Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Eκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό να συγκεντρωθεί σχολικό υλικό,


Η Κ.Ε.Δ.Α-Μ διοργανώνει εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό να συγκεντρωθεί σχολικό υλικό, για τη νέα σχολική χρονιά 2015-2016 και να δοθεί σε μαθητές όλων των σχολείων του Δήμου Άργους Μυκηνών, που έχουν ανάγκη.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν ο Δήμος Άργους Μυκηνών, οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων καθώς και οι σύλλογοι διδασκόντων, οι πολιτιστικοί σύλλογοι και διάφοροι φορείς του Δήμου μας.

Το σχολικό υλικό που διατίθεται προς πώληση, είναι το εξής:
Πακέτο των € 5,00 για το Δημοτικό σχολείο.
Πακέτο των € 10,00 για το Δημοτικό σχολείο.
Πακέτο των € 10,00 για το Γυμνάσιο.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


Το άθλημα της ρακέτας πάντα με ενοχλούσε στο τακ τουκ στην παραλία
Όμως η καλή παρέα ,και η ομορφιά της Καραθωνας(ΝΑΥΠΛΙΟ) σε κάνει να προδωσεις τα πιστεύω σου
Ποτέ μην λες ποτέ
Το καλοκαιρι τωρα αρχιζει για εμάς που το έχουμε πάντα στην καρδιά μας
Όπως το άγαλμα του Κολοκοτρώνη δείχνει πάμε μπροστά για την νίκη,έτσι και η ρακέτα δείχνει μπροστά στο χαμόγελο ,την ελπίδα ,τον ήλιο την θάλασσα
AN .TA.

Η μεγάλη αλλαγή: από τις καλοκαιρινές διακοπές πίσω στα θρανία!




ΝΤΡΙΙΙΙΙΝ!!! Το κουδούνι του σχολείου ξαναχτυπά!
Όλοι στις θέσεις σας, μικροί και μεγάλοι!
         
Ναι, σωστά διαβάσατε!!  Μικροί και μεγάλοι επιστρέφουμε στη ΜΔΡ, δηλαδή στη Μετά τις Διακοπές Ρουτίνα!

Σεπτέμβριος λοιπόν, που είναι είναι μήνας αλλαγών, επειδή σηματοδοτεί τη μετάβαση από τις καλοκαιρινές διακοπές στο σχολείο.  Πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο ή την πρώτη τάξη, καινούργια προνήπια ή αλλαγή στη φύλαξη του παιδιού στη διάρκεια της ημέρας ή νέα τάξη και καινούργια δασκάλα: οι αλλαγές αυτές δεν επηρεάζουν μόνο το παιδί, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια.

Ομαλή μετάβαση

Περνώντας τη γιαγιά απέναντι…


του Γεωργίου Κόνδη

Το Δεκέμβριο του 2009 δημοσίευσα το παρακάτω κείμενο. Σήμερα παίρνοντας αφορμή από σχόλια που προσπαθούν να αναδείξουν «τον αληθινό αριστερό δρόμο προς τη σωτηρία» χρησιμοποιώντας ειρωνικά τη γνωστή φράση, το επαναδημοσιεύω χωρίς να αλλάξω ούτε μια λέξη. Με τον τρόπο αυτό θέλω και πάλι να υπογραμμίσω πως οι ιδεολογίες «α λα γκρέκα» δημιούργησαν τον δια αποκαλύψεως πολιτικό λόγο, που με τη σειρά του δημιούργησε το πλαίσιο όπου ο καθένας αβασάνιστα και με περισσή ευκολία (ιδιαίτερα οι χαρακτηριστικά ά-εργοι), μπορεί να διεκδικεί τη μοναδικότητα του πολιτικού του λόγου και να οργανώνει με τις φαντασιώσεις του κοινωνικούς παράδεισους. Η Αριστερά, ιδιαίτερα, πλήρωσε και θα πληρώσει ακόμη πιο ακριβά τώρα την ατολμία της να ενισχύσει τον αξιακό χαρακτήρα της σκέψης και των πράξεών της. Αφιερωμένο σε όσες και όσους πέρασαν γιαγιάδες απέναντι χωρίς να ντρέπονται μιας και ο συμβολισμός αυτός τους επέτρεψε να προσφέρουν ένα κιλό μακαρόνια με τη συνείδηση της πράξης και όχι τη φωνακλάδικη βαβούρα του συνθήματος).

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η Βραδιά Αλληλεγγύης που διοργάνωσαν στην πλατεία Ηφαίστου


Η Βραδιά Αλληλεγγύης που διοργάνωσαν στην πλατεία Ηφαίστου οι δομές αλληλεγγύης του Άργους εξελίχθηκε σε μια μεγάλη γιορτή...

Δεν είναι μόνο πως συγκεντρώθηκαν χρήματα και τρόφιμα, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών... Παράλληλα, η εκδήλωση αποτέλεσε μοναδικό πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή φέτος το καλοκαίρι, καθώς συμμετείχαν σε αυτήν πληθώρα ντόπιων καλλιτεχνών, επαγγελματιών και ερασιτεχνών, οι οποίοι ανιδιοτελώς θέλησαν να βοηθήσουν στη Βραδιά Αλληλεγγύης.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ !! ΨΗΦΙΣΕ

Σκέψου ! Σκέψου πριν ... αγοράσεις". Τη θυμάστε τη διαφημισούλα ....χρόοονια πριν; Εγώ τη θυμήθηκα καθώς μπήκα σήμερα στο φατσοβιβλίο κι έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση σαν κι αυτές που κυκλοφορούν ευρέως τις τελευταίες ημέρες. "ΑΠΟΧΗ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ. ΜΕ 51% ΑΠΟΧΗ θα ακυρωθούν οι εκλογές..... " κλπ ευτράπελα τύπου "θα διαλύσει τα κόμματα ο ΠτΔ για να γίνουν άλλα","θα απαγορευτεί σε όσους κατέβηκαν υποψήφιοι να ξανακατεβουν" "θα γίνει σεισμός, λοιμός και καταποντισμός" " θα σπάσουν και οι 7 σφραγίδες της αποκαλύψεως" .... Καλό το παραμύθι τους αλλά ..... δεν έχει δράκο. Γιατί κανένας από όσους έφτιαξαν αυτές τις φωτογραφιούλες δε σημειώνει σε ποιό άρθρο του Συντάγματος και σε ποιο σημείο του Εκλογικού Νόμου αναφέρονται τα παραπάνω. Και ξέρετε γιατί;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.... Τϊποτε απολύτως δε θα γίνει με την

ΑΠΟΧΗ!!! Απλά η νέα κυβέρνηση θα έχει αναδειχθεί από λιγότερους Έλληνες.
Τότε γιατί;;;; Ε σκέψου, σκέψου πριν ...αναρτήσεις. Ποιόν ωφελεί η ΑΠΟΧΗ αν όχι τα κόμματα που εξυπηρετούν το σύστημα;;;;Όσοι ψήφιζαν τα κόμματα της εξουσίας να είσαι σίγουρος ότι θα τα ξαναψηφίσουν. ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!! Και όταν γίνει το ...ταμείο ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
Γι αυτό ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ !! ΨΗΦΙΣΕ γιατί Η ΨΗΦΟΣ είναι το απόλυτο δικαίωμά σου και η απόλυτη υποχρέωσή σου σαν πολίτη. Κι αν πιστεύεις πως με την ψήφο σου δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα, πως όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν τότε.......ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!! Πώς είπατε;;;; Δύσκολη η καλογερική;;;;;; Δύσκολη η επανάσταση εκ του καναπέως και απείρως ευκολότερη η αποχή;;;; Εμ εδώ σε θέλω κάβουρα !!!