Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

"Αίμα....." ουρλιάζουν οι φασίστες στο βίντεο

http://redwildwind.blogspot.com/ Σύνδεσμος
Στις 26 Ιουλίου 2011, πριν 6 ημέρες δηλαδή, στα Δερβενάκια Κορινθίας, στο χώρο που υπάρχει το μνημείο για να θυμίζει τη μεγάλη νίκη του επαναστατημένου λαού εναντίον του Δράμαλη, έγινε μια "σεμνή" τελετή από τις πολιτικοστρατιωτικοθρησκευτικές αρχές και...τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Βλέποντας το βίντεο παρατηρεί κανείς ότι:
Οι φασίστες είναι παραταγμένοι προκλητικά απέναντι από το στρατιωτικό άγημα και ξερνάνε ανεμπόδιστοι φασισμό. Βάλτε στη θέση τους τώρα μέλη του Π.Α.ΜΕ με πανώ , πικέτες κλπ. ή κάποιους αγρότες της περιοχής ή ... τους ταξιτζήδες που θα τιμούσαν αγωνιστικά τη σπουδαιότερη ίσως μάχη της επανάστασης του 1821. Πάτε στοίχημα πως θα γινόταν η δεύτερη μάχη των Δερβενακίων με τα ΜΑΤ. Φυσικά τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης θα είχαν αναλυτικότατα ρεπορτάζ και θα μιλούσαν για πρόκληση κλπ. Το έχουν κάνει άλλωστε πολλές φορές όταν εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια παρελάσεων προσπαθούν να τιμήσουν αγωνιστικά , όπως αξίζει άλλωστε, τους αγώνες του λαού μας. Τώρα ,όχι απλά δεν είπαν λέξη, αλλά η επίσημη ηγεσία φάνηκε να το απολαμβάνει κιόλας.
"Αίμα....." ουρλιάζουν οι φασίστες στο βίντεο. Λϊγες ώρες πριν το φασιστικό σκυλί στη Νορβηγία είχε δολοφονήσει 93 ανθρώπους. Εδώ οι εκπρόσωποι του Θεού χειροκροτούν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και οι εκπρόσωποι της πολιτείας και οι αξιωματικοί δέχονται να συνυπάρχουν, μήπως το απολαμβάνουν κιόλας, με φασίστες που ουρλιάζουν "αίμα..."; Μια μικρή γραφειοκρατική παρατήρηση. Στο βίντεο και στο λεπτό 1.20΄ακούγεται ο επίσημος εκφωνητής της εκδήλωσης να προαναγγέλει την κατάθεση στεφανιού από τον Χρυσαυγίτη φασίστα. Αυτό σημαίνει ότι όταν συντάχτηκε το επίσημο πρόγραμμα της εκδήλωσης κάποιος συμπεριέλαβε και τους φασίστες ως επίσημα καταθέτοντες στεφάνι; Έχει κανείς κάποια απάντηση;
Την περίοδο που οι εργαζόμενοι δολοφονούνται κυριολεκτικά στους τόπους εργασίας , οι μισθοί μειώνονται, τα ελάχιστα δικαιώματα που απόμειναν σφαγιάζονται, με τη συνδρομή της "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης, η ελληνική πολιτεία επιλέγει να συνυπάρχει στον ίδιο χώρο με φασίστες!
"Αυτή η πολιτική είναι και το μεγαλύτερο έγκλημα που πρέπει να "δικαστεί" και "καταδικαστεί" από το λαό με τους αγώνες του". Υ.Γ. Ακούστε τις δηλώσεις του φασίστα. Σας θυμίζουν κάτι; Ναι;

Άλλα κόλπα για τη φίμωση στα blogs

http://prefadoros-nafplio।blogspot.com/ ΣύνδεσμοςΘα έχετε διαβάσει φαντάζομαι για την πρόθεση της Κυβέρνησης να καταργήσει την ανωνυμία στα blogs με τις γνωστές δικαιολογίες. Επειδή όμως δεν μπορεί να ξεπεράσει την κατοχύρωση της ανωνυμίας που παρέχει η Google και το Αμερικανικό δίκαιο αλλά και η Νομολογία της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχωρά σε ρύθμιση που να επιτρέπει στις Αρχές να προσδιορίζει, να ταυτοποιεί τους blogers μέσω των παρόχων τηλεφωνίας παρακάμπτοντας την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και το απόρρητο των επικοινωνιών. Έτσι εύκολα και γρήγορα και με πρόσχημα κάτι που θα γράψει ένας bloger οι διάφορες Υπηρεσίες θα χαρτογραφήσουν και θα γνωρίζουν όλους όσους έχουν ιστολόγια. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να γράφεις τη γνώμη και την πληροφορία σου ελεύθερα αλλά συγχρόνως θα είσαι έρμαιο των διαθέσεων και συμφερόντων όλων όσων γνωρίζουν την ταυτότητά σου. Επομένως εύκολο θύμα εκβιασμού και απειλής από όποιον θίγεται ή δεν του αρέσουν αυτά που γράφεις. Μήπως είναι υπερβολικός ο Prefadoros; Καθόλου, γιατί υπάρχουν προηγούμενα σε αυτή τη χώρα όπως του περιβόητου Μαυρίκη αλλά και του μακαρίτη συντοπίτη μας Τόμπρα που έλεγε ότι θα βγάλει τις κασέτες στην Ομόνοια. Από τη στιγμή που τα στοιχεία και τα ονόματα θα είναι γνωστά στις απρόσωπες Υπηρεσίες ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι θα χρησιμοποιούνται μόνο για κακουργηματικές πράξεις ενός "κουκουλοφόρου" bloger; Αν λοιπόν σήμερα έχουμε κάποιες λίγες περιπτώσεις εκβιασμού και απειλής, που μπορούν κάλλιστα να ταυτοποιηθούν με Εισαγγελική εντολή και άρση ανωνυμίας από τη Google, αύριο αυτοί που θα είναι θύματα εκβιασμού και απειλής θα είναι οι blogers. Αν πάλι νομίζετε ότι υπερβάλλω θα αλλάζατε γνώμη αν δημοσίευα τις απειλές που καθημερινά δέχομαι από ανώνυμους, αλλά μάλλον γνωστούς, για τα θέματα που παρουσιάζω και που δεν έχουν ίχνος απειλής, εκβιασμού ή έστω συκοφαντίας. Ας βρεθεί κάποιος να μου πει ποιον έχω κατηγορήσει αναίτια ή προσβλητικά για το πρόσωπό του, όχι φυσικά τα καλαμπούρια, θα ζητήσω δημόσια συγνώμη και θα κατεβάσω τον Prefadoro από το διαδίκτυο. Το μόνο που δεν θα κάνω είναι να υποταχτώ σε Νομοθετικές ρυθμίσεις που φυλακίζουν τη σκέψη και τη φωνή γιατί πολύ απλά αυτά τα δύο είναι που δεν φυλακίζονται και το γνωρίζουν αιώνες τώρα όλοι όσοι επεχείρησαν με κόλπα να περιορίσουν τη σκέψη και να φιμώσουν τη φωνή. Το πολύ-πολύ να σταματήσω να τις δημοσιοποιώ στο διαδίκτυο με αυτό τον τρόπο.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

"ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ"Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ Γράφει η Τσιλιμίγκρα Μελίνα. φοιτήτρια Νομικής Αθηνών

Ντροπή και κατάντια απορρέει η πολύ άσχημη θέα του εθνικού μας συμβόλου το οποίο χιλιοσκισμένο "κοσμεί" για λόγους τυπικούς και δεοντολογικούς το μπαλκόνι του κτηρίου του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου) στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου ή "Μεγάλου Δρόμου" που αποτελεί τον κεντρικότερο δρόμο της Παλαιάς πόλης του Ναυπλίου.
Άραγε ποιός έχει την ευθύνη για την..... διαπόμπευση και τον ακρωτηριασμό του εθνικού μας συμβόλου?? Η γραμματεία του Πανεπιστημίου που στεγάζεται ακριβώς από κάτω?? Ο Πρύτανης κ Παπαθεοδώρου που κατα τα άλλα πασχίζει να διατηρήσει τη λειτουργία του τμήματος ? Μήπως η δημοτική αρχή ευθύνεται? Ας μας απαντήσει κάποιος ευθυνοανεύθυνος προτού η φωτογραφία γίνει χαρακτηριστικό cart postale της συνεχώς βυθιζόμενης στην αδιαφορία των δημοτικων ιθυνόντων.. πόλης μας!

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μέχρι να φτιάξετε το φασιστικό σας νόμο για τη φίμωσή μας κ. Υπουργέ της Δικαιοσύνης, φροντίστε τουλάχιστον να εφαρμόζονται οι ισχύοντες σήμερα νόμοι

"Το διαδίκτυο θα παύσει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους, διεμήνυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις πρωτοβουλίες ενάντια στα φαινόμενα της βίας.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης προωθεί νομοθετικό πλαίσιο για την...αντιμετώπιση εγκλημάτων μέσω διαδικτύου, με αιχμή την ταυτοποίηση των διαχειριστών των blogs"
Και καλά θα κλείσετε τα μπλογκ, όμως ξεχνάτε τις άλλες διαδικτυακές σελίδες και φόρουμ;; απ' αυτά πώς θα γλυτώσετε;; Μήπως καλύτερα να κατεβάσετε το διακόπτη και να καταργήσετε την παροχή ιντερνετ στην Ελλάδα;;
Πάντως τo πήραμε το μήνυμα κ. Υπουργέ! Ενοχλούμε πολύ το πολιτικό σας σύστημα!! και πρέπει να φιμωθούμε!! Ως εδώ καλά! θα φτιάξετε νόμο λοιπόν για να μας περάσετε φίμωτρα!!
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ BLOGS ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, (ΑΡΘ. 19 ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ 2225/1994 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Ν. 3917/2011 ΠΟΥ ΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 2008/24/ΕΚ)!
Αφού λοιπόν σήμερα τέτοιος νόμος δεν υπάρχει γιατί επιτρέπετε στους ανώτατους εισαγγελείς του κράτους μας να παρανομούν και να γνωμοδοτούν κόντρα στο νόμο;;
Σας θέσαμε το ερώτημα με ανοικτή μας επιστολή κι αντί να απαντήσετε διατάσσοντας έρευνα εξαπολύσατε απειλές και ύβρεις εναντίον μας για δήθεν κουκουλοφόρους του διαδικτύου!!!
Και αφού βοηθήσατε στην εύρεση όλων αυτών που κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, αφού βρήκατε άκρη με το χρηματιστήριο, με τα ομόλογα, με τα οπλικά συστήματα, με τα υποβρύχια, με τα έξοδα της Ολυμπιάδας, με τα CDS, με την σπέκουλα περί τιτανικού, με τα ψεύδη που οδήγησαν σε παραπλάνηση του εκλογικού σώματος, με το ποδοσφαιρικό κύκλωμα που ξαφνικά ξεσκεπάστηκε ενώ είχαν κάτι έτη τους φακέλους......αφού τα πετύχατε όλα αυτά και πια δεν είχατε με τι να ασχοληθείτε, αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα blogs.
Και με περισσό φασισμό συγκροτήσατε νομοπαρασκευαστική επιτροπή για να σας φτιάξει τη συνταγή της φίμωσης!
Δεν ξέρουμε αν εσείς θα επιτύχετε εκεί που οι φιλόδοξοι επίσης προκάτοχοι σας απέτυχαν!
'Όμως αυτό το κράτος είτε το θέλετε είτε όχι δεν αντέχει άλλη παρανομία! αυτό το κράτος απαιτεί να γίνει μια ευνομούμενη πολιτεία με δίκαιους νόμους και δίκαιους εφαρμοστές του νόμου!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ομορφιές του Ναυπλίου

http://prefadoros-nafplio.blogspot.कॉम
Καλά "το καράβι απ΄την Περσία" που κοσμεί το κέντρο του Λιμανιού έχει και διαδικασίες εκτός Δήμου για να απομακρυνθεί, οι άλλες "ομορφιές" γιατί δεν διορθώνονται; Κάνας Δήμαρχος, κάνας Αντιδήμαρχος, κάνας Σύμβουλος δεν βγαίνει βόλτα στην Παραλία; Και αυτή η Δημοτική Αστυνομία που πληρώνεται και υπερωρίες τι κάνει; Ελεύθερο πάρκινγκ τα στενά της Παλιάς Πόλης και υπαίθρια μπαράκια οι πεζόδρομοι. Συνεχίστε έτσι, πόσο πια θα "πουλάει" ακόμη το Μπούρτζι; Μετά θα κλαίμε όλοι μαζί.

ΚΑΥΣΩΝΑΣ στην παραλία

Έλενα Παπαβασιλείου

PAPARAZZI: Η Έλενα Παπαβασιλείου ΚΑΥΣΩΝΑΣ στην παραλία

Η αλήθεια είναι ότι λίγες φορές είχαμε δει το σώμα της Έλενας Παπαβασιλείου με μαγιό και η παρουσιάστρια του «Πάνω στην Ώρα» έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Σώμα χυτό και πολύ γυναικείο, sexy όσο δεν πάει άλλο. Τράβηξε σίγουρα τα βλέμματα στην Ψαρού και τώρα ανήκει στις celebrity που από δω και στο εξής θα φωτογραφίζουμε στη Μύκονο.

Περήφανοι οι γερμανοί στον ALPHA!