Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Πανό στις Μυκήνες για... τον Καλλικράτη


Φορείς και κάτοικοι της περιοχής προειδοποιούν για δυναμικές κινητοποιήσεις... όπως το κλείσιμο δρόμων προς τους Αρχαιολογικούς χώρους, διαμαρτυρία στο μουσείο κ.α.
 Προς το παρόν, ανέβηκαν με πανό στην "Πύλη των Λεόντων" διαμαρτυρόμενοι γιατί με το σχέδιο "Καλλικράτης" δημιουργείται ένας διευρυμένος Δήμος και καταργείται ο Δήμος Μυκηναίων-Κουτσοποδίου κτλ...
 Στις 15 Απριλίου τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Μυκηναίων και Κουτσοποδίου πήραν αποφάσεις, με συντριπτική πλειοψηφία, για τη συνένωσή τους σε ένα Δήμο Μυκηναίων και σε καμία περίπτωση όπως λένε, δεν επιθυμούν συνένωση με το Δήμο Άργους
. Οι Δήμαρχοι Μυκηνών και Κουτσοποδίου πάντως με ανακοίνωσή τους, δηλώνουν ότι κάνουν προσπάθεια να διασώσουν την Ιστορία και τη μοναδικότητα των Μυκηνών και όχι τις καρέκλες των Δημάρχων και των Αντιδημάρχων...


Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Δωρεάν τρόφιμα από κοινωνικό παντοπωλείο στο Άργος



Εξαιρετική απόφαση -πρωτοβουλία του Δήμου και του αντιδημάρχου Γ.Αναγνώστου.

Στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει ο Δήμος Άργους για να βοηθήσει ευπαθείς ομάδες στην εξαιρετικά δύσκολη σημερινή συγκυρία της οικονομικής κρίσης,αποφάσισε να δημιουργήσει στο Άργος ένα κοινωνικό παντοπωλείο.

60 συνάνθρωποι μας που θα επιλέγονται από διαπαραταξιακή επιτροπή θα μπορούν να παίρνουν δωρεάν τρόφιμα για έξι μήνες.Τους επόμενους έξι θα αλλάζει η λίστα με άλλους 60 για να μπορούν να μετέχουν όσο το δυνατόν .........


περισσότεροι συνάνθρωποι μας σε αυτό το πρόγραμμα.Το παντοπωλείο θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα και τα τρόφιμα θα προσφέρουν τοπικά παντοπωλεία και σουπερ-μάρκετ.
http://cobra-argos.blogspot.com/
Τα συγχαρητήρια μας για την εξαιρετική πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής που δείχνει την κοινωνικη τηςε εευαισθησία σε μια δύσκολη συγκυρία για όλη τη Κοινωνία.
ή της ευαισθησία σε μιαhttp://cobra-argos.blogspot.com/ δύσκολη συγκυρία για όλη τη Κοινωνία.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η Γάζα χρειάζεται τους Bloggers... Βοηθήστε να αλλάξει κάτι.

Αγαπητοί φίλοι Bloggers. Αρκετοί από εσάς θυμάστε την εποχή του Τενέζου. Το τι κάναμε τότε για να υποστηρίξουμε αυτό τον άνθρωπο να βρει το δίκιο του. Αυτή την φορά υπάρχει μια μεγαλύτερη αναγκαιότητα. Ένας ποιο ισχυρός εχθρός, και ένας πιο θαρραλέος αγώνας. Μας δίνετε μια φορά η δυνατότητα να προσφέρουμε στον κατατρεγμένο λαό της Παλαιστίνης το πιο πολύτιμο δώρο που μπορεί να δοθεί σε έναν άνθρωπο... το δώρο της Ελευθερίας. Μάλλον θα ξέρετε ότι αυτό το καιρό 8 πλοία ετοιμάζονται να ξεκινήσουν για την Γάζα μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια. Αυτό που μάλλον δεν ξέρετε ακόμα είναι ότι ένα ψηφιακό καράβι θα που θα κουβαλάει με την βοηθεία του Internet όλους όσους δεν μπόρεσαν για κάποιο λόγο να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Μιλάω για το λεγόμενο "Ψηφιακό καράβι" της πρωτοβουλίας ένα καράβι για την Γάζα.

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Αγρότες θα πούλαγαν τους δύο κούρους


ΚούροιΑνεκτίμητης ιστορικής και εμπορικής αξίας ήταν οι δύο επιτύμβιοι κούροι του 6ου π.Χ αιώνα, τους οποίους κατείχαν και προόριζαν να πουλήσουν, έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ σε επίδοξους αγοραστές τρεις αρχαιοκάπηλοι σε περιοχή έξω από την Κόρινθο.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, μετά από πληροφορίες που είχαν για την δράση της σπείρας των αρχαιοκάπηλων, κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη τους και να διαπιστώσουν ότι κατείχαν δύο επιτύμβιους κούρους για την πώληση των οποίων είχαν βρει ενδιαφερόμενους αγοραστές.
Ως δράστες της υπόθεσης φέρονται δύο αγρότες ηλικίας 42 και 48 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός του που διαφεύγει τη σύληψη.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

1Η FIESTA ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΙΟΥ


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ (ΤΡΙΑΝΟΝ), ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ... ΑΝ ΟΧΙ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! (ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟYΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ). ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ, ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΟΤΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΟ.... ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!!
http://oiadespotoi.blogspot.com/
. http://enomenoiblogers.blogspot.com