Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ !!ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ..



Περιμένουμε κύριε Αδωνη διάψευση!!εσύ που θυσίασες φάρμακα γερόντων !!για την σωτηρία της χώρας ! Την Δικαιοσύνη!!την αλήθεια!!την καταγγελία του παρακράτους και των κομματοσκυλων ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ
Αρχίζουμε με Σπάρτη
Ακολουθεί  η Αργολίδα!
Aλήθεια πιστέψατε ότι έσβησε η κομματοκρατια!:΅::

Eίναι δυνατόν αυτό το πολιτικό σύστημα να ισχυρίζεται ότι θα μας βγάλει από την κρίση, όταν συνεχίζει να διατηρεί τις ίδιες νοοτροπίες οι οποίες μας οδήγησαν στη κρίση
παράλληλα όπως καταγγέλλει το zougla
Ο κ. Παπαβασιλείου, , ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχε τεθεί εδώ και καιρό σε αργία μέχρι η υπόθεσή του να τελεσιδικήσει, αντιθέτως κλήθηκε από το Υπουργείο Υγείας να... αποφασίσει ποιοι θα είναι οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων της χώρας.
καταγγελίες και για τα νοσοκομεία όλης της χώρας,και  στα Νοσοκομεία της Αττικής
A-20093-1383380911
Από το Υπουργείο Υγείας ανακοινώθηκαν οι νέοι Διοικητές στα Νοσοκομεία της χώρας.Για το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης διοικήτρια ορίζεται η Ευδοξία Παπαγεωργίου και αναπληρωτής διοικητής ο Δημήτρης Παναγόπουλος.
Η Εύη Παπαγεωργίου: γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 4 Νοεμβρίου 1980. Κατάγεται από το Μάνεσι Αριστομένους, όπου και μεγάλωσε.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΕΛΕΝΗ ΖΙΩΓΑ

Κι όμως. Υπάρχουν. Υπάρχει μια Ελλάδα κρυφή που ρέει μυστικά στα όνειρα.
 Αυτό το τοπίο του ρημαγμένου χάους, κρύβει μέσα στο χώμα του διάσπαρτους τους σπόρους της αθωότητας. Εξακολουθώ να το πιστεύω.
 Πίσω απ΄τις βροντώδεις ασχήμιες , κάτω απ΄τα γκρεμισμένα μπαλκόνια , γεράνια φυτρώνουν ξανά στις γλάστρες και περιμένουν να ενώσουν τα κλαδιά τους σε δάσος. Ένα δάσος από γεράνια.
Την ίδια στιγμή που α-η-δοί (σωστής ορθογραφίας) που εκτρέφαμε για χρόνια με φύλλα δάφνης από πεντοχίλιαρα για να βγάζουν χρησμούς αέναης βλακείας μέσα από λαμπερά μικρόφωνα και να μερακλώνουν τους νεό-μαγκες της μαύρης αγοράς, ξαναβγάζουν τη δίφυλλη γλώσσα τους σιρίζοντας μ......ς , τη στιγμή που η δημοκρατία των υπόλοιπων "νόμιμων κομμάτων" βρίσκεται σε επιθανάτιο ρόγχο, υπάρχουν,ρε!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Οι καρδιές οι θαλερές ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

****ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ****


Η ανάπτυξη ήρθε@:!αλλά τι να μας νοιάζει εμάς!είναι η ζωή των άλλων,το δράμα των άλλων,και εν τέλει ο θάνατος των άλλων
Φίλος και εθελοντής του συλλόγου μας ΑΝΕΡΓΟΣ ,από το Άργος ,διώχθηκε μαζί με την γυναίκα του από το σπίτι που νοίκιαζε επειδή δεν είχε να πληρώσει τα ενοίκια.Αυτή τη στιγμή ζει σε μια παράγκα με ναύλον σε ένα χωράφι στη μέση του πουθενά ,έξω από το Αργoς.Μεταφορικό μέσο δεν έχει για να παει στο συσσίτιο του Δήμου όπου έγινε δεκτός,με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε να φάει.Η γυναίκα του δυστυχώς απέβαλλε το μωρό που κυοφορουσε...Αυτός λοιπόν ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ έχει μαζί του τα 2 σκυλιά που υιοθέτησε από τον σύλλογο μας!δεν τα παράτησε ,δεν μας είπε να πάμε να τα πάρουμε πίσω!! Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΓΗ ,ΦΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Όποιος μπορεί να προσφέρει κάτι απο τα παραπάνω παρακαλούμε να επικοινωνήσει στο τηλ 6944773252, Στέλιος. 

πρόστιμα 11.514.081 ευρώ και ημερήσια χρηματική ποινή 47. 462 ευρώ,

ΚΑΙ ενώ ο υπέρ υπουργός Μανιάτης συμμετέχει

 στην Υπουργική Σύνοδο του “International Energy Agency”στο Παρίσι

,και μετά ασταμάτητα πάει στις Εργασίες του “Atlantic Council” στην Κωνσταντινούπολη

!χαμός!!η χώρα βρίθει από αυτό το νέο


Βαριά  πρόστιμα στην  Ελλάδα  για τα αστικά λύματα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε σήμερα να παραπέμψει εκ νέου την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για ανεπαρκή επεξεργασία των αστικών λυμάτων, ζητώντας από το Δικαστήριο να επιβάλει πρόστιμα με ένα κατ’ αποκοπή ποσό ύψους 11.514.081 ευρώ και ημερήσια χρηματική ποινή 47. 462 ευρώ, έως ότου τηρηθούν οι υποχρεώσεις.

Καταγγελίες για απευθείας αναθέσεις


OΙ απευθείας αναθέσεις από Δήμους σε όλη την χώρα είναι Πηγή διαφθοράς,και  δεν υπάρχει βέβαια εξαίρεση για την Πελοπόννησο
Στο δήμο Τρίπολης,όταν ενας πολίτης μόνος τους κατήγγειλε διώχθηκε με αγωγές και μηνύσεις
Πρόσφατα σε καταγγελία του καναλιού ALPFHA απαντησε τα εξής
θα επανέλθουμε άμεσα,διότι τα δημόσια πρόσωπα,πρέπει να απαντούν στους πολίτες και να μην εκβιάζουν!!
από την σελίδα του alpfha όπου υπάρχει και σχετικό βίντεο

η μεγαλύτερη κλοπή βεβήλωση των μνημάτων που έχει γίνει τα τελευταία 21 χρόνια


Γύρω στις 11 το βράδυ, άγνωστοι εισήρθαν στον χώρο του νεκροταφείου του ιερού ναού Αγίου Βασιλείου στο Άργος και σήκωσαν στην κυριολεξία ότι αντικείμενο αξίας βρήκαν με προτίμηση ότι είχε πάνω του μπρούτζο. Πάνω από 600 αντικείμενα μεγάλης αξίας άρπαξαν οι κλέφτες και τα μετέφεραν με τον κάδο σκουπιδίων που βρισκόταν στον χώρο και τα έβγαλαν απο την πίσω πόρτα από την οποία και είχαν εισέρθει κόβωντας την αλυσίδα που την κρατούσε κλειστή.
Από την βεβήλωση των μνημάτων δεν γλύτωσε ούτε αυτό του πατέρα του Δημάρχου.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Η Μυρτώ της Πάρου

Μπορεί ο τιτάνιος αγώνας που δίνει η άτυχη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη να έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση, μπορεί οι πρώτες φωτογραφίες της μέσα από το νοσοκομείο Spaulding της Βοστώνης, όπου νοσηλεύεται, να προκαλούν σοκ, χρειάστηκε όμως να κηρύξει πανστρατιά η ομογένεια στις ΗΠΑ ώστε να εξασφαλιστεί με έρανο... ντροπής το όχι και ιδιαίτερα μεγάλο ποσό που απαιτείται για την αγορά ενός ειδικού μηχανήματος, το οποίο θα βοηθήσει το 16χρονο κορίτσι στη διατροφή και την επικοινωνία του!

Ενα ποσό της τάξης των 25.000 δολαρίων (18.600 ευρώ), που κανείς μεγαλοεπιχειρηματίας δεν προσφέρθηκε να διαθέσει, δεδομένου πως ούτε το λεγόμενο «κράτος κοινωνικής πρόνοιας» ενδιαφέρθηκε.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ισχυρές καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι της Πέμπτης

Χαλάει περισσότερο ο καιρός από τη νύχτα - Ποιές περιοχές θα πληγούν από τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ο καιρός θα χαλάσει από σήμερα το βράδυ με με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

Αναλυτικά:

Α) Αύριο Πέμπτη (21-11-2013) τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές και σταδιακά θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά, Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν τη Θράκη
Πελοπόννησος 

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

"Πριν από χρόνια κάποιοι τα κατάφεραν, αλλάζοντας λίγο τον κόσμο..."


Μια πρωτότυπη προσέγγιση στα γεγονότα του '73. Μέσα από τα µάτια μιας γάτας «περνά» η εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου κατά της δικτατορίας των συνταγματαρχών στην ταινία. Ο δημιουργός του φιλμ αξιοποίησε πραγματικές λήψεις από τα γεγονότα του Νοεμβρίου του 1973 και τα «δείχνει» μέσα από τα μάτια μιας γάτας που ήταν στο Πολυτεχνείο τη μοιραία νύχτα, πριν από 12.410 συν μία ημέρες.
Το φιλμ αυτό αρέσει στα μικρά παιδιά και πετυχαίνει να τα βάλει εύκολα στο κλίμα της μοιραίας εκείνης νύχτας της εξέγερσης των φοιτητών. Αλλά και στους μεγάλους, ο τρόπος προσέγγισης των γεγονότων ξυπνάει μνήμες