Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

πριν δυο ημέρες την πέταξαν από τον πρώτο όροφο



Άλτα!
Ξέρουμε οτι όλοι το περιμένετε!!!Είμαστε σε ευχάριστη θέση με ένα σύντομο βιντεάκι, ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΤΑ!!! 
Θέλουμε να πούμε τόσα πολλά που δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε...Καταρχήν, η Άλτα έχει ξεφύγει τον κίνδυνο!Εχτές διαπιστώθηκε και στο δεύτερο μπροστινό ποδαράκι της ράισμα, οπότε πλέον εχουμε τρία ποδαράκια στο γύψο.Υπάρχει ακόμα δυσκολία στη σίτισή της λόγω των σπασμένων δοντιών, και οι γιατροί μας την ταϊζουν την καλύτερη πατέ τροφή με το κουταλάκι...Περιμένουμε πώς και πώς να κάνει κακακια για να χαρούμε ακόμα περισσότερο. Κατά τα άλλα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ έως τέλος του χρόνου τουλάχιστον, γιατί λαμβάνει παυσίπονη και αντιβιωτική αγωγή όπως επίσης και ασβέστιο. Δυστυχώς πονάει ακόμα αρκετά, αλλά είναι ένα πολύ καλό πλάσμα και παραπονιέται μόνο όταν προσπαθεί να κουνηθεί....Σε αυτό το σημείο να κάνουμε μια παρένθεση και να ευχαριστήσουμε θερμά τους κτηνιάτρους μας Χάρη Ντούρο, Λίνα Σταματίου και Νάσια Θωμοπούλου για την ιδιαίτερη ευαισθησία που έδειξαν όχι μόνο στο συγκεκριμένο πλάσμα, αλλά σε όλα όσα τους πηγαίνουμε. Επίσης να σημειώσουμε ότι η παραμονή της στο κτηνιατρείο εκτος της φαρμακευτικής αγωγής και των εξετάσεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι δωρεάν, ευγενική χορηγία του κτηνιατρείου, το οποίο σημαίνει ότι το κόστος θα είναι μόνο 120€ τα οποία έχουν ήδη καλυφθεί χάρη στις δωρεες σας!

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ο Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζει απτόητος τη σπατάλη με απευθείας αναθέσεις


Στην εποχή που η φτώχεια καθημερινά χτυπά την πόρτα και σε οικογένειες που μέχρι χθες δεν είχαν οικονομικό πρόβλημα, ο Δήμος Ναυπλιέων συνεχίζει απτόητος τη σπατάλη με απευθείας αναθέσεις των πόρων του, δηλαδή των χρημάτων των Δημοτών του.

Μάλιστα, είναι εξοργιστικό ότι οι απευθείας αναθέσεις γίνονται σε γραφεία των Αθηνών και πολύτιμα χρηματικά ποσά φεύγουν εκτός της περιοχής μας.

Η τελευταία ανάθεση ποσού 23.308 Ευρώ έγινε από το Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε διαφημιστική εταιρεία των Αθηνών.

Η απόφαση της ανάθεσης

Απαραίτητος ο στολισμός, καμιά αντίρρηση, όμως όχι με σπατάλη και με αυτό τον τρόπο.