Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Νοσοκομείο Αργολίδας: Οι χειρουργοί καταγγέλλουν


Νοσοκομείο Αργολίδας: Οι χειρουργοί καταγγέλλουν ότι μια άρτια κλινική δεν στηρίζεται...
Όπως αναφέρουν σε ανοιχτή επιστολή τους οι χειρουργοί του νοσοκομείου, η κλινική τους "χρεώνεται" παθογένειες άλλων τμημάτων του νοσοκομείου, την υποχρηματοδότηση, τα ΕΣΠΑ που χάθηκαν και την κακή διαχείριση πόρων. Την ίδια ώρα, οι υπηρετούντες χειρουργοί έχουν άρτια εκπαίδευση και με λίγη βοήθεια θα μπορούσαν να μειώσουν ή και να εξαλείψουν τις διακομιδές από το Ναύπλιο...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ Ν/Μ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Προς τους

-Υπεύθυνους θεσμικούς φορείς της Νοσοκομειακής ιατρικής του Νομού Αργολίδας
- Πολιτικούς και Δημοτικούς Φορείς του Νομού
- Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας

Το συσσίτιο έχει ανάγκη από λάδι


ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Το συσσίτιο του Ιερού Ναού της ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ Ναυπλίου,έχει ανάγκη από λάδι για το καθημερινό φαγητό. Όποιος θέλει μπορεί να προσφέρει λίγο λάδι την Κυριακή το πρωί από τις 10-12 το μεσημέρι στις 30/8/2015 στον χώρο του συσσιτίου.
Επίσης όποια κυρία θέλει να προσφέρει εθελοντική εργασία μία φορά το μήνα, στο συσσίτιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλ. του Ιερού Ναού 2752027778 .
Όλοι μας μπορούμε να γίνουμε εθελοντές, γιατί όλοι μας μπορούμε να αγαπήσουμε.
Όσοι θελετε κοινοποιήστε αυτή την παράκληση για το συσσίτιο

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

δεν επέτρεπαν σε κανέναν να περάσει εάν δεν πλήρωνε εισιτήριο ι στην Αρβανιτιά.


Το έχουμε ξαναπει. 
Η Αρβανιτιά δεν είναι ιδιωτική παράλια να τηνν κλείνουν όποτε θέλουν,να κάνουν face control,και να ζητάνε 13 ευρω ,για να πας με το ζόρι στην συναυλία
Η ΑΡΒΑΝΙΤΙΑ είναι δημόσια παράλια..
..ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!:
Δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτούς που επισκέφτηκαν την Αρβανιτιά, όταν κλήθηκαν να πληρώσουν είσοδο 13 ευρώ για να κατέβουν στην παραλία.

Απίστευτη πρόκληση από το μπαράκι στην Αρβανιτιά σημειώθηκε την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 με αφορμή τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου. Έβαλαν άτομα στην κύρια είσοδο της παραλίας, καθώς και σε άλλες δύο πλαϊνές εισόδους και δεν επέτρεπαν σε κανέναν να περάσει εάν δεν πλήρωνε εισιτήριο.

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

πάρτυ του Αυγούστου ομάδα «Περπατώ Ναύπλιο... Φωτογραφίζω Ναύπλιο


Η ομάδα «Περπατώ Ναύπλιο... Φωτογραφίζω Ναύπλιο» σας καλεί όλους στο πάρτυ του Αυγούστου την Παρασκευή στις 28 και ώρα 8.00μ.μ. στο "Small Fish Beach Bar Nafplio" στην παραλία της Καραθώνας.
Όποιος αγαπά αυτή την ομάδα και την παρέα μας και μπορεί να έρθει, θα συγκεντρωθούμε για να φωτογραφίσουμε τη δύση στην ΚΑΡΑΘΩΝΑ, και όχι μόνο... Μπάνιο, συζητήσεις, ποτό, μουσική, ότι νιώθει ο καθένας ελεύθερα μέχρι όσο πάει...
Το "Small Fish Beach Bar Nafplio" θα είναι ανοιχτό όσο θέλουμε για να φιλοξενήσει την παρέα μας (ομάδα).

Σας περιμένουμε, να φέρετε όσους φίλους σας θέλετε, την παρέα σας, την οικογένειά σας, ακόμα και αν δεν είναι μέλη της ομάδας, για να προσθέσουμε μια όμορφη ανάμνηση σε αυτό το δύσκολο Καλοκαίρι που περνάμε.

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Ο Τσιπρας δεν ξέρω αν τότε ήξερε χόκεϊ αλλά θα ήταν καλός..


ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ...Για όλα φταίει Ο Τσιπρας.
Το κομματικό κράτος (που τον στήριζε)ι 40 χρόνια τι έκανε για την πόλη!:
Για την τσιμεντοποιηση ,την εγκατάλειψη αρχαιολογικών χώρων,την παντελή έλλειψη πράσινου,την εγκατάλειψη των λόφων,όπως ΑΣΠΙΔΟΣ,ΤΟ κυκλοφοριακό,την Δημοτική Νεοκλασική Αγορά Άργους ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ χασάπικα ,τα εγκαταλελειμμένα νεοκλασικά, ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ έλλειψη ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ..την επικέντρωση όλων πέριξ του καρακιτσαριου της πλατείας , την μίσθωση πανάκριβων κτηρίων, την μηδαμινή συμμετοχή σε πολιτιστικά δρώμενα ,ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ που είχαν κάποτε ως σημαία και το κάστρο που δεν περνάει πούλμαν, για τις επισφαλειες του έργου εν καιρώ κρίσης, το πανάκριβο νερό που δεν πίνεται και έταζαν προεκλογικές μειώσεις, το μεγαλύτερο δένδρο που έμεινε και λέγεται πλέον μαϊντανός ο Τσιπρας ήταν ΔΗΜΑΡΧΟΣ .

πέταξε το παράλυτο ζώο στα σκουπίδια αφού έδεσε σφιχτά το κεφάλι του μέσα σ” ένα τσουβάλι.


Το σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες εντόπισε κάτοικος τους Άργους μέσα σ’ έναν κάδο σκουπιδιών στην περιοχή Παλιόπυργα των νέων εργατικών κατοικιών το βράδυ της 18ης Αυγούστου. Το σκελετωμένο ζώο, που έκλαιγε και δεν μπορούσε να κουνηθεί αφού και τα τέσσερα άκρα του έχουν παραλύσει, ήταν μέσα στον σκουπιδοτενεκέ μ’ ένα τσουβάλι σφιχτά δεμένο στο κεφάλι του.
Ο δράστης πέταξε το παράλυτο ζώο στα σκουπίδια αφού έδεσε σφιχτά το κεφάλι του μέσα σ” ένα τσουβάλι.

Ο άνθρωπος που άκουσε το κλάμα του μαζί με άλλους φιλόζωους το έβγαλε τον κάδο του έβαλε τροφή και νερό και σήμερα το μετέφερε στο κτηνιατρείο της Γεωργίας Ψώνη στο Ναύπλιο.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το νεαρό ζώο, που είναι περίπου δύο ετών, πάσχει από ερλιχίωση. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν η παράλυση και των τεσσάρων άκρων μπορεί να γιατρευτεί. Το σκελετωμένο ζώο σύμφωνα με την κτηνίατρο είναι πολύ πιθανό να έφτασε σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας της παραμέλησης και της συστηματικής κακοποίηση του από τον ιδιοκτήτη του.

υπογράφει στην έκθεση βιβλίου η Θάλεια. Αντωνιάδη,


Σήμερα 23 και 24 /08/15, υπογράφει στην έκθεση βιβλίου η Θάλεια. Αντωνιάδη,
Η Θάλεια Αντωνιάδη γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1958. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τα τελευταία ένδεκα χρόνια ζει και εργάζεται στο Ναύπλιο. Ανήκει στην τριμελή Επιτροπή Παραμυθιού του Δημοτικού Θεάτρου Ναυπλίου.
Έχει παρουσιάσει στο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου Άργους διάφορες παραστάσεις και διακρίθηκε στη "Δίκη του Ορφέα και της Ευρυδίκης" του Γιώργου Σκούρτη το 1995. Για χρόνια έγραφε ιστορίες για μεγάλους, μέχρι που ένα βράδυ, ο Δρομέας σκαρφάλωσε ως το αφτί της με τη σκάλα του και της διηγήθηκε τα πρώτα του ταξίδια. Τώρα, τον περιμένει να επιστρέψει από τις καινούργιες του περιπέτειες για να σας τις διηγηθεί κι αυτές!