Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Σαρώνουν Αργολιδα και Κορινθία για τον εντοπισμό του κρησφύγετου και της γιάφκας της ομάδας Μαζιώτη


 Από το λιμάνι της Καλαμάτας στις 22 Αυγούστου 2012 είχε κλαπεί το σκάφος που χρησιμοποίσαν για τη διαφυγή τους
- Μέσω της γέφυρας Ρίου Αντιρρίου έφτασαν στο Δίστομο, εκτιμά η Αντιτρομοκρατική
- Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς ο 35 χρονος ταμίας που πήραν μαζί τους όμηρο
- Ο διάλογος με τους πελάτες την ώρα της ληστείας

Εντατικές είναι οι έρευνες σε Κορινθία και Αργολίδα για την ανακάλυψη του κρησφύγετου και της γιάφκας των ασύλληπτων μελών της ομάδας Μαζιώτη που φέρεται από την αντιτρομοκρατική να διέπραξε τη ληστεία στο Δίστομο.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Στο Φράγχθι Αργολίδας και το Λακωνίς Γυθείου έζησαν οι τελευταίοι Νεάντερταλ στην Ελλάδα


Τα δείγματα προέρχονται από 40 σημαντικές προϊστορικές θέσεις της Ευρώπης που συνδέονται με την παρουσία των τελευταίων Νεάντερταλ και πιστοποιείται ότι εξαφανίστηκαν από την Ευρώπη πριν 40.000 χρόνια
Οι Νεάντερταλ εξαφανίστηκαν από την Ευρώπη πριν από 41 με 39 χιλιάδες χρόνια, ενώ επί 2.600 ως 5.400 χρόνια συμβίωναν με τους πρώτους σύγχρονους ανθρώπους (Χόμο σάπιενς). Αυτό αναφέρει νέα μελέτη που μόλις δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Nature και η οποία εκπονήθηκε από μια ομάδα επιστημόνων, μεταξύ των οποίων η Δρ. Κατερίνα Δούκα από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

22 Αυγούστου .Παραλία Καραθώνα. η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας


Επίσης,με μεγάλη μας χαρά,στο χώρο της συναυλίας θα πραγματοποιείται, για 2η συνεχή χρονιά, συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους
](έναν φορέα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από πρωτοβουλία πολιτών της πόλης του Άργους,χωρίς καμία κρατική ή δημοτική ενίσχυση)
 για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες επιβίωσης στην ευρύτερη περιοχή μας.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε ο 75χρονος που σκότωσε το γιο του


Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, πήρε σήμερα ο 75χρονος πατέρας που σκότωσε τον 39χρονο γιο του στο Αστρος Κυνουρίας.

Επίσης, για την ίδια ημέρα πήρε προθεσμία να απολογηθεί και η μητέρα του θύματος της στυγερής δολοφονίας, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα.
Στο μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους ο θείος, η σύζυγός του και ο γαμπρός του 39χρονου.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

H Νίκη ψάχνει σπίτι και μια οικογένεια να την αγαπήσει όσο και αυτή.


H Νίκη ψάχνει σπίτι και μια οικογένεια να την αγαπήσει όσο και αυτή... Τα πρώην "αφεντικά" της θεωρήσαν ότι επειδή την είχαν πολύ καιρό μόνη και παραπεταμένη στην ταράτσα τους, δεν άξιξε άλλο να ζει αυτή τη ζωή...

Γι' αυτό λοιπόν όταν μετακόμισαν και -ω τι θαύμα- την πήραν μαζί τους. Δυστυχώς ΔΕΝ έγινε έτσι. Την παράτησαν στο πεζοδρόμιο!
Αργά ένα βράδυ κουλουριασμένη από το φόβο της και τρέμοντας, λούφαξε στην είσοδο της διπλανής πολυκατοικίας και κοίταγε με τρόμο και απορία τους περαστικούς... Τυχερή μέσα στην ατυχία της, τη μάζεψε εθελόντρια του Φιλοζωικού Συλλόγου "Λάιζα".