίου, την σύμβαση των έργων «Υλοποίηση του Έργου Βιοκλιματικού Σχεδιασμού της πλατείας» και «Υλοποίηση του Κυρίως Έργου των Παρεμβάσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Υφιστάμενα Δημοτικά Κτίρια» τα οποία εντάσσονται στο προγράμματα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» το οποίο και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!


Εγκαινιάστηκε σήμερα το πρωί η νέα πτέρυγα της Ψυχιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο Άργους, παρουσία των βουλευτών Αργολίδας, Δημήτρη Κοδέλα (ΣΥΡΙΖΑ) και Γιάννη Ανδριανού (ΝΔ), του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, του δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, του διοικητή του νοσοκομείου Λάμπρου Δημητρογιάννη, γιατρών, νοσηλευτών και αυτοδιοικητικών παραγόντων της Αργολίδας.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Mαζέψτε τα σκουπίδια μην πάθουμε χολέρα, θέλουμε οξυγόνο και καθαρό αέρα


Σε κλοιό κινητοποιήσεων η πόλη της Τρίπολης, με μια νέα πορεία διαμαρτυρίας αμιγώς μαθητική για τους όγκους των απορριμμάτων που έχουν στοιβαχτεί σε ολόκληρο τον Δήμο Τρίπολης. Την Τρίτη 3 Μαρτίου οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Τρίπολης συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Πετρινού στις 12:45 και πραγματοποίησαν πορεία προς το δημαρχείο της Τρίπολης.
Όπως αναφέρουν οι μαθητές, δεν αντέχουν άλλο καθώς ολόκληρη η πόλη έχει μετατραπεί σε χωματερή. Τα κρούσματα των ασθενειών ολοένα αυξάνονται, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο αποπνικτική, με αρκετούς από τους συμμαθητές τους να απουσιάζουν από τα μαθήματα όντας άρρωστοι με διάφορες ιώσεις.

Προβολή ντοκιμαντέρ στον Δον Κιχώτη: «Οι Σταγώνες»


Με την προβολή του ντοκιμαντέρ "Οι Σταγώνες" ο ανοιχτός κοινωνικός χώρος Δον Κιχώτης στο Άργος, μας καλωσορίζει και με μια συζήτηση για τις περιπέτειες του νερού στην Ελλάδα. Στη συζήτηση θα συμμετάσχει η Νέλλη Ψαρρού δημιουργός του ντοκιμαντέρ.
Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, στις 8 το βράδυ, στον Δον Κιχώτη(Καλαμαρά 4, Άργος).