Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ψηφόδελτιο του ΚΚΕ στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ



1. ΓΚΙΟΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χαραλάμπους, Ανεργη, Πρόεδρος του Σωματείου Μετάλλου Νομού Αργολίδας

2. ΔΑΓΡΕ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου, Ιδιωτικός Εκπαιδευτικός, Μέλος Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών

3. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Νικολάου, Εργάτης Μετάλλου

4. ΜΠΑΒΕΛΗ ΝΑΥΣΙΚΑ συζ. Νικολάου, Αγρότισσα

5. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ του Σπύρου, Λογιστής- Φοροτεχνικός, Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Κίου, Γραμματέας Συλλόγου Λογιστών Αργολίδας

ANEMOS

Όταν βροντερές είναι οι πράξεις ενός ηγέτη και όχι τα λόγια, μήπως υπάρχει ελπίδα??

Λένε ότι η ρήξη επήλθε!!
"Η τελευταία πράξη της προαναγγελθείσας και πολλάκις αναβληθείσας εσωκομματικής ρήξης στο ΠΑΣΟΚ συνετελέσθη και είναι πλέον γεγονός".
Δεν ξέρω αν πρόκειται για ρήξη, ή απομάκρυνση των μη αρεστών στο Γιώργο ή ο,τιδήποτε άλλο, τέλος πάντων!

Εγώ πάντως θέλω να το βλέπω σαν την κάθαρση ενός λαϊκού κινήματος, από τα τρωκτικά που επί τόσα χρόνια είχαν κατακλύσει τους χώρους του και ροκάνιζαν την αίγλη του, την αξιοπιστία του, τη δύναμή του!!
Που πρόδιδαν την εμπιστοσύνη στο κίνημα αυτό, του βασανισμένου, μη προνομιούχου κόσμου, την ελπίδα που του είχε τάξει, εκείνο τον πρώτο καιρό του 1981, που το ΠΑΣΟΚ σάρωσε, αγκαλιάζοντας και αγκαλιαζόμενο, από όσους ήθελαν, επιτέλους να οραματιστούν μία αληθινή δημοκρατία, με ίσες ευκαιρίες στους πολίτες της και με κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα και πρόνοια!!
Ο Γιωργάκης έπαψε να είναι Γιωργάκης.
Έγινε Γιώργος Παπανδρέου!
Απέδειξε μάλλον ότι δεν χρειάζονται στομφώδεις εκφράσεις, τυμπανοκρουσίες και κομπασμοί για θαρραλέες πράξεις που πρέπει να κάνεις!
Μπορείς να κάνεις τα λόγια πράξεις, χωρίς καν να τα διατυμπανίσεις και να τα αναγγείλεις βροντερά!
Βροντερές αρκεί να είναι οι πράξεις του ηγέτη και όχι τα λόγια! Χορτάσαμε από λόγια!
Και ο Γιώργος, στη φάση αυτή απέδειξε ότι ξέρει να ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι και έχει και το θάρρος να κάνει το διαχωρισμό αυτό!!

Το χρονικό της κάθαρσης αυτής, ξεκίνησε με τις προνοητικές παραιτήσεις από τις υποψηφιότητες κορυφαίων κάποτε, στελεχών. Αποχωρώντας από το άρμα της εκλογικής τους υποψηφιότητας, απελευθέρωσαν το Γιώργο Παπανδρέου και το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ από τα "βαρίδια" που το έσυραν στον πάτο.
Ακολούθησε η δεύτερη παρτίδα ξεκαθαρίσματος. Και αφορά τα στελέχη που έθεσαν εαυτούς και τις υποψηφιότητές τους στην κρίση του ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Η τρίτη φάση φαίνεται να ολοκληρώνεται με τον αποκλεισμό του Σημίτη από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Αν πετύχει να αποχωρήσει και ο Πάγκαλος, τότε εε.. ναι θα πω ότι καλά πάμε!!

Η αποφασιστικότητα του Γιώργου Παπανδρέου να κόψει τις γέφυρες πίσω του, εμένα μου άρεσε!!
Οι κινήσεις του αυτές δείχνουν ότι είναι ένας αρχηγός αποφασισμένος να απελευθερωθεί από το σκοτεινό παρελθόν και να ακολουθήσει τους φωτεινούς δρόμους του μέλλοντος.
Ο λαός έφθασε πλέον στο τελευταίο όριο της υπομονής του!! Δεν έχει άλλα περιθώρια να αναμένει τίποτε χειρότερο!! Ίσως λοιπόν, ήρθε η ώρα να αρχίζει να ελπίζει σε μία ελπιδοφόρα ανάταση!
Ας περιμένουμε να ακούσουμε και τις εξαγγελίες του, αύριο στην ΔΕΘ.
Για να δούμε, έχουν δίκιο όσοι λένε ότι:

Aφού έφαγε κοτζάμ Σημίτη, θα κολώσει στους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες;

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι σκοπός του είναι να υπηρετήσει τη χώρα, προκειμένου να τη βγάλει από το τέλμα, και να ξημερώσει και μία άσπρη μέρα για τους φτωχούς και αδύναμους πολίτες της...
http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS

ΤΑ ΑΡΓΟΛΙΚΑ

ΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ http://enomenoiblogers.blogspot.comΤΟ ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
ANEMOS

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

δίνουμε τον μοναχικό αγώνα του διαδικτύου

Πριν από λίγο πήρα αυτό το email

< parapolitika.gr, συνεχίζει τη μαχητική ενημέρωση έχοντας δίπλα του όλους εσάς που μας προωθείτε πληροφορίες και ειδήσεις. Σας ευχαριστούμε για τα χιλιάδες clicks που μας δίνουν την αυτοπεποίθηση να συνεχίζουμε να παρέχουμε ενημέρωση. Επιμένουμε δυναμικά, για τη δική σας ενημέρωση, να δίνουμε τον μοναχικό αγώνα του διαδικτύου.

……Η Μαχη δε δινεται με δημοσκοπησεις

Η Μαχη δινεται στην καλπη…>> Εδώ μια ένσταση Δεν νομίζω να είναι και τόσο μοναχικός ο αγώνας του διαδικτύου που κάνετε ότανπαίρνεται κρατικές διαφημίσεις και με κριτήρια που δεν ξέρουμε Η γυναίκα του Καίσαρα δεν φτάνει να είναι τίμια αλλά και να το δείχνει Με τρεις κρατικες διαφημισεις σιγουρα εχεται εξαρτησεις ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ??http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS

φοβερο

http://enomenoiblogers.blogspot.comαν οι άντρες μεγάλωναν μόνοι τους τα παΐδια

Οι 7 περιβαλλοντικές πληγές της Πελοποννήσου και το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή

http://enomenoiblogers.blogspot.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βρυξέλλες, 09 Σεπτεμβρίου 2009

Την περιβαλλοντική εγκατάλειψη της Πελοποννήσου από την κυβέρνηση Καραμανλή, που έχει άμεσες επιπτώσεις στην υγεία, στην ποιότητα ζωής των πολιτών και στη βιοποικιλότητα αφορούν 9 νέες ερωτήσεις που κατέθεσε σήμερα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης – μέλος των επιτροπών Περιβάλλοντος και Υγείας, Αλιείας και Διεθνούς Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι ερωτήσεις αφορούν τις επτά «πληγές» της Πελοποννήσου, οι οποίες έχουν επανειλημμένως αναδειχθεί από τις τοπικές κοινωνίες, και αφορούν στη:

  1. Δυσκολία πρόσβασης των πολιτών της Αργολίδας σε καθαρό νερό
  2. Διάβρωση της ακτογραμμής στην Κορινθία
  3. Δημιουργία εγκαταστάσεων γκολφ σε περιοχή NATURA στην Μεσσηνία
  4. Ρύπανση του Ποταμού Αλφειού στην Ηλεία και Αρκαδία
  5. Τεράστιες παράνομες αμμοληψίες στην Αχαΐα
  6. Ρύπανση του ποταμού Ευρώτα στην Λακωνία
  7. Υποβάθμιση του Όρους Μαίναλου στην Αρκαδία

Με αφορμή την κατάθεση των ερωτήσεων ο Κρίτων Αρσένης δήλωσε ότι: «Η Πελοπόννησος είναι ένας τόπος φυσικά προικισμένος. Τα έξι αυτά χρόνια η κυβέρνηση Καραμανλή και ο αρμόδιος υπουργός κ. Σουφλιάς δεν ασχολήθηκαν με την αντιμετώπιση της υποβάθμισης κρίσιμων περιβαλλοντικών πόρων της Πελοποννήσου. Αντιθέτως, καταγράφεται συστηματική υποβάθμισή τους όπως χαρακτηριστικά συμβαίνει στη περίπτωση των παράνομων αμμοληψιών στην Αχαΐα για την εκτέλεση των έργων της Νέας Εθνικής Οδού στην περιοχή. Δυστυχώς, η κυβέρνηση Καραμανλή και ο κ. Σουφλιάς δεν διδάχθηκαν από τις τραγικές πυρκαγιές του 2007 και το τεράστιο κόστος σε ζωές, ανθρώπινες περιουσίες και φυσικό πλούτο. Το έγκλημα συνεχίζεται μέχρι την τελευταία στιγμή, με την Περιφέρεια Πελοποννήσου να ετοιμάζει μία βραχύβια λύση ανάγκης στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων. Η λύση αυτή απειλεί με υποβάθμιση κρίσιμους περιβαλλοντικούς και αρχαιολογικούς χώρους της Πελοποννήσου. Η εξαετία Σουφλιά μας διδάσκει την άμεση αναγκαιότητα δημιουργίας Υπουργείου Περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Όλοι οι Έλληνες και Ευρωπαίοι πολίτες έχουμε δικαίωμα ισότιμης πρόσβασης στα περιβαλλοντικά αγαθά. Είναι καιρός να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πράσινης ανάπτυξης, που προτείνει λύσεις με προοπτική και ένα Υπουργείο Περιβάλλοντος που να εγγυάται την περιβαλλοντική προστασία».

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΑΤΕΣ,ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΧΡΕΩΣΗ

Θες να τη δεις γυμνή; και έχει μια κοπελίτσα Φώτο Κατέβασε το Xray scanner και δες τη γυμνή ΤΩΡΑ! ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΌ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΈΜΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΜΝΗ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ
απάτες όπως το να κατεβάσεις και ένα ringstone που στην καλύτερη θα σου φάνε κανα δεκαευρο σε καμία περίπτωση μην δίνεται το κινητό σας εδώ μια άλλη μεγάλη απάτη «Σε είδα τυχαία έξω από το φροντιστήριο και μου άρεσες πολύ. Βρήκα το τηλέφωνο από φίλο σου. Πωλίνα»! Πολύ ωραίο ακούγεται για να είναι αληθινό. Κι όμως σ’ ένα βαθμό είναι. Παρόμοια «πονηρά» μηνύματα φτάνουν τον τελευταίο καιρό σε εκατοντάδες κινητά τηλέφωνα. Το αποτέλεσμα, δυστυχώς, δεν είναι κάποιο «καυτό» ραντεβού. Απεναντίας, ο παραλήπτης του sms κινδυνεύει με μπελάδες. Από ελάφρυνση του τραπεζικού του λογαριασμού μέχρι καβγάδες με το έτερον ήμισυ ή διαζύγιο. Ποιοί τα ‘κονομάνε και χαίρονται; Φυσικά, αυτοί που είναι πίσω απ’ την κομπίνα ΠΑΛΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ EYRO Συγκεκριμένα, πρόκειται για κυκλώματα που συνήθως έχουν έδρα τα νησιά Κέιμαν και άλλες χώρες με ελλιπές νομικό πλαίσιο. «Ψαρεύουν» τα υποψήφια θύματά τους, είτε στέλνοντας sms σε τυχαίους αριθμούς, είτε από καταχωρημένα κινητά στο Διαδίκτυο. Η χρέωση κυμαίνεται από 3 έως 4 ευρώ ανά sms, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ο κάτοχος χρεώνεται με ακόμη 2 ευρώ και για το μήνυμα που άθελά του έλαβε. Στον μηνιαίο λογαριασμό τελικώς η χρέωση από την απάτη κυμαίνεται από 30 έως και 300 ευρώ, ακόμη κι αν απαντήσει μονολεκτικά: “Λάθος”! Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, δεν είναι ούτε μία ούτε δύο οι περιπτώσεις κατόχων κινητών οι οποίοι κλήθηκαν να «σκάσουν» ακόμη και 5.000 ευρώ! Επιμέλεια: Ανδρέας Μορφόπουλος Πηγή: Εεφημερίδα «Ελευθεροτυπία»
http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS

Η ΝΔ παει ενια(9) μονάδες μπροστά από το ΠΑΣΟΚ

Συνεχίζουν τη άθλια δημοσκόπηση στο http://apps.facebook.com/ekloges/index.php δεν θα έμοιαζε καθόλου αλλά δεν μ αρέσει να κοροϊδεύουν τον κόσμο ο Κυριάκος έκανε δυναμική είσοδο στο ιντερνετ και στο face book για να πάρει ψήφους και καλά έκανε αφού έχει φοβερή δυναμική αλλά εδώ ξέφυγε δεν κάνεις μια δημοσκόπηση καλώντας όλα την κουμπαριά να ψηφίσουν και να δείξεις υπεροχή οι δημοσκοπήσεις είναι ελεύθερες και δεν επηρεάζονται απο κανένα στην σελίδα του έχει 6.313 θαυμαστές μόνο αυτοί να ψήφισαν με γραμμή..οκ η νέα δημοκρατία παει μπροστά αλλά τους ξέφυγε πολύ μαλλον απο υπερβάλον ζήλο και έγιναν ρεζίλι ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ Η ΝΔ παει ενεα μονάδες μπροστά από το ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΖΟΟΜ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥhttp://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

http://enomenoiblogers.blogspot.com

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΟΡΙΣΤΙΚΟ)

ΣΟΦΙΑ ΓΚΙΟΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΒΑΝΤΗΣΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΤΑΣΟΣ ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ
ANEMOS
http://nafplios2009.blogspot.com/

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΡΕ ΜΑΓΚΑ

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΣΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ Ν.ΣΙΛΑΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΟΓΚΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ.ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ.... ΤΗΛ. ΠΛΗΡ.6959788088 Κ. ΒΑΣΩ ΜΠΡΑΤΖΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ............... Help 5 year old Christis from N. Sylata Chalkidiki in Greece. He is suffering from a brain tumor and should be hospitalized right away in a clinique in Germany. We ask for annyone who can help for the sake of the child's health. Maybe with your help we can shave his life. Information telephone 6959788088 Mrs Vaso Bratsou. Thank you.
http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS

ΝΕΑ ΚΙΟΣ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Πάμε τώρα στις παρουσίες των πολιτικών στη Νέα Κίο εχθές το βράδυ, ήταν ο Νομάρχης Αργολίδας, η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αργολίδας Έλσα Παπαδημητρίου, ο Βουλευτής Αργολίδας Δημήτρης Κρανιάς, ο Βουλευτής Αργολίδας καθηγητής Γιάννης Μανιάτης, ο Δήμαρχος Λέρνας Μιχάλης Χασάπης, η Δήμαρχος Μιδέας Κανέλλα Τζιάρου, η υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας Κατερίνα Μπόμπου, πολλοί δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι και ο συνάδελφος εξ Αθηνών Γιάννης Ανδριανός. Ο τελευταίος δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έμεινε και πολύ στην εκδήλωση,πάντως οι κακές γλώσσες λένε πως δεν του βγήκε η βραδυά και σηκώθηκε να φύγει άρον των άρον.
ANEMOS

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι

Μια ταινία είκοσι χρόνια πριν επίκαιρη όσο ποτέ Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι Ενα μικρο απόσπασμα όπου στο τέλος αξίζει να το δειτε ο υπουργός λέει ότι θα παταξει την φοροδιαφυγή Σας θυμίζει τίποτα?? Μόλις εχτές ο Καραμανλής είπε ότι θα παταξει την φοροδιαφυγή δεν έχει αλλάξει τίποτα είναι 9 λεπτά αλλά αξίζει να δείτε το τελευταίο τετραλεπτο http://enomenoiblogers.blogspot.com
ANEMOS