Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Και Να Μη Μας Θυμάστε Μόνο Αυτή Την Ημέρα Αλλά Πάντα. Δε Σας Φταιμε Σε Τίποτα Και Μόνο Σας Αγαπάμε. Μην Ξεσπάτε Επάνω Μας.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ

ΤΑ ξεμπλοκαρικάκια συγκεντρωθήκαν να μαζέψουν πράγματα για τα φυλακισμένα παιδάκια και τις μαμάδες εγώ έλειπα ..αλλα δεν πειράζει ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΤAG PAPEL ΕΠΕ

17 ΧΛΜ. Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

15351 ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΗΛ 210-6033351-2

ΓΙΑ ΘΗΒΑ οι φωτό είναι απο την Μαρια περισσότερα στο
http://xeblogarisma।blogspot.com/ ΠΗΓΗ http://anemos5.blogspot.com/

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ

Παρακολουθώντας την υπόθεση Βατοπεδίου μου ήρθε στο μυαλό το βιβλίο του Καζαντζάκη ο Χριστός ξανασταυρώνετε Δυο χωριά ,δυο Παπαδες.Στο ένα ο πλούσιος κοιλαράς Εφραιμ,και στο άλλο ο φτωχός που παλεύει για τη δικαιοσύνη και τους πεινασμένους Στην προκειμένη περίπτωση φτωχός είναι ο παπά Αντώνης Ο ιερέας που δεν πηρέ φράγκο από την εκκλησιά και τους πολιτικούς, ,και πασχίζει να διατηρήσει την κιβωτό του κόσμου. . Άκου να σου πω», μου φώναξε, αναγκάζοντας με να τον κοιτάξω στα μάτια. «Τα λεφτά της Εκκλησίας, τα οικόπεδα, τα σπίτια, οι περιουσίες, όλα αυτά που συζητάμε ανήκουν μόνο σε αυτούς που πεινάνε και σε κανέναν άλλο». Ήταν βουρκωμένος Αξίζει να τον θαυμάσουμε όλοι στη συνέντευξη που έδωσε στα Νέα Ηρωες και Άγιοι υπάρχουν ΚΑΙ σήμερα http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=1401227
ΠΗΓΗ www.anemos5.blogspot.com