Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΤΕΛΙΚΟ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ.. αύριο στο Λουτράκι


Λόγω τεχνικών προβλημάτων, ΔΕΝ θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα Διομήδης - Βάκερ Τουν αύριο. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα συνεχιστεί η προπώληση για τα "μαγικά χαρτάκια" του Ευρωπαϊκού τελικού, μόνο όμως στο Εν Λευκώ καφέ και στο Ζαχαροπλαστείο "Ορφανός" στο Άργος, περίπου μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.
Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο, καλό θα έιναι να σπεύσουν γιατί η διαθεσιμότητα περιορίζεται. Τα εναπομείναντα εισιτήρια από την προπώληση, θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του Κλειστού Γυμναστηρίου Λουτρακίου από τις 16.00, χωρίς όμως να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό τους.



Εννέα χρόνια μετά τον Φίλιππο Βέροιας, ο Διομήδης Αργους γίνεται η δεύτερη ελληνική ομάδα χάντμπολ που θα συμμετάσχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.Οι πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούν την Κυριακή 20/5/2012 στις (18:00), στο κλειστό «Γ.Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου την ελβετική Βάκερ Τουν, στον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ, και στοχεύουν να πετύχουν αυτό που δεν είχε καταφέρει η ομάδα της Ημαθίας το 2003, στην ίδια διοργάνωση: να γίνουν η πρώτη ελληνική επαρχιακή ομάδα σε οποιοδήποτε σπορ που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο
.Και παράλληλα, βεβαίως, να «γράψουν» τη σπουδαιότερη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ σε συλλογικό επίπεδο. Η ρεβάνς θα γίνει τη Δευτέρα 28/5 στην πόλη Τουν. Η συμμετοχή στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ αποτελεί το ιδανικό επιστέγασμα σε μία θριαμβευτική χρονιά για τον Διομήδη, που κατέκτησε (και μάλιστα με άνεση) το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και έφτασε στην Ευρώπη πολύ πιο μακριά απ΄ όσο θα περίμενε και ο πλέον φανατικός φίλος του.
Οι Αργείτες πίστευαν από την αρχή της σεζόν ότι φέτος είναι η ευκαιρία τους να κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο, αλλά κανένας δεν φανταζόταν την «τρελή» πορεία της ομάδας στο Τσάλεντζ Καπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: