Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Bloggers ενωμένοι ποτέ νικημένοι!!: Πώς σκοτώνουν τους πιλότους για να ζουν οι ... ΔΕΚ...

Bloggers ενωμένοι ποτέ νικημένοι!!: Πώς σκοτώνουν τους πιλότους για να ζουν οι ... ΔΕΚ...: ΤΟΣΕΣ ΜΙΖΕΣ ΦΑΓΑΝΕ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ«Μία σύγκρουση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί» είναι ο τίτλος της σημερινής τραγωδίας στην Κρήτη: Αν τα δύο μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D Block 52+ της 340 Μοίρας ήταν εξοπλισμένα με Σύστημα Απεικόνισης Μάχης AACMI (Αutonomus Air Combat Maneuvering Instrumentation), ο διαγωνισμός για την προμήθεια του οποίου έχει ακυρωθεί τέσσερις (!) φορές από το 2001 είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα είχε συμβεί ποτέ το δυστύχημα που έχει βυθίσει στο πένθος την Π.Α.. http://enomenoiblogers.blogspot.com

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ενημέρωση (γράφει η Δέσποινα Δημότση


χαρίστε το!
 Ανθρωπιά χωρίς …. αγορά, όταν τα δικά μας άχρηστα σε άλλους πιάνουν τόπο. Αντί να πετάξουμε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούμε και σε μας φαίνονται άχρηστα σε κάποιους άλλους ανθρώπους μπορεί να είναι όχι απλά χρήσιμα αλλά και τα απαραίτητα που εδώ και καιρό αδυνατούσαν να αποκτήσουν. Υπάρχουν οργανισμοί και ομάδες οι οποίες κάνουν ακριβώς αυτήν την δουλειά : συγκεντρώνουν από ρούχα μέχρι έπιπλα και τα δίνουν σε ανθρώπους που τα χουν ανάγκη!!! Και φυσικά ολόκληρη η κοινωνία συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια, διότι και τα σκουπίδια δεν επιβαρύνουμε αλλά και με αυτόν τον τρόπο αλληλεγγύης βοηθούμε και τους συνανθρώπους μας. Δείχνουμε απλά πολιτισμό!!!
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ
 http://enomenoiblogers.blogspot.com

Aνεμος: ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Aνεμος: ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ: "o skorer muslimovijΤο παγωμένο βλέμμα μιας Τουρκάλας για την ήττα τα λέει όλα. Η θλίψη στο βλέμμα είναι ίδια σε όλους τους λαούς του κόσμου...."

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

μαχητικά αεροσκάφη F16 συγκρούστηκαν στον αέρα


Δύο ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F16 συγκρούστηκαν στον αέρα νοτιοδυτικά της νήσου Χρυσή - Γαϊδουρονήσι, στην Κρήτη.
 Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των χειριστών έχει χρησιμοποιήσει το αυτόματο σύστημα εκτίναξης.
Σώοι εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν οι δύο από τους τρεις χειριστές των δύο F-16 που συγκρούστηκαν στον αέΔύο ελρα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.
Οι πιλότοι είναι καλά στην υγεία τους και διακομίζονται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.
 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει εντοπιστεί και ο τρίτος χειριστής, ο οποίος είναι και αυτός σώος. Τα δύο F-16 Block 52 της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα μονοθέσιο και ένα διθέσιο, συγκρούστηκαν στον άερα νοτιοανατολικά της Κρήτης, κοντά στο Γαϊδουρονήσι, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης. Τα αεροσκάφη ανήκαν στην 340η Μοίρα της 115 Πτέρυγας Μάχης της Σούδας. Στην περιοχή έχουν σπέυσει εναέρια και πλωτά σωστικά μέσα. http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Άργος: Ο ληστής την πυροβόλησε για 55 ευρώ!


Έβαλε στόχο το περίπτερο της γυναίκας. Εμφανίστηκε μπροστά της και της ζήτησε τις εισπράξεις. Εκείνη έβγαλε και του έδωσε τα 55 ευρώ που είχε στο ταμείο της. Εκείνος μάλλον δυσαρεστήθηκε με το ποσό και... φεύγοντας, πυροβόλησε τη γυναίκα στο χέρι! Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
 http://enomenoiblogers.blogspot.com

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Η Καραθώνα ένας απέραντος σκουπιδότοπος

Παρακολουθήστε το βίντεο-ντοκουμέντο, για να δείτε την άθλια κατάσταση που υπάρχει με τα σκουπίδια στην Καραθώνα, η οποία έχει μετατραπεί σε μία απέραντη χωματερή σκουπιδιών.
http://press-argolida.blogspot.com/

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Η ΕΛΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ;


Πριν από αρκετές εβδομάδες γράφαμε ότι ο Μαρκογιαννάκης θα είναι ο πρώτος που θα ανεξαρτητοποιηθεί ή θα διαγραφεί, μετά τον Κιλτίδη -όπερ και εγένετο!
Τώρα σας λέμε ότι η επόμενη θα είναι η Ελσα Παπαδημητρίου, βουλευτής Αργολίδας και επιστήθια φίλη της Ντόρας.
Αφορμή θα αποτελέσει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.
 Η Ελσα... θα στηρίξει δυναμικά τον Τατούλη, κόντρα στην επίσημη επιλογή Σαμαρά, τον Γ. Δράκο. Θα κάνει, δηλαδή, ό,τι και η Ντόρα! Πώς θα αντιδράσει ο αρχηγός της ΝΔ; Θα τη διαγράψει ακαριαία!
"Ετσι κι αλλιώς χαμένη ήταν", σχολιάζει το περιβάλλον του. Σωστό είναι αυτό -ειδικά για την Ελσα, που θα πήγαινε και στην κόλαση για τη Ντόρα! Αναμείνατε εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα..
http://veto300.blogspot.com/2010/08/blog-post_9648.html
. http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Προκήρυξη διαγωνισμού για πρόσληψη 500 Ειδικών Φρουρών



Οι Ειδικοί Φρουροί και οι Συνοριακοί Φύλακες προσλαμβάνονται στην Ελληνική Αστυνομία με αντικειμενικά κριτήρια προσδιορισμένα από το νόμο με την παρατήρηση ότι στην κατηγορία των Ειδικών Φρουρών προσλαμβάνονται μόνο άνδρες, σε αντίθεση με τους Συνοριακούς Φύλακες που προσλαμβάνονται άνδρες και γυναίκες για συγκεκριμένο Νομό της χώρας. Το όριο ηλικίας για την πρόσληψη των Ειδικών Φρουρών και των Συνοριακών Φυλάκων (ανδρών και γυναικών) είναι το 28ο έτος της ηλικίας τους.
Όλη η προκήρυξη ΕΔΩ
 http://enomenoiblogers.blogspot.com

Και στη μέση ο... Μανώλης


Με τίποτα δεν μπορεί να το χωνέψει ο Γ. Μανώλης ότι βρέθηκε έξω από το χορό της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Είναι τέτοιος ο καημός του μαθαίνω, που όχι μόνο «βοηθάει» τον Τατούλη με διαρροές για να αποδείξει ότι ο Δημήτρης Δράκος δεν ήταν καλή επιλογή, αλλά ετοιμάζεται λένε να κατέβει ανεξάρτητος υποψήφιος... Μόνο που από ότι μαθαίνω θα τον προλάβει μέχρι και ο Δ. Σαραβάκος ( και αυτός από την Αργολίδα), ανακοινώνοντας τη δική του υποψηφιότητα για την Περιφέρεια.
 Ο Δαίμων
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ζητείται ελπίδα...: Εικόνες και σκέψεις... επιστροφής στο φθινόπωρο .....

Ζητείται ελπίδα...: Εικόνες και σκέψεις... επιστροφής στο φθινόπωρο .....: " Οι μέρες τέλειωσαν... η επιστροφή πάλι προ των θυρών... Πάντα στα μέσα Αυγούστου σε τούτο το νησί το φθινόπωρο προαναγγέλλει τον ερχομό του... Έτσι και φέτος, παρά τον αφόρητο καύσωνα, το φθινοπωρινό κυκλάμινο, πιστό στο ραντεβού του, ξεπρόβαλε ανάμεσα από τα πεσμένα λιόφυλλα, αποδεικνύοντας ότι η φύση ξέρει πάντα να βρίσκει το ...δρόμο της... Η δροσιά επιβάλλει το πανωφόρι, την εσάλπα, τη ζακέτα... Οι ευωδιές κατακλύζουν τον αγέρα που σιγοτραγουδά τις ιστορίες της παράδοσης, που εδώ μένει ζωντανή όσο πουθενά αλλού... Και φέτος έζησα ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς...