Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ροζ ομπρέλες, πλακοστρώσεις και ποταμάκια αξίας 7 εκατ. ευρώ



Η αναψηλάφηση των ΕΣΠΑ, ιδίως στην περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφασίσει να εκταμιεύει τα χρήματα για να προχωρούν τα έργα, ακόμα και όταν δεν έχει καταβληθεί το μερίδιο που επιβαρύνει το Δημόσιο, είναι βέβαιο ότι θα πυροδοτήσει παράλληλα μεγαλύτερους ελέγχους.
Τα έργα που είτε εγκρίθηκαν την περίοδο 2007-2013, είτε τα πρόσφατα θα ελεγχθούν ξανά από τις αρμόδιες ευρωπαϊκές αρχές.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν και εφόσον δεν έχει ακόμα καταβληθεί το μερίδιο του Δημοσίου και ούτε έχει φυσικά εκχωρηθεί το ποσό, μάλλον προέτρεξε ο δήμαρχος Αργους, ισοπέδωσε το ιστορικό κέντρο και εκχέρσωσε το άλσος πριν ακόμα πάρει τα χρήματα για την αμφιλεγόμενη ανάπλαση.
Σημειώνεται ότι ο κ. Καμπόσος υπέγραψε πρόσφατα την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.
Με τη συγκεκριμένη ανάπλαση, διά χειρός του δημάρχου κ. Καμπόσου και με τη συμβολή του περιφερειάρχη Π. Τατούλη, είχαμε ασχοληθεί αμέσως μετά τις φοβερές καταστροφές που έγιναν στην πόλη (το 2013) εξαιτίας της βροχόπτωσης αλλά και λόγω ανυπαρξίας κατάλληλων αντιπλημμυρικών έργων.

< Αναμνήσεις ενός πλοιάρχου >>.



Το Σάββατο στις 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου ο ΔΑΝΑΟΣ στο Άργος, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου , του Κυρίου Παναγιώτη Φίλη, με τίτλο: << Αναμνήσεις ενός πλοιάρχου >>. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από τον Καθηγητή, Κύριο Γεώργιο Κόνδη.
 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Αγαπητοί φίλοι , σας προτείνω να διαβάσετε το βιβλίο < < Αναμνήσεις ενός πλοιάρχου >> του αγαπητού μας συμπολίτη Παναγιώτη Φίλη, συνταξιούχου καπετάνιου του εμπορικού ναυτικού, όπου με την αλήθεια του λόγου του μας μιλά για τις περιπέτειές του στη μεγάλη του αγάπη τη θάλασσα.
Πιάνοντας το βιβλίο στα χέρια μας, αρχίζει ο νους μας να ταξιδεύει στο γνωστό, αλλά άγνωστο για τους περισσότερους στεριανούς φοβερό τρίτο στοιχειό της φύσης, τη θάλασσα. ( Τα άλλα δύο στοιχειά είναι το πυρ και η γυνή, κατά τη λαική παροιμία ).