Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Και όπου κοιτούσες έβλεπες αποφασισμένους.

Ο ενθουσιασμός, η πίστη, η σοβαρότητα, η ανησυχία, ο φόβος, η ψυχραιμία, η οργή, η ηρεμία, η ανακούφιση είχαν γίνει ενα κουβάρι μες το μυαλό όσων ήταν εκεί.Κι όταν το βραδακι βγηκαν κιθαρες και μπηκαν τα καλώδια στους ενισχυτες άρχισε γλέντι κι όλα παίρναν χαλαρά τη σειρά τους μές στις ιστορίες και τις διηγήσεις. Ηταν εκεί διαφοροι καλλιτέχνες κι ανάμεσα τους ο Β.Παπακωνσταντίνου, ο Αλκίνοος, ο Μηλιώκας. Το βράδι της Τετάρτης με όλα οσα είχαν γίνει μετά το μεσημέρι, η πλατεία, η Αμαλίας μπροστά στη Βουλή και οι 2 πλαινοί δρόμοι Οθωνος και Τζωρτζ, είχαν πλημμυρίσει πάλι από κόσμο. Και όπου κοιτούσες έβλεπες αποφασισμένους. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ http://enomenoiblogers.blogspot.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η οικουμενική παρτούζα τελικά αποφεύχθηκε

Παρτούζα... μη κοινής αποδοχής

Κι ενώ όλα έδειχναν πως επρόκειτο να έχουμε οικουμενική κυβέρνηση χωρίς Παπανδρέου, ο τελευταίος την έκανε γυριστή τελευταία στιγμή και αποφάσισε να συνεχίσει μόνος, αφήνοντας τους πάντες σύξυλους. Αν σας ενδιαφέρει η δική μου γνώμη, αυτή συνοψίζεται στην εξής φράση: Τι είχαμε, τι χάσαμε. Όταν βλέπεις το Σαμαρά να φοβάται, τον Καρατζαφέρη να ζητάει ως πρόσωπο κοινής αποδοχής τον 85χρονο (mr.Τίποτα) Κωστή Στεφανόπουλο, την Ντόρα να προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες τρόμου και τους αριστερούς να απαιτούν μόνο εκλογές, η επιλογή του Παπανδρέου να προχωρήσει απλά σε ανασχηματισμό και στη συνέχεια να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, απλά σε κάνει κυνικό, αφού όλες οι επιλογές οδηγούν σε αδιέξοδο. Σόρι για τη μοιρολατρία μου, μπορεί να μου περάσει. Η οικουμενική παρτούζα τελικά αποφεύχθηκε στο παρά πέντε, παρά την έντονη κινητικότητα που παρατηρήθηκε χθες. Τι έγινε όμως και απετράπη; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει το –ακατάλληλο- ρεπορτάζ:
ΥΓ1. Ζητάω συγγνώμη γι’αυτό που θα πω: Χθες ήμουν συντονισμένος επί 7 ώρες στο Mega! Ναι, αλήθεια… Κι ενώ το μεγάλο κανάλι είχε σίγουρη την οικουμενική κυβέρνηση, μετά το διάγγελμα του Παπανδρέου, η Τρέμη διατράνωσε πως… επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του καναλιού. ΥΓ2. Σήμερα είναι τα γενέθλια του πρωθυπουργού, τα οποία συμπέφτουν με την ημέρα του... Αγίου Μνημονίου. Τι πουτάνα είναι η ζωή μερικές φορές... Το group του dr.SeenG στο Facebook εδώ και το προφίλ του εδώ.

Περήφανος για το έργο του ο Παπακωνσταντίνου;;;;;;;;;;;;;

Ενωτικός εμφανίστηκε ο νέος υπουργός Οικονομικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής. Ο νέος υπουργός Οικονομικών αφού έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, τόνισε ότι έρχεται στο υπουργείο έχοντας στο μυαλό του κάθε άνεργο και κάθε συνταξιούχο προσωπικά. Πρόσθεσε ότι στόχος του είναι να αποκατασταθούν οι αδικίες.
Περήφανος για το έργο του ο Παπακωνσταντίνου;;;;;;;;;;;;;
Συγκινημένος εμφανίστηκε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνστίνουν κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής τουυπουργείου. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ; ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ολοι μπορούμε να του δώσουμε την ευκαιρία να ΖΗΣΕΙ!!!

Ενα κοριτσάκι, μόλις 45 ημερών βρίσκεται αυτή την στιγμή σε ένα δωμάτιο του νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" με βαρύ χολοστατικό σύνδρομο και χρήζει άμεσης μεταφοράς του στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε ΕΠΕΜΒΑΣΗ. Η βοήθεια του κράτους είναι σχεδόν ανύπαρκτη και τα οικονομικά μέσα των γονιών του ελάχιστα. Στο χέρι μας είναι λοιπόν να "Σώσουμε μια ζωή!!!". Οι γονείς του Νίκος και Μαρία ζουν στην αγωνία για την ζωή του μικρού τους αγγέλου γεμάτοι κουράγιο και θέληση να πολεμήσουν για να δούνε το παιδί τους να μεγαλώνει. Είναι ανθρώπινο χρέος μας να προσφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε, βοηθώντας είτε οικονομικά είτε διαδίδοντας το και "Εσύ μπορείς". Ολοι μπορούμε να του δώσουμε την ευκαιρία να ΖΗΣΕΙ!!! Γιαυτό παρακαλούμε όποιος μπορεί να βοηθήσει ας επικοινωνήσει στο: 6938064512 (Μαρία/μητέρα) Αριθμός λογαριασμού ALPHA BANK: 150002340000638 ΙΒΑΝ: GR15 0140 1500 1500 0234 0000 638 Στοιχεία Λογαριασμού: Νικόλαος Κρινής (ο πατέρας) Αριθμός λογαριασμού EUROBANK: 00260394160100309263 ΙΒΑΝ: GR5302603940000160100309263 Στοιχεία Λογαριασμού: Νικόλαος Κρινής & Μαρία Πέττα

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ: ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Οι αγανακτισμένοι Σπαρτιάτες αντιδρούν στο ξεπούλημα της Ελλάδας και κατ' επέκταση της Ευρώπης και με σύμβολό τους το διάσημο αρχαιοσπαρτιατικό ψηφιδωτό της "Αρπαγής της Ευρώπης" πραγματοποιούν μια συμβολική πορεία από τη Σπάρτη στην Αθήνα. Σημείο εκκίνησης το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011 και ώρα 8 μμ με προβλεπόμενη άφιξη στην Αθήνα και στην πλατεία Συντάγματος την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Παμπελοποννησιακή ένστολη διαμαρτυρία

Τρίπολη: Παμπελοποννησιακή ένστολη διαμαρτυρία

Ένστολη παμπελοποννησιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν, την προσεχή Πέμπτη 16 Ιουνίου στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη, οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων από τους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Της απόφασης προηγήθηκε κοινή συνεδρίαση με αφορμή την κατάθεση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος στην Βουλή. Με κοινή ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί σημειώνουν ότι, ‘’αποτιμώντας τα έως σήμερα δεδομένα αλλά και διαβλέποντας την επερχόμενη λεηλασία των ήδη πενιχρών εισοδημάτων μας που θα απαξιώσει ακόμα περισσότερο το κύρος της ΕΛ.ΑΣ. και θα καταρρακώσει το ήδη πεσμένο ηθικό των συναδέλφων μας, αποφασίσαμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε σθεναρά και να στείλουμε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι «δεν πάει άλλο, φτάνει ως εδώ»’’ και προσθέτουν ότι, ‘’στην ασφάλεια του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές’’.

Βροχή» τα εξώδικα κατά του πολιτικού κόσμου

Πλέον, έπειτα από 20 ημέρες οργής και αγανάκτησης, οι πολίτες προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα. Περίπου 1.380 πολίτες του Ηρακλείου Κρήτης απέστειλαν ένα εξώδικο κατά των βουλευτών του Νομού Ηρακλείου.

Μέσα από το εξώδικο, το οποίο επέδωσε δικαστικός κλητήρας στους οκτώ βουλευτές του νομού, οι πολίτες επιφυλάσσονται να ζητήσουν την ποινική δίωξη των αιρετών για οποιαδήποτε ζημία διαπιστωθεί εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, τα δικαιώματα των οποίων (καθώς και του ελληνικού κράτους) οι βουλευτές έχουν ορκιστεί να προστατεύουν.

Το ίδιο έπραξαν και οι «Αγανακτισμένοι» της Πιερίας, Χανίων και Δωδεκανήσων, οι οποίοι προχώρησαν σε εξώδικη διαμαρτυρία κατά των βουλευτών.

Το κίνημα «Πόρτα - Πόρτα»

Στο Καστρί και συγκεκριμένα έξω από την οικία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, θα βρεθούν την Τετάρτη στις 18:00 τα μέλη του κινήματος «Πόρτα - Πόρτα».

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Αν τολμάτε ψηφίστε το νέο μνημόσυνο κατά του λαου...Εκεί θα είμαστε όλοι μια αλυσίδα την Τετάρτη

πλησιάζει η μέρα για την ψήφιση τού Μνημονίου 2 (μεσοπρόθεσμο),θα "βομβαρδίσουμε" με μηνύματα τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.
Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας.
http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Stoicheia-Epikoinonias-Voulefton?party_id=1b0dc746-cc77-4035-8f39-914706d07482
γράφουμε όλοι σε μήνυμα:
Αν τολμάτε ψηφίστε το νέο μνημόσυνο κατά του λαού, θα γραφτείτε στην ιστορία σαν προδότες.
Εκεί θα είμαστε όλοι μια αλυσίδα την Τετάρτη ,για να μην περάσετε! Υποθηκεύετε το μέλλον αρκετών γενεών, και δεν έχετε κανένα δικαίωμα! Ένα νέο Γουδί γεννιέται και φταίτε όλοι σας!!
..Δεν θύμωσα, που με κοροϊδέψατε - πάντα ψεύτες ήσασταν. Δεν θύμωσα, που με ληστέψατε - πάντα κλέφτες ήσασταν. Δεν θύμωσα που πλουτίσατε σε βάρος μου - πάντα λαμόγια ήσασταν. Το ότι ξεπουλάτε τη χώρα μου - αυτό με εξοργίζει...!!!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημόσιου Χρέους

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ..

Κατάργηση των νόμων περί ασυλίας των βουλευτών και περί μη ευθύνης υπουργών. Σύλληψη και τιμωρία των πολιτικών προσώπων, καταχραστών του δημοσίου χρήματος, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται! Κατάσχεση και δήμευση των περιουσιών τους! Και περιέλευση αυτών στο ελληνικό δημόσιο, εφόσον δεν αποδεικνύουν καθαρό τρόπο απόκτησής τους. Φορολόγηση των μεγαλοεπιχειρηματιών και των offshore εταιρειών και όχι των μισθωτών του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα ή των μικροεπαγγελματιών. Να επικηρύξουμε ως προδότες αυτούς που μας έσυραν την τελευταία 20ετία στα νύχια των διεθνών κερδοσκόπων και του ΔΝΤ! Nα αποκαλύψουμε ότι όλα ήταν ένα προδοτικό σχέδιο ξεπουλήματος της Ελλάδας στους διεθνείς κερδοσκόπους! Ότι την τελευταία 20ετία όλοι τους έπαιξαν αυτό το βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη μας και ο Γιωργάκης απλά το αποτελείωσε!! Χωρίς αιδώ και χωρίς έλεος κανένα!! Και πάνω απ’ όλα να απαιτήσουμε να λειτουργήσει αληθινά ο θεσμός της δικαιοσύνης, με δικαστές πραγματικά ανεξάρτητους και επαρκείς, που θα κάνουν το καθήκον τους με βάση το νόμο και τη συνείδησή τους μόνον! Να απαιτήσουμε αληθινό σύνταγμα και δίκαιους νόμους.
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
http://enomenoiblogers.blogspot.com
GoPetition

Για το Φεστιβάλ Ναυπλίου 2011

Σε δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο αναφέρεται ανακριβώς ότι ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης υπερψήφισε την πρόταση του Δημάρχου για τη διοργάνωση του 20ου Φεστιβάλ Ναυπλίου 2011. Σε αποκατάσταση της αλήθειας παραθέτουμε την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανδρέα Βασιλείου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου της 8 Ιούνη 2011 και απαιτούμε την πλήρη δημοσίευσή της: «Προσωπική μου άποψη είναι ότι το φεστιβάλ Ναυπλίου έχει κλείσει τον κύκλο του.
Θα πρέπει να απασχολήσει το Δ.Σ. συνολικά το θέμα του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Από αυτήν την άποψη χρειάζονται: - καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά, - ενίσχυση της ντόπιας καλλιτεχνικής δημιουργίας - καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν θα ανατίθενται σε ιδιωτικές εταιρείες, χωρίς χορηγούς.
Ο πολιτισμός, όπως και ο αθλητισμός, πρέπει και μπορούν να ενώνουν τους λαούς. Οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν μεταξύ τους. ΄Εχουν οι κυβερνήσεις και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν. Από αυτήν την άποψη θα ήταν ευκαιρία να γίνουν εκδηλώσεις οι οποίες αναδεικνύουν την τούρκικη κουλτούρα και το λαϊκό πολιτισμό. Τέτοιες σε μικρό βαθμό γίνονται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ, λόγω και της κατεύθυνσής του ως Φεστιβάλ κλασικής μουσικής.
Ο προϋπολογισμός του Φεστιβάλ είναι μόνο 24.000 € και αυτό παρουσιάστηκε ως θετικό και από άλλες παρατάξεις. Είναι φανερό ότι χρηματοδοτείται και από την Τουρκική Πρεσβεία.
Η κυβέρνηση της Τουρκίας κάνει την πολιτική της. Εσείς όμως (η δημοτική αρχή) δεν μπορείτε να ελέγξετε ποιος χρηματοδοτεί τις εκδηλώσεις. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής των χορηγών στον πολιτισμό και της εκχώρησης των εκδηλώσεων σε εταιρείες, την οποία ακολουθείτε.
Για τους λόγους αυτούς καταψηφίζουμε».

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

 Εκδήλωση στους Μύλους για τη Μάχη των Μύλων το 1825

Tην Δευτέρα 13 Ιουνίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στους Μύλους για την ανάδειξη της ιστορικής Μάχης των Μύλων του 1825.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου των Μύλων σε συνεργασία με το Δήμο Άργους Μυκηνών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιμνημόσυνη δέηση στο άγαλμα του Μακρυγιάννη, ομιλία στην παραλία των Μύλων για την ιστορική μάχη από τη φιλόλογο κα Πατούρα, τραγούδια για την ημέρα από το δημοτικό ωδείο Άργους και παρουσίαση χορών από τον Χορευτικό σύλλογο Μύλων- Σκαφιδακίου.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΡΝΑΣ 12-6-2011 ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ