Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Τους ενώνουν μνημόνια, τους χωρίζει η μοιρασιά στα ρουσφέτια»


«Τους ενώνουν μνημόνια, τους χωρίζει η μοιρασιά στα ρουσφέτια»

Αιχμηρή ανακοίνωση του Γ. Μανώλη για την υπόθεση Κικίλια

«Διαψεύστηκαν οικτρά εκείνοι που πίστευαν ότι η συνοχή της συγκυβέρνησης των προθύμων θα δοκιμαζόταν από τις ψηφοφορίες στο Μνημόνιο, στις περικοπές, στα χαράτσια και τους φόρους».

Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ», Γιάννης Μανώλης, με αφορμή την υπόθεση «Κικίλια» στον ΟΑΕΔ.

«Η μοιρασιά των προνομιών, των καρεκλών και των ρουσφετιών είναι η συγκολλητική ουσία που τους ενώνει και αποδείχτηκε πολύ πιο ισχυρή. Παρά τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια στο τέλος τα ψήφισαν όλα, σαν μια γροθιά», αναφέρει ο κ. Μανώλης. 

Και συνεχίζει: «Τα γεγονότα στον ΟΑΕΔ, στο πιο σημαντικό και κρίσιμο οργανισμό λόγω της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, αναδεικνύουν ότι η συγκρότηση αυτής της κυβέρνησης έγινε στην βάση της εξυπηρέτησης μόνο των κομματικών τους συμφερόντων και σκοπιμοτήτων και όχι των συμφερόντων της χώρας και των πολιτών».

Εύλογα αναρωτιέται κανείς: Είναι ο κύριος Σαμαράς πρωθυπουργός ή πρωθυπουργεύον ανάμεσα στους ηρακλειδείς του κκ Βενιζέλο και Κουβέλη;», καταλήγει η δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: