Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Μονομαχίες στο facebook για μια θέση στον δήμο!

Μονομαχίες στο facebook απο Δήμαρχο και Αναγνωστου!
απολαύστε τη!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

102 ημέρες μέχρι τις δημοτικές εκλογές και αυτός ο δήμος πάει απο "νίκη σε νίκη", μόνο που τα ρέματα απο τις πλημμύρες είναι ακόμα ακαθάριστα, οι δρόμοι στα χωριά διαλυμένοι, αλλά αφού οι κάμερες έφυγαν ...άστους στην τύχη τους. Κατά τα άλλα μπρατσάκια και βατραχοπέδιλα προμηθευτείτε γιατί θα χρειαστούν είτε για το ...κολυμβητήριο είτε στις "λίμνες" του κέντρου του Άργους.

Δημήτρης Καμπόσος Νομίζεις Γιώργο πως με ψέματα και υπερβολές θα κερδίσεις κάτι ? Κάνεις μεγάλο λάθος και ξέρεις γιατί??? γιατί όταν ´ησουν στη διοίκηση του δήμου,ήσουν απλά ένας επαγγελματίας !!! Η κάνω λάθος ??? Έπαιρνες ή δεν Έπαιρνες τέσσερα χρόνια τέσσερα (περίπου) χιλιάρικα το μήνα, κάθε μήνα!!!!!!!! Απο δύο αμοιβόμενες θέσεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ,αντιδήμαρχος και πρόεδρος στην δημοτική επιχείρηση πολιτισμού !!! 
Τώρα τι θα πείς για να πείσεις.....άλλαξες??? 
Εμείς ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ κάθε μέρα και η μιά ΝΙΚΗ έρχεται μετά την άλλη!!! Αυτά βλέπει ο κόσμος και είναι μαζί μας.
Λυπάμαι αλλά εσύ με προκάλεσες.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Δήμαρχε, φυσικά και ποτέ δεν αμοιβόμουν με 4 χιλιάρικα απο το δήμο, λες ψέματα, όπως πολύ καλά γνωρίζεις. Κάποια περίοδο ήμουν και αντιδήμαρχος και πρόεδρος στην ΚΕΔΑΜ, αλλά επειδή ποτε δεν εγκατέλειψα τη δουλειά μου σαν οδοντίατρος ( εγώ δεν είχαν την πολυτέλεια να με περιμένει η δουλειά μου, όπως εσένα, ασχολιόμουν και τα Σαββατοκύριακα με τα του δήμου. Τότε φυσικά η ΚΕΔΑΜ δεν πλήρωνε περίπου 50.000 το χρόνο σε ιδιωτικούς λογιστές , ούτε περίπου 16.000 το χρόνο σε υπεύθυνους πολιστιικών εκδηλώσεων, όπως σήμερα. Αυτές τις δουλειές τις έκανε ο τότε πρόεδρος. Κατά τα άλλα μην σε πιάνει πανικός και συκοφαντείς, είναι νωρίς μέχρι τις εκλογές. Ψάξε δίπλα σου ποιοί παίρνουν δύο μισθούς τώρα και δεν κάνουν τίποτα. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: